Herseyi dort dortluk bana karsi ( aldatma da yok). 3yildir evliyiz ama aramizda cinsellik cok soguk, cok itici. Hic olmamasi tercihim artik. Cok yoruldum bu durumdan. Ama o da tek ailem benim cok seviyorum. Caresizim:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİnan sana şunu söyliyim onu yapamıyorsa hiç bir zaman yapmıyacak bilinçsiz bencil düşüncesiz bu dünyada kimse yalnız değildir tek o diye düşünme kendini de bi kafese tıkayıp bi hayat sürme ben bu yüzden ayrıldım ama neler çektim ben biliyorum kimseye inandırmak zorunda değilim seks yapmayan eş en kötü eştir
02 Yorumla
Soran1 yılBende hic bir zaman duzelmeyecegini anladim :((
- 1 yıl
Kıyamam sana ben
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılEvliliik müessesesi cinsellik üzerine kuruludur. Cinsel ihtiyaçların tatmini içindir. Ev arkadaşından farkı tek budur. Sevişmeyi bilmeyen erkek mutluluk vermez. Ama ben eşimi çok seviyorum mesela sevişmeyi bilmese de
00 Yorumla
Merhaba, tabiki sevmek sevilmek çok çok önemli evlilikte, ancak cinsel yaşamda sorun varsa, bir süre sonra bu tüm evliliği olumsuz anlamda etkilemeye başlar.
04 Yorumla
Soran1 yılAynen oyle oluyor
Soran1 yılCok dogru
Gizli Üye(25-29)1 yılİşte bu yüzden evlenmeden önce cinselliği yaşayıp tamamen bilgi edinmeniz gerekiyordu ama illa evlenmeden olmaz olunca bak sonuç kaçınılmaz berbat oluyor.
012 Yorumla
Soran1 yılBiz evlenmeden once de yasadik zaten
Cevap sahibi1 yılOna rağmen herhalde düzelir ya diyerek kabul mu ettin yoksa ilk heyecan diyerek gecistirdin mi
Soran1 yılDuzelir diye dusundum.
Cevap sahibi1 yılArkadaşım bir insan bu konuda kendini nasil duzeltsin Allah aşkına bana bunu açıklar mısın, nasıl duzelicegini düşündün?
Soran1 yılYasim daha gencti. Dusunceli degildim suanki gibi
Cevap sahibi1 yılOlabilir ama kim ne derse desin evlilikte cinsellik önemli bir mevzuat bu konuda memnun olmayan taraf varsa arada anlaşmazlıklar ve saygı duymama durumu olur. İlişki terapisi ya da biraz bilgi edinmesini dile getir
Soran1 yılCok dogru. Ama bizim aramizda hic bunu konusacak durum da yok yani.
Cevap sahibi1 yılNeden yok evlilik olmuş artık her şeyi konuşup çözülecek durumdasınız, neyin eksik olduğunu ve nerede düzeltmesini gerektiğini bildirmen gerekiyor
Soran1 yılMesafe var aramizda
Cevap sahibi1 yılNasıl mesafe var ve aranızda ki tam olarak cinsel sorun nedir?
Soran1 yılYani cinsel hicbirsey konusu olmaz aramizda
Cevap sahibi1 yılTam olarak anlayamadım arkadaşım seni ben , nasıl hiç konu olmaz eşin kısır vs mi yoksa başka şehirde görev mi yapıyor nedir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılBunu birebir yaşamış biri olarak söylüyorum olmuyor
Bir yere kadar çabalıyor cırpınıyorsun yürümüyor özellikle istekli şehvetli arzuları olan insanlar yürütemiyor
Bir yerden sonra başka birileri aklına girmeye başlıyor canın cekiyor bu insanın elinde değil10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBuraya yazana kadar kocanla konussana
Yani ben anlamıyorum sizin gibileri
Derdiniz ne? Aldatmak mı?
Başka bişey mi?
burada size kim nasıl yardımcı olacak?
Yani bir sosyal medyada esinizle senin özel durumunda olan özel hayatınızı kapsayan şeyi niye burada paylaşırsınız ki
Cift terapisi diye bişey var arkadas
16 Yorumla
Soran1 yılCift terapisti kim? O da tanimadigimiz biri degilmi? burada en azindan herkes anonim
Cevap sahibi1 yılTanımadıgın biri evet ama en azından uzman kişisi ve sana çözüm üretebilir He sen kocanın sana olan cinsel yaklaşımıbdan tatmin olmuyorsan ve burada bir çare arıyosan başka canım benim
Soran1 yılSize gore uzman bana gore degil. Tanidigim ya da tanimadigim birisinin karsisina gecip kocamla sorunlarimi anlatip bizi duzeltmesini bekleyecek kadar caresiz degilim ayrilirim biter. burada da amacim care ya da akil almak degil zaten. Sadece benim yasadigimi yasayan var mı ne yapar insanlar ne dusunuyor diye merak ettim
Cevap sahibi1 yıl3 seyi yapıyorlar Sana anlatayım
1. cisi terapi öneriyor
2. cisi aldatıyor ya da fb gibi sevgili buluyor
3. cüsü bunu sende söyledin caresiz degilim diyerek boşanıyorlar
Soran1 yılCok dogru soyluyorsunuz benimkisi de 3cu secenek gibi
Cevap sahibi1 yılYasayan bilir Olmuyorsa çözüm basit
Cocukken ayrılın Hayatınızı yasayın
Yoksa cocuktan sonra hersey dahada zor
evlilikte cinsel mutluluk çok önemli. eşinizle konuşmayı deneyin bunu iletişim herşeydir. bir cinsel terapi uzmanından yardım almayı deneyebilirsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYani sevişmeyi bilmeyen erkek mi var şöyle hayatında hiç yapmamıştır ama illaki erotik film izlerken onların yaptığı gibi karşındaki insana uygular ben şahsen sevmismeyi bilmeyen erkek istemezdim kadın dan olur ama erkekten olmaz yürümez
14 Yorumla- 1 yıl
Kadından da olmaz erkekten akıl var arzu var istek var iyi kadın odun gibi yatsın erkek hamal gibi çalışsın öyle bi dünya yok ikiside çalışacak alt alta üst üste
Cevap sahibi1 yıl@Banagerçeğinlegel şoyle olur dedim bir kız bilmiyorsa erkek yönetiyor öğretiyor bir sekilde isteksiz bir kızdan bahsetmiyorum ayak uydurabilir
Soran1 yılHayir yasamis. Hemde çok kere. Ama ince degil hic kadin ne ister bilmiyor
- 1 yıl
Şimdi oldu bilmek başka istememek başka evet öğretmek beraber öğrenmek bunlar güzel zaten
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Onu yönlendiremiyor musun? Öğretmen gibi eğitmelisin. Zor olacak. Belki de denenişsindir. Ama eğitirsin diye düşünüyorum
05 Yorumla
Soran1 yılBana gore degil egitmek. Ogretmen degilim ben
Soran1 yılTamam
1 yılBir yerden sonra mutlu olunmaz ya herhalde bilemiyorum
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvliliğin çok ciddi oranı cinsellik ya karşılıklı çözeceksiniz ya da seviyorsan ayrılmak istemiyorsan kendi kendine çözeceksin
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılYa arılacaksın terapist istemiyorsun madem ki ya da aldatacaksın ki hak ediyor bence ama gizli birini bulman gerekir
00 Yorumla
1 yılEvet mutlu olabilirisn çoğu kafın sevişmeyi bilmiyor ve istemiyor öyle kadına öyle erkek iyi gider
03 Yorumla
Soran1 yılBilmiyor ve istemiyor olsam mutlu mutlu takiliyor olurdum. Bu soruyu soruyor olmazdim her halde
- 1 yıl
Dediğim gibi eğer sevişmeyi biliyorsan sevişmeyi bilen erkek istersin
Soran1 yılCok dogru
zor bir durum. seviyorsun ama cinsellik yok... genç adam sağlıklı adamsa nasıl olmaz? ilginç
01 Yorumla
Soran1 yılBana da ilginc geliyor zaten. Genc bir adamin boyle olmasi
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılBunu onunla konuştunuz mu sorun ne tam olarak yapasi mi gelmiyor
04 Yorumla
Soran1 yılKonusmadik hic. Hayir yapiyor ama hic yapmasa daha iyi benim icin
- 1 yıl
Ben de evliyim biraz konuşalım mi özelden sorun ne merak ettim belki cozulur
Soran1 yılCozulmez benim sorunum
- 1 yıl
Sen bilirsin konuşmak iyi gelirdi belki
Az önceki soruyu da sen sordun sanırım. Cinsellikte yetmiyorsa başka partner edinceksin
02 Yorumla
Soran1 yılYok ben sormadim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılCinselliği unutursan olur evde kardeş kardeş yaşarsınız
06 Yorumla
Soran1 yılBen ona okeyim zaten kardesce yasamaya da o degil
- 1 yıl
Sen niye okeysin arkadaş bu senin kocan hayat arkadaşın insanın doğasında olan bişey ve düzltmek için çabalaması gereken birşeyken bu neyin kabullenişi
Soran1 yılBir insanin yapisini degistiremeyiz. Duzelmez. Benim kabullenis sebebim ise bana gercek aile oldu
- 1 yıl
Bakış açımız çok fazla birbirinden farklı o yüzden mantıklı gelmez fikirlerim ama hatalısınız bana göre o masaya oturduğunda zaten aile olmak içiin oturuyorsun bu yola bunun için çıkar. Devamında ise karı koca arasında olan şeyler temelleri güçlendirir ki bu durumda cinsellik bu işin temeli gibi neredeyse. İnsanlar değişmez evet sevdikleri için kendini törpüler törpülemek zorundadır ki sevdiğini mutlu etsin. Ufak tefek bir sebep gibi görsende bu durumu zamanla istek konusu ağır basınca durumu anlarsın
Soran1 yılBakis acimiz farkli degil aslinda bende sizin gibi dusunuyorum. Ama galiba kendimi anlatamadim.
