Cinsel Yaşam Deli gibi sevişmek istiyorum bunu nasıl engellerim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Bakireyim. Ama canım aşırı istiyor en azından sevişmeyi.. Deli gibi sevişmek istiyorum bunu nasıl engellerim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Hahaha2020 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı. Yaşın itibariyle normal. Tanışıp sevişmek güzel olur seninle 0 0 Yorumla
ozietra Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. çok yanlış bir yere yazmışsın bunu şimdi dayılarla uğraş 0 0 Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Doğru işi bilen ve güvenilir bir partner seni bulutların üstüne çıkarır. 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. sevişmekte pek sorun görmuyorum, Partnerin varsa seni tutan şey ne? 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı. Bir uğraş bulman lazım ben öyle yapıyorum. Cinselliği kontrol altında tutmak zor cidden 0 0 Yorumla
neyapıcanadımıbe Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İnsan bir zamandan sonra bu dürtüsünü engelleyemez dikkat et 0 0 Yorumla
Egecan18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı. o isteği engelleyemezsin bence her zamanki gibi kendi kendini doyuma ulaştırmalısın... 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Kafa dengi birisi ile seksting dene en azından ateşini alır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Hayat gorusun buna uygunsa ailen yetisme tarzin, dine bakiş açin ve yapinca pisman olmuycaksaj yap sorun olmaz 0 0 Yorumla
metinganmete Takip Et Yoda Yaş: 39 1 yıl Partner yoksa mastürbasyon la rahatlatabilir sin. İstersen gel. 0 0 Yorumla
Heimdall0 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Sevis ne olacakta sanaldan falan yapalim ya da 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Öyle zevkli olmuyor Yorumla Heimdall0 1 yıl Hangi sehirdesin Yorumla
HaydiGel5444 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bu senın en dogal ıstegın cılgunca yıyısmek 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yaniyor bakireler cayir cayir 🔥🔥🔥🔥🔥 basti 0 0 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Normalsin. Yaprak tutkusu 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Seviş o zaman tutanmı var 0 0 Yorumla
FurkannBeeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% 1 yıl Ah ahhh sadece düz sevismek çok iyi gelirdi şu an 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl engelleme abisi 3 7 Yorumla Sohbetcinizz47 1 yıl Bakireyim diyor 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sohbetcinizz47 olmasın kanza? Yorumla Sohbetcinizz47 1 yıl Kanza ne ya 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sohbetcinizz47 tostumun oğlu da diyebilirdim Yorumla Sohbetcinizz47 1 yıl Nasıl Bir dost 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Sohbetcinizz47 sen ne olsun istiyorsun dayı Yorumla Sohbetcinizz47 1 yıl Kaşarlı tost Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Başlarım sizin bakire triplerinize haaa 3 1 Yorumla Selçuk_M 1 yıl Ağzına sağlık Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl En azından sevişmeyi? 2 3 Yorumla SertKaan 1 yıl Bir sonraki seviye ne acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Wğsöğefepslwpf cidden Yorumla SertKaan 1 yıl Sokacak ama boşalmayacsk mı Yorumla
Selçuk_M Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Buluşup sevişebiliriz 0 18 Yorumla Soran 1 yıl Diyorsun 😅 Yorumla Selçuk_M 1 yıl Neden olmasın ki Yorumla Selçuk_M 1 yıl Spontane gelişen olayları severim😂 Yorumla Soran 1 yıl Bende öyleyim de bu biraz planlamış olur 🤣 Yorumla Selçuk_M 1 yıl Konuşalım birbirimizi beğenirsek buluşuruz Yorumla Selçuk_M 1 yıl Yaş kaç bu arada Yorumla Soran 1 yıl 22 senin Yorumla Selçuk_M 1 yıl Görsen çok beğenirsin ama Yorumla Selçuk_M 1 yıl 24 bende Yorumla Selçuk_M 1 yıl Kucağımda tavşan gibi zıplamak istemez misin Yorumla Selçuk_M 1 yıl ✉️ını bekliyorum 👀 Yorumla Soran 1 yıl Ahaha girme aklimaaaa Yorumla Selçuk_M 1 yıl Hadi ama ya Yorumla Selçuk_M 1 yıl Resim atayım beğenirsen konuşalım Yorumla Soran 1 yıl Ne resmi Yorumla Selçuk_M 1 yıl Aletimin Yorumla Selçuk_M 1 yıl ya da benim kendi resmim hangisini görmek istersen Yorumla Selçuk_M 1 yıl Konuşmak istemiyorsan sen bilirsin ✉️ Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Soğuk suyla duş al 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Niye Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ateşin sönsün Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye engelliyesin 0 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Kolayı var 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Seviş sende 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Arkadan yapabilirsin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır onu istemiyorum Cevap sahibi 1 yıl Neden niye ki
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bende senin gibiydim 4 3 Yorumla Soran 1 yıl Şimdi nasılsin geçti mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet dm knslm olur mu Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gelicek misin Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Engelleyemezsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Yaşın itibariyle normal. Tanışıp sevişmek güzel olur seninle
çok yanlış bir yere yazmışsın bunu şimdi dayılarla uğraş
Doğru işi bilen ve güvenilir bir partner seni bulutların üstüne çıkarır.
sevişmekte pek sorun görmuyorum, Partnerin varsa seni tutan şey ne?
Bir uğraş bulman lazım ben öyle yapıyorum. Cinselliği kontrol altında tutmak zor cidden
İnsan bir zamandan sonra bu dürtüsünü engelleyemez dikkat et
o isteği engelleyemezsin bence her zamanki gibi kendi kendini doyuma ulaştırmalısın...
Kafa dengi birisi ile seksting dene en azından ateşini alır
Hayat gorusun buna uygunsa ailen yetisme tarzin, dine bakiş açin ve yapinca pisman olmuycaksaj yap sorun olmaz
Partner yoksa mastürbasyon la rahatlatabilir sin. İstersen gel.
Sevis ne olacakta sanaldan falan yapalim ya da
Öyle zevkli olmuyor
Hangi sehirdesin
Bu senın en dogal ıstegın cılgunca yıyısmek
Hormonlarini aldir 😄
Anal mastürbasyon denemelisin. Yangınını biraz olsun alır.
Seni yalamak vardı şimdi
Yaniyor bakireler cayir cayir 🔥🔥🔥🔥🔥 basti
Normalsin. Yaprak tutkusu
Seviş o zaman tutanmı var
Ah ahhh sadece düz sevismek çok iyi gelirdi şu an
engelleme abisi
Bakireyim diyor 😂
@Sohbetcinizz47 olmasın kanza?
Kanza ne ya 😂
@Sohbetcinizz47 tostumun oğlu da diyebilirdim
Nasıl Bir dost 😂
@Sohbetcinizz47 sen ne olsun istiyorsun dayı