ilişkimiz ciddi bir boyutta evleneceğiz.. fakat sevgilimin bişeyler yaşamak isteğini artık iyiden iyiye hissediyordum ama bu hazır değilim çünkü hiç yaşamadım. o daha önce belli ki yaşamış bana yalan söylüyor gibi geliyor.. bir ay sonra felan görüşeceğiz iş için şehir dışındayım. görüştüğümüzde yanımda kondom felanda götüreceğim.. önereceğiniz kuvvet macunu varsa söyleyin. seviyeli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
neden sevgiline güvenmiyorsun yalan söylediğini düşünüyorsun
siz kadınlar bu konularda diktirme işleminden tut türlü türlü yalanlarla erkekleri kandırıyorsunuz.. haliyle erkeklerin karşı cinse anlatmadığı bazı taktikler var.. bu davranış modellerinden bitanesi değil 10 davranıştan 7-8inden geçiyorsa belli ki cinsel deneyimi olmuştur. tutup bunları burada yazarak açık vermeyeceğim.
triplere gel açık vermeyecekmiş dkkdks madem güvenmiyorsun bu kız yalan söylüyor diyorsun niye birliktesin o kızla? bu kadar kafanı takıyorsan niye evleniyorsun?
E sen neden evlenmeden yaşamayı planlıyob o zaman
ben bu yaşıma kadar bakire kaldım. evlenince yapmak tercihim ama o çok istekli.. yapalımda rahatlasın istiyorum. hem belki iyi yapamadığımı düşünür görür felan evlenmekten vazgeçer.. eğer öyle bi merakı varsa gidermiş olurum. bu konuda bile kendimi değil onu düşünüyorum. eğer işleri ciddiye bindirip ilerletmeseydim ve daha önce anlasaydım bu durumu (bana yalan söylemeyeceğini düşündüm) evet çoktan ayrılmıştım. Çünkü beni başkalarıyla kıyaslar, haliyle beni bırakır gidebilir felan diye düşünürdüm. ama artık çok geç.. Ülkede bakire kız kalmamış son 4-5 ilişkimde bunu fark ettim ama sonuncusunda fark etmem geç oldu.. Etraf bakire erkek dolu. Sevgili olmadan direkt evlenmeyi görücü usulünü öneriyorum hemcinslerime.. Kendim kimi bulduysam aynıydı. hepsinden ben ayrıldım hemde ilişkinin hemen başında bu durumu kimi zaman sorup kimi zaman sormadan anlayıp.. Şimdi aileler tanıştı her şey ayarlandı.. durmadan evleneceğim diye mesaiye kalıp para kazanmaya çalıştığımdan ilişkimi gözden geçirip bu kızı analiz edemedim onunla tanıştığımdan beri.. tam evlenilecek kız dedim çünkü onu tanır tanımaz. bu dkdan sonra onu yarı yolda da bırakmam.. Buna cesaretim mi yok onun üzülmesine mi dayanamam bilemiyorum.
böyle uzunca yazıyorum sandığınız gibi olmayan erkeklerde var görün bilin diye..
azıcıkta bakire erkeklerin gözünden bu olayı birileri okusun görsün istediğimden. Bizde insanız.
Ben bu soruyu sorma sebebim bahsettiğin gibi bakire be huna bağlıysan yine de bu tavrını devam ettirip evliliği beklemenin doğru olması neden tavrını bozuyoshnki. Ayrıca bakire erkekler olabilir haklısın ama bakire kzıda çok fazla bence yanlış bi genelleme
karşımdakinin bakire olmamasından kaynaklı böyle düşündüm.. bi de bi tek içine girmediği kaldı dayanamadık birbirimize seviştikte seviştik.. ne bende ne onda bekaretten eser kalmadı zaten.. bi kız bakire olsa yapma der evnelince der.. der allah der.. ama böyle sevişeni nasıl doyurucam kaygısı yaşıyor insan.
Peki bu senin için engel değilmi
Beni yapmamaya mı ikna ediyorsun.. zaten yapasım yok. beni yoldan çıkardı bu kız biraz.. haklısın bu ben değilim.
Ben ikna etmeye çalışmıyorum. Sana ihtiyacın olacak soruları soruyorum. Çğnkü kafan karışmış ve birinin sana bunları sorması gerekiyor
ilk kez hayrıma düzgün biri denk geldi.. hem de hiç tanımadığım biri teşekkür ederim.
Benim evlenmeden önce cinsellik vs bu konularda herkesin kendi hayatı derim ve beni ilgilendirmez ama herkesin bir düşüncesi ve değer yargısı vardır huna göre yaşar. Sallıyprum ahmet ayşe bunu nornal karşılıyodue yapar hasan merve normal karışamaz ve derki evlenmeden önce yapılmaz. Benim sana demek istediğim şey sende evlenmeden önce yapılmamasının gerek olduğunu dğşğnmüşsünki bu yaşına kadar durmuşsun. Değer yargın düşünce tarzın bu. Neden şimdi değişiyorsun? ya da sana göre eğer olması gereken bir insanin evlenmeden önce ilişki yaşamamasıysa neden karşıdaki insanda bu özelliği aramıyorsun?
Aradım ama geç oldu bunu aramak.. çünkü yapmadım dedi.. fakat zamanla onun yaptığını düşüneceğim bir sürü davranışı oldu..
Ayrıca hayatında kötü veya sana göre yanlış kişilerle denk gelmiş olabilirsin ama genelleme yapman çok doğru değil. Bak bende mesela etrafımda birtane bakire erkek yoktur hatta arkadaşlarımın etrafındada yoktur veya herkes amacı bellidir ama ben genelleme yapmam. Sen kendin diyosun bakire erkeklerde var diye. Yani genelleme yapma kadınlar hakkında da insanın hertürlüsğ hala mevcut
O zaman bence kendine önce bunu sor. Evlendikten sonra bunu mesele edeceksen eğer ne kendine ne de evleneceğin kişiye zehretme. Eğer kabulsende bunu kabullenerek kapatarak devam et
bir kadın yapmadım der ve gider ameliyat olur yeniden bakire taklidi yapabilir.. buradaki genelleme yapma amacım benim gibi bu konuya dikkat eden birinin bile karşısındakini iyice tanımadan sevgili olmaları gerektiğine. vurgu yapıp mümkünse görücü usülüne yönelmesini sağlamak.. şaka gibi diyorum ama doğru olan bu diyorum şu an.. çünkü böyle şeyler yapmayan kızlarla öyle hemencecik tanışamazsın zaten. bunu yeni yeni fark ettim çünkü hiç üzerine düşünmemiştim. hep kendim gibi biri denk gelecek sanıyordum.. sürekli çalıştığımdan hiç tatil yapmadığımdan düşünemedim böyle şeyler üstüne bu yaşıma kadar..
Erkekte aynı şekilde kandırabilir kadında bende bunu bahsediyorum ama kandırmayan temiz olan kadında çok erkekte. Neyse Umarım pişman olmayacagın ve çok mutlu olacagın yolu seçer ve mutlu olursun🌸