- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki ayıp değil... Bekar, evli, dul, her insan için seks yapmak bir ihtiyaç. İnsanları bu ihtiyacın giderilmesinden mahrum bırakan tüm sosyal kısıtlamaların karşısındayım. Bekar insanların nasıl evlenmeden seks yapmaya hakları varsa, eşini kaybetmiş veya boşanmış insanların da tekrar evlenmeden seks yapmaya hakkı var. Birine bağlı olduğun bir ilişki istemeyebilirsin, duygusal bağ kurmak istemeyebilirsin, aşk meşk bana uzak diyebilirsin, hayatında sadece seks yaptığın bir erkek olmasını isteyebilirsin. Tek başına bir hayat sürmek isterken cinsel ihtiyacını yok sayman gerekmiyor. Bir evlilik geçirmiş kadınların bu toplumda işi zor, biliyorum. Erkeklerin çoğu, dul kadınları seks yapmaya açık, kolay kadın olarak görürler. Dul kadınları da en çok evli kadınlar, kocalarının ayartılması kaygısıyla tehdit olarak görürler. Dul kadınlar, evli kadınların korkulu rüyasıdır desek yanlış olmaz. Sonuç olarak, dul bir kadının, tekrar evlenmeyi düşünmediği için cinsel ihtiyacını gidermek amacıyla bir seks partnerinin olması kötü değil, hatta gerekli. Tekrar evlenmeyi düşünmüyor diye, gençliği, en güzel zamanları seksten mahrum mu geçmeli?
01 Yorumla- 1 yıl
Anayı bacıyı karıştıracaksan hiç yorum yazmaya zahmet etme... Dul kalan anam da olsa, bacım da olsa ilk cevabımda yazdıklarım onlar için de geçerli. Kimse anasının, bacısının namusundan sorumlu değil.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşka birisi ile evlenebilir. Kadın boşandıktan sonra bir daha evlenemez diye bir şey yoktur. Boşanma olabilir normaldir ama kalkıpta boşandı diye başka erkeklerle zina yapması elbetteki Allahın yasakladığı bir şeydir. Tabi bu bekar içinde geçerli evli içinde geçerli sadece boşanmış birisi için değil. Bazı cahiller sanki bekarın hakkıysa boşanmışın neden hakkı olmasın gibisinden konuşmuş. Bu ancak aklı olmayan hayvanlar için geçerli olan bir durumdur. Ki bazı aklı olmayan hayvanlar eşleri ölünce kendileri de eşlerinin başında bekliyorlar. Yani başka başka hayvanlarla ilişkiye girmiyorlar. Ama bazı insanlar tabi hayvandan daha aşağı bir yaratık olmuşlar bazı hayvani duyguları ile. Bu gibi insanların belki karıları bile başka insanlarla ilişki yaşasa ses çıkarmaz kızları eve erkek getirse kendini bilmem ne yaptırsa yine ses çıkarmaz tipler. Elbetteki Allah neslin korunması için zinayı haram kılmıştır. Kimin kimle zina yaptığı belli olmayan ortamda o cahilin dediği gibi bekarların hakkıymışya hani bekarlar zina yaptıklarında elbette çocuklar da meydana gelecek ya bu çocuklar anneleri tarafından katledilecek ya da belki de babaları belli olmadan dünyaya getirilecek. Sonrasında ise ne olacak nesil bozulacak. Ve akabinde belki kardeş kardeşe evlenecek de haberleri olmayacak. Ve bunlar da yaşanılmış şeylerdir. Adamlar kadınlarla ilişkiye girmiş kızların babaları kim belli değil o diyor benim değil o diyor benim değil. Bu nasıl aşağılık bir durumdur tabi bunu gel de bu cahillere anlat.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
1 yılayıp diyen kör cahil cinsel açlıkla aval aval dolananlardır cınsellık yasanmalı fızıkı temas zevk bedenın en buyk ıhtıyacı abıcım vazgecın bu algıdan korkudan
15 Yorumla
Soran1 yılatıyorum annrn dul olsa ve yapsa normal dersin o zamam
- 1 yıl
sen herkesın annesıne takmıssın kafayı yaptıgının yanlıs oldgunu dusunuyorsan sorma dulları merak edıyorsan once sen cevrene bak olmadı lafın yerıne oturmadı babam sag anam da babama emanet sen otur calıya tak hadı annenle
- 1 yıl
sen bu zekayala bıseyı atamazsın merak etme :D
Soran1 yılne oldu millete normsl annenr gelince erkek kesildin
- 1 yıl
yo sen annemı dert etme babam yasıyor dedım otur sen kendıne yan dedım :D
1 yılAyıp. Ayıbıda geçtim aptallık. Niye kendini kullandırıyorsun illa aday bulursun evliliğe odaklan
11 Yorumla- 1 yıl
İkinci kez evlenmeyi istemiyorsa seksten mahrum bir rahibe gibi mi yaşasın?
