Bakire olmadığım halde vermeye hevesli olduğum halde tercih edilmiyor değer görmüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılAslına bakarsan, bakire olmamak bir kadın için avantaj. "Beraber olduğum erkek bana ben olduğum için mi değer veriyor, yoksa bakire olduğum için mi değer veriyor, onun için öncelikli olan kızlık zarım mı?" çelişkisi yaşamayacağı için bir avantaj. Bakire olmadığında da şu soruyu sorarsın, "bakire olmadığım için beni daha kolay s.. kebileceğini düşündüğünden mi benimle birlikte, yoksa ben olduğum için mi beni istiyor?" Bakire olmamanın erkek yönünden avantajı şu, karşılıklı cinsel isteğiniz olduğunda bir engeliniz olmayacak. Bakire olmadığı için bir kadını değersiz görecek erkekler sığırdır, maldır, o tip erkeklerden uzak durmalısın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İşte tam da bu yüzden değer görmüyorsun vermeye hevesli olduğun için. Çünkü erkekler biraz daha uğraştığı elde etmek için çabaladığı, emek harcadığı kadınlara bence daha çok değer veriyorlar, seviyorlar bağlanıyorlar aşık oluyorlar. Sen şimdi adamın istediğini hemen verince onun gözünde değersiz oluyorsun davranış şeklini değiştirmen gerekiyor bence
09 Yorumla
Soran1 yılArtık vermiyorum ama cinsellik falan konuşuyorum cinsellik konuşunca da değer vermiyorlar
Soran1 yılİlk günden ya da yakın tarihte konuştum 😞 Birden önceki konuştuklarım da peşime takılıyor tekrar tekrar muhatap olmaya çalışıyorlar bu da ayrı sinir bozucu. Artık söveceğim sert davranacağım obje muamelesi görmek canıma tak etti
Soran1 yılEskiden öcübilmem ne nick'li bir kız vardı sen o musun? Çok benziyorsun o kıza
Soran1 yılHımm benziyorsun baya neyse yazdığıma cevap vermeyecek misin 😂
Soran1 yılİstemiyorum yazma diyeceğim zaten artık sert konuşacağım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı. İlgi çekici degilsindir
Cümlelerin etkileyici degildir
Çok istekli göründüğün için yanlış anlıyorlardır
Bir çok neden olabilir diye düşünüyorum00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cahil bencil öküzleri bırakın.
aklını kullanan kadına değer veren her konuda bilgili insanlarla olun12 Yorumlagüzel değilsin belki de:) aşırı kilolusun ya da
01 Yorumla
Soran1 yılOlabilir belki de dediğin gibidir
Türkiyede yaşamıyorsunuz sanırım, Türkiye'de bunun için ekstra bir çabaya gerek yok çünkü 😅
01 Yorumla
Soran1 yılCiddi ilişki için tercih edilmiyorum demek istedim
1 yılSeni ikna etmek kolay mı yani hani ilişki yaşaman için çok istemeyen birisi misin
03 Yorumla
Soran1 yılHemen ikna olmam
- 1 yıl
Vermeye hevesli dedin ya kaç yaşındasın peki
Soran1 yılKonu yaşım değil buradan da birini istemiyorum
Resım olsaydı objektıf yorumlardım ama aşırı derecede özguvenını kırmışlar senin😉
02 Yorumla
Soran1 yılKimseye kendimi göstermeme gerek yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılKendi sectiklerin tarafından yedigin darbeler oleyse tercihlerini sorgula :)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılFiziğin iyise yüzün güzelse giyimin etkileyiciyse arzulanırsın
00 Yorumla
1 yılBunun yöntemi çokkkk senin önce kendinş analiz etmenle başlar her şey
00 YorumlaDaha davetkar olman lazım muhtemelen çekiniyor insanlar senden
00 YorumlaNerede yasiyosun. Tr de boyle bise olsa affetmezler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılgenç erkeklerden şansınızı denedinizmi?
ben olgun kadınlardan hoşlanıyorum açıkcası
00 Yorumla
1 yılVermeye istekli olduğunu takıldığın erkeklere belli et
00 YorumlaBu giyim kuşam ve aurayla olan bişi tatlım
Seni tanımakta isterim bu arada01 Yorumla
Soran1 yılTanıma
1 yılÇok basit. 1-2 kıyafet kombini söyleyeyim kölen olsunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç Yasındasın giyiniş oturuş ve Konuşma tarzın senin karakterini yansıtır insanlar senden bu yüzden uzaklaşır ya da yakinlaşır
011 Yorumla
Soran1 yılYani beğenilmiyor muyum
Cevap sahibi1 yılSoruyorum iste nasıl bu kriterlerin neden insanlar senden uzak?
Soran1 yılÇekici ve açık giyiniyorum ayrıca insanlar uzak değil yaklaşanlar oluyor ama uzun sürmüyor
Cevap sahibi1 yılSeni obje olarak goruyorlar o zaman
Soran1 yılEvet
Cevap sahibi1 yılNerde yasiyorsun
Soran1 yılKonuyla alakası ne
Cevap sahibi1 yılVar işte
Cevap sahibi1 yıl?
Soran1 yılSanane
Cevap sahibi1 yılİzmirde yaşıyorsan % 99 bölgesel kendini fazla üzme diyecektim.