- 1 yıl
Bilemiyorum ama 20 lerindeki bir kadının cinsellikten vazgeçip evde arkadaş gibi takılmaya bile okey olması çokta normal bir durum değil ki insanlar değişmez düzelmezi bilen bir insanın 3 senedir böyle bir duruma katlanıyor olmasıda büyük sabır
Aile terapistine gidin. Diyemediklerini o ima eder bence.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bakın evlilik cinsellik için emredilmiş bir kurumdur
cinsel olarak mutlu rahat değilseniz boşanın00 YorumlaBen bu hikayeleri çok dinledim:)
Bu hikayenin sonunda kadın kaçamak yapmaya başlıyor. Romantizm cart curt boş iş Arzu ve tutku ilişkiyi bir arada tutan şey. Olmadığı zaman dışarıda arıyorsun.
02 Yorumla
Soran1 yılKacamak yapmam ama ayrilirim. Bana gore de arzu ve tutku onemli
1 yılÇoook zor bir durum. Terapiste başvurun. Fayda görenler var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. maalesef bir yere kadar sonrasında insan ister istemez arzuluyor tatmin olmak istiyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o zaman cinselliği başkasından tedarik edicen mecburen 😂😂
01 Yorumla
Soran1 yılBu ahlaksizliktir.
- Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılOlunmaz erkek dediğin iyi sevisecek
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFakbadi olalım. Sadece cinselliği doya doya yaşayalım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeksi başka erkekte sevgiyi onda bulma yolunda ilerliyor gibisin.
08 Yorumla
Soran1 yılHayir asla ben hepsini tek bir insanda ararim
Cevap sahibi1 yılDirensen ne olacak içten içten çürüyen ağaç gibi olacaksın çözüm diyalog ile halletmek sorunu açıkça konuşmak ve ehil birinden yardım almaktır gerekirse terapist gibi yani
Soran1 yılYoo ayrilmak da bir secenektir. Terapist lafini duyunca artik sinir oluyorum.
Cevap sahibi1 yılKolay pes etmek ile aynı şey
Soran1 yılAldatmaktan daha iyidir
Cevap sahibi1 yılÇözüm aldatmak değil sorunu çözmektir. Hayatta her karşılaştığınız sorundan kaçarsanız sorum sonunda siz olursunuz.
Soran1 yılUgrasmadigimi hemen pes ettigimk nereden cikardiniz?
Cevap sahibi1 yılUğraşının bir çözüm adayı terapist oysa siz o lafa sinirlenir bile olmuşsunuz. O insanın işi o, siz ona sırlarınızı açıklayınca bir kayıt alınmıyor ya da TikTok da canlı yayın eşliğinde kayda girmiyorsunuz. İşi o tabi hastanelerde de doktorların görevi var mesela özel yerinde bir şey çıktı müşüne olmam demekle aynı onun da işi o. Sen ona derdini anlattın diye dünya dönmeyi durdurmayacak rüzgar esmeyi bırakmayacak hayat akıp gidecek bilmem anlatabiliyormuyum.
Gizli Üye(30-35)1 yılSabaha kadar seni deli gibi zıplatan biri mi olsun istiyorsun?
00 Yorumla
1 yılayrıl demıyoruz bu durumda sonucta sana aıle oluyo vs.. ama sevgılı olamıyo onuda bır sekılde gıderceksın yazmak ıstersen dm yazabılırsın umarım sorunlarına cozum yardımcı olabılırız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİşin çok zor aynı durumu yaşadim
15 Yorumla
Soran1 yılSonuc ne oldu
Cevap sahibi1 yılAnlatırım millet eleştirir simdi
Soran1 yılAnladim
Cevap sahibi1 yılSanırım senle daha önce konuştuk
Soran1 yılHayir
Kendinle ilgilinlyor musun bu sürede eksiklik hissedince
02 Yorumla
Soran1 yılEvet cok ugrastim ama faydasiz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBu konuda çok şikayet var yA
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Neden cinsellik bu kadar kotu
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum bendr yapisi oyle
Evlilik de cinsellik ilk sırada olmamalı
02 Yorumla
Soran1 yılZaten ilk sirada degil
Cinsel Yaşam konusunda 899 cevap paylaştı. Öğret adama sende yapması gerekeni
02 Yorumla
Soran1 yılNe kadar kolay bunu soylemek ben ne ogreteyim adama cocukmu 28yasinda
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılOlamazsın. Zor.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok yazık ah çok yazık
00 Yorumla
1 yılcinsellik bilmeyen derken
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Mutlu olunmaz aktif olması gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
1 yılSanal denedin mi hiç
00 Yorumla Öğrenin abim gelin konuşalım anlatalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBurçlarınız ne
010 Yorumla
Soran1 yılBen terazi o yay
Cevap sahibi1 yılsenin gibi bir terazi kadını bulamadık gitti. ben de balığım.
yaylar biraz odun oluyor bu konuda. en iyi sevişen ilk 3 burç akrep koç balıktır unutma.
ailene noldu annen baban vefat mı etti ki?
Soran1 yılBurclarla hic ilgilenmedigim icin bilmiyordum. Vefat etti evet
Cevap sahibi1 yıltrafik kazası sanırım. Allah rahmet etsin. bence adam iyiyse ve sana sahip çıktıysa sadık kal. bi şekilde öğretmeye bak ona yapıcı bir üslupla. etraf iğrenç insanlarla dolu. yayların iyisi çok iyidir ama ateş elementi oldukları için biraz fevri ve gamsızdırlar. kırıcı ve patavatsız da olabiliyorlar ama genel olarak iyilerdir. iyisi tam iyidir.
Soran1 yılCok zor gercekten:((
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum seni. ama bu işi öğretmekten başka çaren yok. Adam sana sahip çıkmış başkası olsa kullanır atardı, belanı arama. Pişman olursun aldatmaya falan yeltenirsen. aranızda yaş farkı çok mu?
Soran1 yılSahip cikmak derken bende ona sahip ciktim yani karsilikliydi hersey. Ben kimsesiz evsiz parasiz biri degildim. Ayni yastayiz
Cevap sahibi1 yılanladım. maalesef yay'dan kibar ve ince davranışlar sergileyen tipler pek çıkmıyor. sen cinsellikte kadın ruhundan anlayan erkek istiyorsun. teraziler öyledir. yay gibi bir burçta pek incelik görülmez maalesef.
Soran1 yılAnladim tesekkurler
Cevap sahibi1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle hayır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. olunmaz
10 YorumlaOlunmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
1 yılSen öğreteceksin o zaman
06 Yorumla
Soran1 yılBen ogretemem
- 1 yıl
neden
Soran1 yılBilmiyorum. Bir erkek kendisi bilmeli diye dusunuyorum
- 1 yıl
biraz utanma var sanırım sende de
Soran1 yılAynen oyle ama karsimdaki utanmazsa utanmam. Bu yuzden karsimdaki kendisi bilsin istiyorum. Boyle seylerle ugrasamam. Bunu ogretdigim adama saygi duyamam zaten ben sonrasinda. Cocuk gibi
- 1 yıl
evlilikte cinsellik olmazsa olmaz
seviyorsan sen öğreteceksin
Ya da kadınlığımı yaşatmıyor diye ayrılıcan
Gizli Üye(30-35)1 yılYardımcı ol mutlu olma anını anlat
00 YorumlaCare disarda maalesef
02 Yorumla
Soran1 yılOyle bir niyetim yok. Bosanirim ama aldatmam
Sorun sende olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılNe gibi mesela
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılAşk daha önemli
04 Yorumla
Soran1 yılYa ask da yoksa?
- 1 yıl
vardır.
Soran1 yılSevgi ve ask farkli biraz
- 1 yıl
değil
Gizli Üye(25-29)1 yılSevişmeyi bilmiyo derken ne yapıyo mesela
33 Yorumla- 1 yıl
Yapmıyo işte sok çıkar tak tuk beş dakika diyor
Soran1 yıl@Banagerçeğinlegel aynen oyle