Epeydir birlikteyiz ve ona daima sadık kaldım fakat hâlâ geçmişte birilerine nude atmış olmamı sorun ediyor, içlerinden biri sevgilimle iletişime geçip hakkımda ileri geri konuşmuş, bana bu fotoğrafları attı deyip fotoğraflarımı göstermiş bir de seni aldatır demiş bir kez alakasız bir şekilde yüzüme vurdu ben de bunun saygısızlık olduğunu söyledim, senin bunu yapman ayıp değil de benim söylemem mi ayıp dedi bir de arkadaşı dediği kızlara geçmişte nasıl sarıldığını, birlikte nereleri gezdiğini anlatıyordu rahatsız oluyorum dediğim için suçladı. Geçmişimle ilgili de ben de gidip aynı şeyleri yapayım sen de normal karşıla o zaman dedi. Ben korkuyorum bu beni aldatır sonra sen de geçmişte bunları bunları yapmıştın bir kızla baş başa buluşmam mı sorun oldu der diye... Sizce ne yapmalıyım?
Gizli Üye(18-24)1 yılBenım de internetten nude attığım biri internetten sevgili olduğum birine nudemı atmıstı tam değildim aslında hadi tamam olalım demıstım. Yuzum de vardı her yerım nettı acaba ne oldu o fotoma djdndndndn yayılmıs mıdır ki ruhum bile duymuyor gerçi ben önemsemiyorum. Atma sebeplerı ne anlamıyorum
Sorduğumda senı bıraksın diye demişti. Bence erkekler kadınları ezmek için yapıyor yani hemcinsini de koruyor böyle birinden hem eglenıyor hem kendisine kalıyosun. Ben bu anlattığının hızlı versiyonunu yaşadım yani hiçbir sk olmuyor sevmiyodum zaten hadi tm olalı m demiştim yüzünu bıle görmediğime, sonra yüzünü bıle görmediğim kişi yüzünü bıle gormediğm sevgili dediğime nudemı atmıstı. Ortada yüzü olan tek kişi bendim mq. Hala anlamlandıramıyorum.(fotoları vardı tabıkı ama gerçekte gormedım)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılNe diye sevgili olmuş o zaman? Ben bu geçmiş konusunda çok katiyim ve asla sevgili olmuyorum kimseyle sonrasında yüzüne vuracağımı biliyorum çünkü kendimi tanıdığım için. Madem ben gibisin en baştan uzak kalacaksın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Başkasıyla iletişim kurması sorun olmuş. Ayrıl en iyisi
10 YorumlaBence böyle birinden olmaz her konuda bunu tehdit unsuru olarak kullanacak sana karşı sürekli kendini haklı çıkaracak
00 Yorumla
1 yılBence sorun olmaz ateistim ve böyle şeyleri dert etmiyorum cinsellik gibi şeyler kadınlarından yaşamasına hak veriyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılSenden önce internetteki kızlardan nude istemiyorsa adam değilim, elalemden nude ister sevgili edindiği kadına sorun çıkartır. Yobaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGerçekten çok kötü olmuş nude attığın kişi ortak arkadaşınız mıydı ki?
14 Yorumla
Soran1 yılHayır değildi tabii ki, tetikte beklemiş hayatıma birini alınca hemen yazmış. Profilimde görmüş yani
Soran1 yılBir de üstüne eklemeler yapmış atıyorum en son 20 gün önce konuştuk demiş ama biz konuşmayalı aylar oldu 20 gün önce sadece gelip bana ters şeyler yazdı ben de engelledim ama o flörtleşmisiz gibi anlatmış
Cevap sahibi1 yılEline koz geçince tabi kullanmış... Nudelerin çok mu açıktı yüzün vs peki...
Soran1 yılYa ne fark eder ki
1 yılKadın geçmişle erkek geleceğiyle yargılanır. Bu net. Bu durum öyle ya da böyle sorun çıkarır size. Hele bakire değilsen ilerde canından bile olursun. Bakir erkekler bu duruma çok takar. Kendin gibi birini bul yol yakınken.
12 Yorumla
Soran1 yılYazdıklarının özeti: ben cinselliğin sadece erkeklerin hakkı olduğunu düşünen yobaz bir nokta noktayım:) her kadın kendini kocasına saklanmalı, ömür boyu seks yapmadan yaşamalıdır ama bu sırada erkekler istediği kadını becerebilir hatta becerdikleri o kadını sonradan bakire değil diye yaftalayabilir, namusuna laf edebilirler ne de olsa erkekler üstün varlıklardır kadınlar da erkeklere hizmet etmek için yaratılmıştır itaat edin köpekler deseydin de tam olsaydı bari:) inadına onunla evleneceğim hahahah
- 1 yıl
Biz de 3. Sayfa haberini okuyup üzülmüş gibi yapacağız.
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim onlarca cinsel ilişkim oldu. Ve nude konusu o kadar basit bir şey ki sevgilin yobazın teki ayrıl bundan belki de sana zarar verebilir zaten o**rospusun gözüyle bakıp onun için uzak dur kesinlikle seni sen olduğun için seven bir ADAM bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sana saygısı olmayanın hayatında işi yok
10 YorumlaKendisi de geçmişte seks geçmisi varsa yol ver ona
06 Yorumla
Soran1 yılYokmuş
Soran1 yılBu konuda çok üstüme geliyor kendi yapmasına rağmen üstüme geliyorsa iblisten beter o zaman bu şahıs
Soran1 yılNereden biliyorsun
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bence ayrıl. Çünkü bunu senelerce yapacak.
00 YorumlaAyrıl sevmiyor net
11 Yorumla
Soran1 yılNasıl vardınız bu kanıya?
Gizli Üye(25-29)1 yılBen ayrıldım beni yargıladığı için
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Ayrıl
00 YorumlaAyrılın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılVerdin mi peki
06 Yorumla
Soran1 yılAnnenize sorun
Cevap sahibi1 yıl190-160 olmaz zaten tren gifini biliyormusun aynı öyle olursunuz
Soran1 yılBoyumuzun kaç olduğunu bilmiyorsunuz uydurmayın bari
Cevap sahibi1 yılTutmadı mı ayrıca verdin mi derken kalbinden bahsediyorum
Soran1 yılAyıp ettiniz kalbimi kastetmediğinizi çok iyi biliyoruz
Cevap sahibi1 yılTamam kusura bakma iyi akşamlar
Ayril o is bitmis
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHic dusunme gonder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGuven yoksa bitirin
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrica ilkin bu adam mi
Gizli Üye(18-24)1 yılAyrıl
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılH he iç durma
00 Yorumla O yapmamismi sanki
02 Yorumla
Soran1 yılSöylediğine göre hayır ama hayat bu sonuçta, o da başka hatalar yapmış
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer