Teyzemin de başına omurgasız erkek gelince hayata ve erkeklere olan inancım yok oldu. Kıskançlıktan kadına şiddet bile uygulayan biriydi nasıl oldu da arkadaşına cinsel hayatını anlatabilir hala şoktayım kime güvenecegiz ya acaba anlatma sebepleri farklı mı yani ne olursa olsun başka bir erkege yatak odasını anlatan erkek normal sayılabilir mi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
O şeref yoksunuymuş hiç bir erkek kadınıyla ilişkisini anlatmaz kimse karısını nasıl düzdüğünü söylemez o ne ya şrfsize bak sen
Dert yanar gibi anlatmış demiş ki bazen doyumsuz oluyor bazen de dayanamıyor bırakıyor falan demiş duyunca şoklara girdim
kuzum top olmaya mı karar vermiş karısını mı pazarlıyor belli değil
Bilmiyorum ama psikolojim komaya girdi hayata inancım gitti
Erkekler öyle değil hanımefendi ben bu Zamana kadar da hiç bir erkekten böyle bişey duymadım orası gerçekten çok kutsal ve gizli bir yerdir
Başkasına özelini sevgilisini karısını anlatan adam değildir. Saçmalık
Ortamda anlatılan erkek muhabbeti gibi anlatmamış dert yanar gibi cinsel sorunlarını anlatmış ama yine de midesizlik
Kaldı tabi şerefsizler denk geliyor işte napıcan kısmet devir kötü maalesef
Hayatta da anlatmam yani, en yakın arkadaşıma bile.
Hadi o güzel kardeşim anlattı da onun anlattığı bilgisi sana nasıl geldi? Ne farkı kaldı o adamı dinleyen arkadaşından?
Teyzeme ulaşmış anlattıgı erkek. Teyzem de bize anlattı
Onu diyorum seninde teyzeni dinlememen lazım sende dinlemiş oldun bu nasıl bir iş arkadaş
Teyzem başına gelen korkunçluktan dolayı ilişkinin bittigini söyledi. Söylemleri eden erkek kişisiydi sonuçta teyzeme kazık atan o
Kazık değil o güzel kardeşim
erkek anlatmaz özel haytını. o değer vememiş maalesef. ben hiç bi erkekten gerçekten sevdiği kadını duymadım
Yatak hayatını kadınlar anlatınca sorun yok dimi 😉. 🐍🐍 .
Erkek erkege bi kadını anlatıyorsa bunun vahimligini ince detaylarıyla yazmama gerek olmadan anlarsın zaten. Kadın kadına anlatması o şekil bi vahimlik degil
Aynı şey aynı kötülük. Karaktersizlik ve ahlaksızlığın kadını erkeği yoktur. O yüzden boş yapma.
Siz bire ortamlarda kızların adının nasıl orspuya çıktığını görün. Söyle sktim böyle yaptım diye anlatıyorlar.
O tipler var şaşırmıyorum ama kıskançlık krizine giren ve ciddi gördügünü zannettiren bi erkek yapınca şok oldum
güzel kardeşim o kişi. Eşini anlatır mi insan hiç.
Dert yanar gibi anlatmış yani sorun yaşadıgı konu gibisinden ama sonuçta bi erkege nası olur da sevdigi ve kıskandıgı kadını anlatır aklım almıyor. Demiş ki bazen yarıda bırakıyor falan ya bu şekilde anlatmış dert yanarak da olsa özelini anlatması dogal mı
K*rakter yoksunu çoğaldı maalesef
Dışardan da çok kıskanç ve sahiplenici duruyordu ama gidip özelini anlatmışsa o kıskançlıklar hep roldü bence yoksa kıskanç biri gidip de özelini anlatır mı
Maalesef kadınlae kıskançlığı bir sevgi göstergesi sanıyor halbuki tam tersi kıskançlık o kadını ne derece kendi malı olarak gördüğünün ne derece değersiz olduğunun göstergesidir. O tipler için kadın maldır. Köledir. Anlatma sebebi de kendini övmek ve egosunu kabartmak
Dert yanar gibi anlatmış demiş ki bazen dayanamıyor niye öyle ya diyip sorunlarını anlatıyormuş tamam da cinsel hayatını anlatmış oluyor sonuç olarak nası bu kadar oyuncu olabildi kıskançlık gerçekten de bi perde çünkü çogunlukla kıskanç görünenlerden çıkıyor bu omurgasızlık. Bence aşırı kıskanç tavırlardan şüphe etmeli. Normalin dışında kıskançlıktan mutlaka bi b. k çıkıyor
Aynen öyle.
Ben öyle şeyleri midesizlik olarak görüyorum ve benim ortamımda hiçbir erkek de anlatmaz. Nasıl ortamlarda barınıyorsunuz, sövecem artık
Neden anlatayımki özelimi adı üstünde özel
Kavat olabilir o erkek
Öyle şeyler de mi oluyor😱
Yazdıgın şey ne
Otomatik çıkıyor o bilmiyorum
Sayılamaz
Omurgasız sayılır
Ben anlatmam
Alakasi yok