Yaşın nedir
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok da önemli değil bence
53 Yorumla
Soran1 yılNey değil
Cevap sahibi1 yılArzulanan kadın olmak
Belki fizikten belki kişilikten kaynediyırsun
09 Yorumla
Soran1 yılİkisi de olabilir belki de sandığımdan daha çok eksik biriyim
Soran1 yılBen de ihtimal üzerine konuştum
Soran1 yılVersem de sorun vermesem de. Vermeyince de aldatılma ihtimali artıyor hoş ciddi oldukları da pek yok ya
Soran1 yılZaten başta tercihlerim hatalıydı bilmiyorum bende mi sorun vardı da hep kötüler geldi beni
Soran1 yılZaten başta tercihlerim hatalıydı bilmiyorum bende mi sorun vardı da hep kötüler geldi beni buldu
Neden tercih edilmiyorsun peki bir fikrin var mi?
02 Yorumla
Soran1 yılEvlilik için ciddi ilişki için tercih edilmiyorum
Can yakın mısın? Yumuşak huylu musun?
07 Yorumla
Soran1 yılYumuşak huylu sayılmam gerginim
Soran1 yılSinirlendiriyorlar
Soran1 yılİlgisi yok östrojenle. Dengemi psikolojimi çok bozdular
Soran1 yılNormal olsam bu saatte uyanık olmam
1 yılİyi de bakire olmayan çok da değerli olmaz ki
010 Yorumla
Soran1 yılBu yüzden mi değerim olmuyor
- 1 yıl
Yani mantıken öyle ben bunu bilirim bunu söylerim namusunu koruyan değer görür illaki
Soran1 yılÇok namusluysan cinsellik kategorisinde ne işin var ya
- 1 yıl
birincisi ben çok iyiyim demedim sonuçta hepimiz insanız ama olan bu birden fazla kişinin altında yatan biriyle insan ciddi düşünmesi değer de vermez ikincisi bugüne kadar bi kıza elim dahi değmedi yani bakirim
Soran1 yıl30 yaşına da bakir girersin sen. Sanki marifet
- 1 yıl
tabii ki marifet şimdi biz ayrı zihniyette olduğumuz için ne sen benim gözümde haklı olursun ne ben senin gözünde haklı olurum o yüzden hiç uzatmaya gerek yok hayatın dilediğin gibi geçsin
Soran1 yılO zaman herkesin adına konuşmayacaksın bakire olmayan kız değerli olmaz diye. Sonuçta her erkek seninle aynı fikirde değil
- 1 yıl
şimdi ben gördüğüm kadarıyla tabi şimdi dul çocuklu bir kadın evlilik aşamasında buna bir şey demem ama bekar olupta bakire olmayan bir kızı %80 oranında çok da değer görmez hayatım boyunca gördüğüm duyduğum bildiğim şey budur gördüklerimi söylüyorum sadece kendi yaşadığımı değil o yüzden biraz genel konuştum ama tabi ilişkiye girmişsindir ondan sonra pişman olmuşsundur o da ayrı bir mesele
Soran1 yılTabi canım erkek olunca değer görülüyor ama değil mi siikişse de sokuşsa da her türlü değeri var. Allah bu haksızlıkların bedelini sormayacak mı sanıyorsunuz
- 1 yıl
İyi de ben tek taraflı bir şey demedim ki muhatabım kız olunca ona göre konuştum tabii ki bu erkek için de geçerli bakir olmayan erkekte bakire bir kızın gözünde pek değeri yok diye düşünüyorum ama tabii bunu bilmem kız olmadığım için ben tek taraflı düşünmem hiçbir zaman karşımdakine göre konuşurum
Ya kafanızı sexle bozmuşsunuz 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDeğerini bilmeyenler utansın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Bence biraz cilve eksik gibi duruyor
00 Yorumla
1 yılSpor bakım ve iyi bir tarzla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. öyle tercih edilemiyorsan karakterinle tercih edil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGüzel mi değilsin, ya da bakımsız mısın?
06 Yorumla
Soran1 yılGüzel olduğumu söylerler
Cevap sahibi1 yılİşte mesele güzel olmakla da bitmiyor. Bazen ruh ve akıl, kurulan cümleler, erkeğin bakış açısı ile cilve işve veya bir cazibe gerekiyor. Bunu irdelemek gerek.
Soran1 yılBen obje gibi görülüyorum
Cevap sahibi1 yılMesele burada konuşulmayacak kadar derin belliki
Soran1 yılKalsın o zaman zahmet etmişsin yorum yapıp
Cevap sahibi1 yılEstağfurullah bir şey ima etmedim. Yanlış anlaşılmasın. Sadece daha çok şey bilmedikçe burada yorum yapmak boşuna olur demek istedim. Rica ederim.
Gizli Üye(18-24)1 yılBizde birini arıyoruz bulan bulanıyor ise bak ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOrtamın yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYasin artik kamile ermis ondan
01 Yorumla
Soran1 yılHer yazan yaşı gerçek sanan zır cahil
1 yılNeden bana denm gelmiyor böylesi
02 Yorumla
Soran1 yılDenk gelen de değer bilmiyor
- 1 yıl
Ben değer bilirim