dövme insana bir çekicilik katıyor mu sence?
bir kadının neresindeki dövme en çekicidir.
bir erkeğin neresindeki dövme en çekicidir.

dövme insana bir çekicilik katıyor mu sence?
bir kadının neresindeki dövme en çekicidir.
bir erkeğin neresindeki dövme en çekicidir.

Kişiden kişiye göre değişir ama cinsellik denen şey sadece dış görünüşe odaklı olduğu için Tabii Duygu hariç Duygu Olayı farklı ama sadece fiziksel odaklı olduğu için tabii dövme olsun Başka şeyler olsun bence karşı cinsi daha çok tahrik eder diye düşünmek istiyorum
Bazılarına gerçekten aşırı yakışıyor, herkesi seksi göstermesi mümkün değil. Mesela fotoğraftakiler dövme sayesinde seksi olamayınca seksi poz vermeye çalışmış.
Bu görsellerin asla seksi falan olmadigi kesin. Boyle olanlar birak seksi olmayi hic estetik bir goruntu degil. Bence italik kucuk stilde bir dövme güzel olur.
görseller temsil amaçlıdır sadece sorunun içeriğini yansıtsın diye
Anladim bende boyle yaptiranlwr cok ondan dedim. Kucuk bir yazi dovmesi bana daha cool geliyor. Kadinlarda köprucuk kemiginin üstünde cok hos durur.
ben kadınlarda tam kuyruk sokumuna doğru sırtta ve gögüs üzerinde minik bir figürü daha çekici buluyorum
Oda guzel.
Kişiden kişiye göre değişir ama cinsellik denen şey sadece dış görünüşe odaklı olduğu evet
Cevap
11Cevap
Hayır sadece sempatik yapar gadası
Erkeğe çok yakışıyor ya hepsine aynı model dğl ama bazılarına fena yakışıyor
bende çok fazla dövmeyi yakıştıramıyorum ama bir kaç yere güzel
Fotodakiler abartı ve itici bnce ama instada denk geliyorum bazi erkeklere minimalist dövmeler çok yakışıyor bazıları da full kolunu ya da sırtına kocaman dövme yaptrmis o çok yakışıyor
Normalde dövme sevmem bir de 😄😄
anladım o halde seninde dövmen pek yok :)
Çok çabuk fikir degstiren biri oldgm içn yaptrmayi düşünmüyorum smdı yaptrsam 5 dk sonra pişman olurm 😄
mantıklı o zaman doğru yoldasın :)
😄😄👍🏻
Yerine ve modeline göre değişir. Eğer güzelse kesinlikle seksilik katar
bende şu an yok yapsam mı bilmiyorum düşünüyorum
Yapmaz, sadece cool falan gösterebilir ama seksilik ayrı bir şey
vucut güzelse her şey yakışıyor değilse istediğin kadar dövme yap
kadının memeler benim memelerin aynısı subhanallah
Kadınlar da bilmiyorum ama erkekleri çekici gösteriyor bence. tabi abartılı olmayan dövmelerden bahsediyorum
Dövme sevmiyorum itici geliyor
2 side olabilir amasyada
kadını aksine itici yapıyo
Abartılı olmadığı sürece evet
hicbirini dovmeden nefret ederim
Evet.. Bazı kadinlara manyak yakisiyor
Bazıları çok itici oluyor
Asla
Sanmıyorum.
Dövme sevmem
Kısmen
Yapmaz..