Soğuk bir ortamda havada veya üşüdüğünüz yerde sıcak yakınlaşmalar tensel dokunuşlara izin verir misiniz? Soğuk ortamda cinsel yakınlaşmalar yaşanabilir mi? Siz buna uyum sağlar mısınız?

Soğuk bir ortamda havada veya üşüdüğünüz yerde sıcak yakınlaşmalar tensel dokunuşlara izin verir misiniz? Soğuk ortamda cinsel yakınlaşmalar yaşanabilir mi? Siz buna uyum sağlar mısınız?
Soğuk ortam da zaten iki cins o ortamı direkt derecesini yükseltir örnek -1 dereceyken yakınlaşma ile 15 dereceye yükselebilir bilimsel bir kanıt değil attım ama sanırım öyle olabilir 😂
Yani sevişme olabilir ama birleşme zor. Malum soğukta altına kriko koysak bana mısın demez.
Rica ederim
Cevap
21Cevap
Karşı tarafın soğukluğu yansımasın yeter. Ben her türlü odunu atıp ateşi harlarım jdj
Soğuk ortamı ısıtmak için bir neden olur işte fena mı. Bedenler birbiriyle alevlenir.
Öncesinde alkol alıp yakınlaşınca karın üstünde bile olur wkdkwk ha sonra hasta olursun olmazsın orası ayrı
Kutuplardaki insanlar gibi bir şekilde ayak uydururuz.
hava şartları engel olamaz buna :D istersen fırtına çıksın
Yanımdakine bağlı bazı kadınlar var kutuplara gitsen insanın içini ısıtır...
Yazın buz gibiyim, kışın fırın gibi. Bu cvp yeterli herhalde 😀 @-Felaketce-
Mümkün olmaktan ziyade, muhteşem de oluyor kendileri ;)
O ortamlar da varya sıcak ortamdan daha fazla coşma oluyor denemedin mi :)
Yeter ki yakınlaşma olsun yer mekanını hiç fark etmez
Benim eski iş yerimdeki bir çalışan, kızı soğuk hava deposuna atmış. Terleyerek seviştik demişti
Üşüyorsam ısınmak icn haha
biraz zor libido ölüyo genelde :)
Daha zevkli olduğu bile oluyor
Evet çok iyi olur
Mümkün de ben tercih etmem
Nerde öyle partner 😄
Harika oluyor kesinlikle dene. Kış kampında yapmıştık zamanında harbi süper bir şey.
Evet mümkün hemde çok iyi olur
Olur neden olmasın ki
Evet daha güzel olur ısınırız😃
Sogukta gerekiyor tabi
Daha ateşli olur bence
Soğukta ısınmak için hareket gerekir😃
Bence evet
En iyi ısınma yönetimi
Çok mümkün
Mümkün ya
Büzüşüyor ya