Asla değil kdjdndndndn böyle insanlar genelde çapkın olmazlar o kadar büyük yoklukta olurlar ve aşağılık kompleksine girerler ki aslında yoklukta olmadığını kanıtlamak isterler. Düzenli cinsel hayatı olan birisi cüzdanında prezervatif taşımaz ndndmdmdmdmmdr
Bu konuda çok güzel yazmıssınız. Abazalık yaşayan adamlar ilk fırsatı bekler her seyi önceden plakar yokluk çekmitir her sey sorunsuz olmsun ister. İyi bir çapkın ev yasda otel giderken bir bahane ile bir market gider ve onu alır cıkar
@kissandtellsevg ili olmayan iş arkadası olan kadın erkeği evine davet ederse . bende akşam için yemek yiyelim demesi nedir Kadın bunu neden yapmış olabilir
Haa mantıklı tabii neden olmasın ama bunu direkt bir yeşil ışık olarak görme belki seni çok yakın arkadaşı gibi görmüş de olabilir bir evine git bakalım o sana nasıl davranıyor ona göre bir plan kur kafanda bence
Kızlar Ne Diyor
Buluştuğunuz erkeğin derken erkek benim neyim arkadaşım mı sevgilim mi neyim ona göre değişir😂
@baileyscreami lk date flört başlayacak
Hımm bunu kesinlikle doğru bulmam ilk buluşmaya prezervatifle geliyosa bida görüşmem net😂
aynen öyle
Buluştuğunuz kızda tesadüfen prezervatif gördüğünüzde düşündüğünüz şeyi düşünürüm
@deryabulurx bu kız eskortmu derim
Hı işte bende bu erkek p*ç mi diye düşünürüm.
@deryabulurx aynen
Sünepe olduğunu düşünürüm ndndndndndndmdd
kaçış yani
E tabii
adam hızlı çapkınmış
Asla değil kdjdndndndn böyle insanlar genelde çapkın olmazlar o kadar büyük yoklukta olurlar ve aşağılık kompleksine girerler ki aslında yoklukta olmadığını kanıtlamak isterler. Düzenli cinsel hayatı olan birisi cüzdanında prezervatif taşımaz ndndmdmdmdmmdr
Bu konuda çok güzel yazmıssınız. Abazalık yaşayan adamlar ilk fırsatı bekler her seyi önceden plakar yokluk çekmitir her sey sorunsuz olmsun ister. İyi bir çapkın ev yasda otel giderken bir bahane ile bir market gider ve onu alır cıkar
Yani düzenli cinsel hayatı olan bir insan neyi nasıl yapacağını bilir ve planına uydurur diyelim
aynen öyle hayatın rutini öğrenmiştir heyacam panik yapmaz
@kissandtell bu konuda kadınla ilgili bir sey sorabilir miyim
Tabii?
@kissandtellsevg ili olmayan iş arkadası olan kadın erkeği evine davet ederse . bende akşam için yemek yiyelim demesi nedir Kadın bunu neden yapmış olabilir
Nasıl anlamadım ili yok derken işi yok mu demek istedim ve işi yoksa nasıl iş arkadaşı oluyor eskiden çalıştığı yerden falan mı
iş arkadaşım kadın. sevgili değiliz sadece samimiyiz. beni yemeğe davet etti yemeğe cıkmak mantıklı mı kendi evinde olacak yemek ev yapımı
Haa mantıklı tabii neden olmasın ama bunu direkt bir yeşil ışık olarak görme belki seni çok yakın arkadaşı gibi görmüş de olabilir bir evine git bakalım o sana nasıl davranıyor ona göre bir plan kur kafanda bence
Şutlarim
direkt saha dışına
E yani ne alaka spk mi
Bir arkadaşım bunu yaşamış adam hesap öderken cebinden düşmüş
Bomboş insan işte ne beklersin
Kaçardım net
Net cevap olmuş