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılHayir seks ve doyum isteyenin seks arkadasi olmasi en dogal bir durum
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılDul veya bekar bu devirde herkesin var artik kiminin gizli kiminin acik ama var yani
10 Yorumla Yahu neden ayıp olsun beden senin hayat senin, toplumu ciddiye alma onlar ahlak konusunda en son ahkam kesecek kişiler keyfine bak sen
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılHayır tabii ki. 👍🏻 kim kime karışabilir ki bu zamanda. Canı ne istiyorsa onu yapar. Herkesin bir özel hayatı var sonuçta..
10 Yorumla
1 yılHayır gayet normal olmazsa sıkıntı zaten ne yapsın duz duvaramı tırmansın nereye kadar salatalık sokacak 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayir değil, cinselligin bir ihtiyaç olduğunu atlamamak lazim
10 YorumlaÜcret karşılığı f. b arayan ben için uygun bir olay bence 😂😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNeden olmasın ki onun canı yok mu bazı şeylere alılmış yaşaması laızm
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Elbette ayıp değil. Ama toplum baskısı farkli. O biraz can sıkıcı oluyor...
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. En büyük hayalim dul bir kadının seks arkadaşı olmak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAyıp değil tabiki. Herkesin hisleri arzuları vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeks kadar normal ve sağlıklı bir şey yok
91 Yorumla
1 yılGayet normal. İhtiyaç.
10 Yorumla
1 yılIhtiyaca hasil hic bir sey ayip degildir
10 YorumlaDeğildir. Nasıl isterse. Hayatı yaşasın.
10 Yorumla
1 yılBu senmi oluyon
00 Yorumla
1 yılBence değil. Senin için öyle mi?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal ihtiyaç bu çünkü
00 Yorumla
1 yılDeğil niye ayıp olsun
00 YorumlaHayır değildir sanalda daha zevkli olur
00 Yorumla
1 yılDoğru değil ama alışıldı artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Herkesin kendi hayatı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 657 cevap paylaştı.
1 yılAyıp değil ihtiyaçlarını görüyor
00 Yorumla
1 yılGünahı bir tarafa bırakmışsa ayıp değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınin yaşı kaç
08 Yorumla
Soran1 yılannen diyelim
Cevap sahibi1 yılAnlamadım
Soran1 yılannen annen desek
Cevap sahibi1 yılBana kötü gelir ayrıca neden annemi bu meseleye karıştırdın başka bir örnek yok muydu?
Soran1 yılyoktı
Cevap sahibi1 yılSenin yaşın kaç dulsun ve seks arkadaşın var anladığım kadariyla
Soran1 yılanladıgım kadarıyla babasızsın
Cevap sahibi1 yılHayır bir problemim yok öyle sadece yaşını merak ediyorum.
1 yılNiye ayıp olsun
50 Yorumla
1 yılAyıp
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hiç değil ihtiyaç
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılO kişiyle aranda aşk var mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Nikah yapsın. İmam nikahı. İşi sevaba dönüşür
00 Yorumla
1 yılAyıp değil en az 3-4 tane olmalı
06 Yorumla
Soran1 yılannrn dul mu
- 1 yıl
Hayır ama çaktığım dul var
Soran1 yılannene kimler cakıyor
- 1 yıl
Ananı gttn silkerim baban izleyip sonunda plaket verir bana küfür etmicem
- 1 yıl
G. veren
Soran1 yılbence 4 baban var
Nerdesin görüşelim
04 Yorumla
Soran1 yılannenden bahsediyom
Soran1 yılannrnden bahsetme
Yok ama istersen buluşabiliriz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHayır
00 Yorumla Niye ayıp olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılHayır tabiki
00 Yorumla
1 yılYoksa sıkıntı 😂😂
00 YorumlaAyıptır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılHayır normal bişey
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılvar mı arkadasin
00 Yorumla
1 yılDeğil evliler bile başkaları ile yapiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılGüvenmen zor
00 Yorumla Hayır tabii ki ihtiyaç sonuçta
00 Yorumla
1 yılHayır
00 Yorumla
1 yılO sen misin
02 Yorumla
Soran1 yılannen
- 1 yıl
* seni hayat kadını o... ççççççç ruhunu kalbini si*ktiğimin kansızı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılDegil
00 Yorumla
1 yılhayırr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDuruma bagli
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım