Erkek arkadaşım yanaşmıyor, direkt ilişki istiyor ve ön sevişme yok. Ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşım ilk yaptıgı zaman istekli oluyor ama onada ben cilve yapınca dayanamayıp yapıyor yoksa kendi yanastıgından degil zorla yapsın istiyorum durup dururken falan ama yinede yanaşmıyor ön sevisme yok bisi yok direk tükürüp yapıyor 2 dk bisi sürüyor bisi anlamadan sonra direk ayı gibi uzanıyor uyuyor kilosu 120 civarı falan ondan diye düşündüm bende 63 kiloyum onun altında tasıyabilmeme ragmen onu ben onun üstüne cıkınca mıy mıy canım acıdı diyor sürekli yüz üstü uzanıp benim yapmamı istiyor benim isteklerimi hiç yapmıyor ayda 4 kere onlara gidiyorum hepsinde böyle yapıyor bi günde 4 5 kez yapıyor ama 2 dakikada bitince ben doymuyorum ve ben onlara gitmek istiyorum hep hiç bana demiyor bize gelsene yapalım diye falan ona göre libidom cok yüksek gitmeye calısıcam diyorum gidesim yapasım geliyor bendeki seyi onda göremeyince üzülüyorum fiziğim de var güzelim de dönen bıdaga bakıp duruyor tam tersi erkek arkadaşım bana gore baya kötü duruyor diyorlar onuda cok seviyorum ama cok sıkıldım

Güncellemeler
1 yıl
Ayrıl demesi kolay 3 yıldır berberiz ve evlenmeyi düşünüyoruz ayrıl demek yerine çaresi yokmu
Erkek arkadaşım yanaşmıyor, direkt ilişki istiyor ve ön sevişme yok. Ne yapmalıyım?