Benim sadece bir defa biriyle seviştiğim oldu ama sevgilim daha önce bi kaç ciddi ilişki yaşamış benle yakınlaştığı kadar başka kimseyle yakınlaşmadığını söylüyo ama yinede sonuçta sevişmiş her boku yapmış belli başkasının ona dokunmuş olması bana o kadar çok batıyor ki bu düşüncemin yanlış olduğunu düşünüyorum sonuçta benimde seviştiğim bi insan oldu ama bu kafayı kaldıramıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum gereksiz mi kafaya takıyorum veya bu düşüncelerim ilerde geçer mi eskşden böyle düşüncelerim yoktu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılÖğrenmemen gerekirdi.
Yatakta ona neler yaptılar düşünme. Kime teslim oldu bacaklarını kime açtı kim boşaldı bence çok düşünme. Biliyorum bunları düşünüyorsun :D Olan olmuş ya kabullen ya bırak.02 Yorumla- 1 yıl
Bu yazıyı oku. Seni anlatıyor mu bana söyle.
Retroaktif Kıskançlık Hakkında Bilinmesi Gerekenler! ↗
Soran1 yılTamamen beni anlatıyor tek fark ben bi yerden sonra kız arkadaşımı sıktığımı farkettiğim için sormayı bıraktım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılsorun etme bunu bence
01 Yorumla
Soran1 yılİsteyerek yaptığım bişey değil ilk defa böyle bi durum yaşıyorum normalde bana çok mantıksız gelen bi durum istemsiz aklıma geldikçe çok felaket rahatsız oluyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılGereksiz kafana takıyorsun bir erkek nasıl rahatça ilişki yaşıyorsa bir kadında rahatça istediği gibi yaşayabilir bu gayet normal bir durum bence
24 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ben 1 yaşadıysam o 20 yaşadı gibi geliyo
- 1 yıl
Tamam yaşayabilir normal bir durum kimine göre normal bir durum olmayabilir bu kişiye göre değişir önemli olan duygusal sadakat duygusal olarak birbirinize sonuna kadar sadıksanız başkalarıyla yaşanan ilişkinin önemi yok
Soran1 yılEvet sonuna kadar sadık ama bu her aklıma gelşnce o kadar moralim bozuluyo ki nasıl atlatırım bilmiyorum
- 1 yıl
Bozma moralini benim eşimde biz evlenmeden önce bir çok kişi ile birlikte olmuş gayet normal bir durum tadını çıkar önemli olan duygusal sadakat
1 yılBakir falan mı yoksa anal mı takılmış oral seks mu çekmiş ellettirmiş mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBnde yaşadım ama bn kimseyle yaşamamıştım o yaşamıştı yıllar geçti evlendim halen unutmadım hep icimde bir yara kaldı
11 Yorumla
Soran1 yılÇok kötü bi duygu ya
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok mu seviyorsun onu?
014 Yorumla
Soran1 yılSanırım biraz fazla seviyorum
Cevap sahibi1 yılKıskanman ve sürekli onun başkası ile yaptığın şeyler bu yüzden aklına geliyor...
Cevap sahibi1 yılNe düşünüyorsun sürekli sinir mi yapıyor senden bu düşünceler...
Soran1 yılUyuz oluyom neden kendisini bana saklamadı neden bu kadar kişiyle birlikte oldu falan diye
Cevap sahibi1 yılBu kadar kişiyle dediğine göre çok kişi oldu sanırım...
Soran1 yıl2 ciddi ilişkisi olmuş
Soran1 yılÇok değil aslında ben önceki konuştuğum kızlarda hiç böyle bi kıskançlığım olmadı bunun geçmişini kıskanıyorum resmen
Cevap sahibi1 yılÇok şey yaşamış mı peki o 2 kişi ile anlattı mı sana?
Soran1 yılHayır anlatmadı ama anladığım kadarıyla girmek dışında bişiler yaşamış
Soran1 yılOral kesin olmuş onu söyledi
Cevap sahibi1 yılKonuşmak ister misin benimle belki rahatlarsın...
Soran1 yılOlur aslında
Cevap sahibi1 yılGizliden çıktım
Soran1 yılYazdım özelden
kaç yaşında
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği