engelledi beni zaten mesajldı söylei beni olucaksın sende istiyosan karım olucaksın bir şey olduğunda evlenice sorun şuki kalbim onsuz yapamıyo artık bağlanmışım ona
hala arkadaşına yazıyorum engeli kaldırsın diye. çünkü ilk baş böyle değildi tamam ileriye gidiyoduk yakınlaşmalar oluyodu ben de istiyodum hatta ben yakınlaşıyodum ilk daha çok konuşuyoduk sonra bir şeyler oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Yani hersey seks degil Bi yere kadar tabii
Ben sevdigim ve sevildigimi hissettiğime deger verirdim Geri kalan kişinin payına düşen neyse onu alır
Yaşınız kaç vekac aylık sevgilin bu kişi? Madem istiyo evlensin niye evlenmiyo senle?
yaşım 23 üni okuyorum
En gel degilki madem istiyo evlensin.. peki kaç aydir tanisiyorsunuz
5 ay 3 ayrı kaldık hayır yani çok hızlı davranıyo yaptığı toksiklik ama canım yanıyo ve kimse artık tanışsım yok
benimle tanışmak için elimde geleni yaptı bende yapıyorum şuam çok nazlı ya bide 2 kere beni tanımadığım semtte bıraktı
Yuh bence Dirk ayrıl sırf cisellik yaşamanın diye başka semtte bırakmış seni
engelledi beni zaten mesajldı söylei beni olucaksın sende istiyosan karım olucaksın bir şey olduğunda evlenice sorun şuki kalbim onsuz yapamıyo artık bağlanmışım ona
hala arkadaşına yazıyorum engeli kaldırsın diye. çünkü ilk baş böyle değildi tamam ileriye gidiyoduk yakınlaşmalar oluyodu ben de istiyodum hatta ben yakınlaşıyodum ilk daha çok konuşuyoduk sonra bir şeyler oldu
bide herkes beni etkiliyomuş gibi geliyo
nasıl herkes seni etkiliyo gibi oluyo? İyide cidden henüz çok fazla erken yapmak için kullanıp atar seni ciddeb
öyle düşünüyosan dedi. yapmam bu arad çok işkolik biri ama anlamıyorum kendisini ya her şey güzeldi birden neden böyle oldu.
Çünkü amacı bakireligini almak maalesef sadece
Offf en istemediğim kadın çeşidi. resmen zaman ve para kaybı.
ne alaka ya
biz her yakınlaşmayı yaptık istediği uer bile müsait değik resmen parkta yapalım diyo
O zaman sen haklısın. O da gam bir öküzmüş .
Hayir oyle olmuyor kimle sevgiliysen ayril seni haketmiyor
Koşarak uzaklaş böyle tiplerden
çok geç seviyorum onu cidde çok seviyorum engelledi beni
karım olucaksın benim olmanı istiyorum benim olmassan dedi
İstemediğin bir şey yapma yeterli
canım yanıyo kendimi yalnız hissediyorum
Belki ona göre öyledir
Evet şu zamanın erkekleri öyle olmuş
Sana ne dedi anlamadım
Sevmek xlcinsellik değil ya
O bi amaç için birlikteymiş demek ki
Saçmalık ne alaka