Asla cinsellik yaşamadım sevgilim var 7. ayimizdayiz göğüsume dokundu izin aldı önce tabi ki ama bilmiyorum kendimi ahlaksız bir insan gibi hissettim kötü birisi mi oldum sizce
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yıl🤦🏼♀️🤦🏼♀️Hayır ahlaksız biri olmadın tabi ki de, yani onun da senin de seviyorsanız çok ileri gitmeden bile olsa yakınlaşmayı istemeniz çok normal bişey
12 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ilk kez bir şey hoşuma gitti kötü hissettim ama sonra dedim bir kaç defa daha yapabilirsin diye
- 1 yıl
İyi demişsin dediğim gibi çok normal sadece abartmasın yeterli
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTürk kızı neden böyle ya? Memesine dokunulunca ahlakının bozulduğunu zannedecek kadar geri kafalı ve tutucu... 7. ayda anca memesine dokunulmuş ve sorduğu soruya bak... Cinselliği size ahlaksızlık diye öğreten anne babanıza daaa, çevrenize deeee...
02 Yorumla
Soran1 yılGeçmişte cinsellik ile ilgili bir şey yaşamadım sadece kötü hissettim biraz
- 1 yıl
Cinsel yakınlaşma kötü bir şey değil ki kendini kötü hissedesin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılToplum ve aile baskisi yuzunden boyle hissediyorsun ve normal degilsin. Kendini gelistir biraz. Bu insanin ozelidir. Istersin cinsellik bile yasarsin. Bu senden baska kimseyi ilgilendirmez. Ve seni kotu yapmaz.
27 Yorumla
Soran1 yılZaten cinselliğe uzağım travma kaldı geçmişte bilmiyorum bir kötü hissettim
- 1 yıl
Patlak lastik cevap verdi xd
Cevap sahibi1 yıl@CalledNEMESIS namus bekcisi yakin cevrene bekcilik yap. Kimsenin ne oldugu seni ilgilendirmez
- 1 yıl
Sen patlak olduğun için değersizleştiremezsin namusu? Evde kalmışsın gelip burada zırlıyosun
Cevap sahibi1 yıl@CalledNEMESIS zekasiz insan evde kaldigimi nerden cikardin? Patlak senin namuslu bildiklerindir!
- 1 yıl
Az işim var gelicem, tartışalım sonra:) at bana yüzüğünü falan da inanayım 😉
- 1 yıl
Öncelikle ne halt yediğin kimseyi ilgilendirmez ama sen patladın diye bekaret değer kaybetmedi? Sen değer kaybettin, bunun farkına var tamam mı çok zeki motor
1 yılNolucak ya abartma millet neler yapıyor
00 Yorumla
1 yılgöğsüne dokundu mu lak diyr avuçladı mı
00 YorumlaBence alakası yok iyi yapmışsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılNamus gitti bak oldu mu şimdi 😂
00 Yorumla Devamı gelir artıke
05 Yorumla
Soran1 yılHayır cinsellikten korkuyorum yaşadığım travmatik olay yüzünden hastadan kan alırken parmağıma iğnesi battı o gündür bugündür cinsellikten korkuyorum bulaşıcı hastalık riski yüzünden
Soran1 yılHayır ya dediğim gibi küçük çocuğun iğnesi battı parmağıma yanlışlıkla psikiyatriye gittim tedavi için OKB var bende yani o riski alamam
Soran1 yılİrademden eminim bir kere bile mastürbasyon yapmadım şu yaşıma kadar her insanı uçkur manyağı zanettmeniz komedi
Maalesef ahlaksızlık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yok be
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam