Bir erkek feminist olarak söyleyim, böyle erkeklerin tabuları var, yaptığını yanlış buluyor, oral seksi karşısındakini aşağılayacak hareket olarak görüyor ve sonrasında da öpüşmüyor. Bu gibi durumda kadın bir daha oral seks yapmamalı. Hatta yaptım ama aynen senin gibi iğrendim ve yapmayacağım bir daha demeli.
Oraldan sonra öpüşmeyen ne demek öyle bir şey olamaz her iki taraf içinde. Öpusmuyorsa temizliğinden emin değildir emin değilsen neden partnerine oral yaptırıyorsun?
Djdjcjcjcj bir zamanlar aslında cazip geliyordu bu olay ama yaş aldıkça düşüncemin yanlış olduğunu hissetmeye başladım o zamandan beri de karşıyım oral sekse
oral seks sonrası öpüşmeyen şerefsizin tekidir. çünkü kendi temizliğine güveni yktur onun. kendi temizliğinden emin olmayan şerefsiz eğer partnerine oral yaptırıyorsa en adi insandır.
onurlu insan kendisine saygısı olan temizliğine özen gösterir ve kendinden emin olur oralden sonra da öpüşmekten çekinmez.
ben bu nedenle kişisel temizliğine inanıp güvendiğim tanıdığım kadınla olurum. saçma sapan insanlarla olmam
Yani yaparsın ama ben oral seksten sonra da öpüşme taraftarıyım nedir yani ağzına aldın diye öpüşmeyecek misin ama illaki yok derse yapacak bir şey yok Ama ben takılmıyorum mesela kız geldi penisimi yaladı sonra gelir öpüşürüm hiç sorun değil ya da ben vajinasınını yaladım gider öpüşürüm yine sorun değil
Oral seksten önce ya da sonra diye değil; oral seks esnasında da öpüşmeye bayılırım! Bana o zevki yaşatan dudaklara müptela olmak varken, seni öpmekten kaçınmak; hakaretten başka bir şey olmazdı kesinilkle!
Hijyene dikkat edildiği sürece yapılır, incitmemeliyiz karşı tarafı.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Yapılmaz, erkekler bunu gurur sanıp oralı kendileri yapmış tribine giriyorlar. O zaman daha partneriniz önce bir erkeğe oral yaptıysa da gay olacaksınız kardeşim.
Sevgilinden opusurken tiksinip agzini mi sildiriyosun oglum? Nasil bir saygisizlik bu? Gargara falan da yapsin mi? Saglik raporu falan cikart istersen😂 senin isedigin yeri agzina sokmasina okey ama opusunce sen temizsin ama onun agzinda bakteriler falan var hmm okey
En az senin kadar biliyorum dayıcım da konumuz o değil ki şu anda. Islak mendille ağzını silerim diyorsun hatta bir ara ver dişini fırçalasın ağız gargarası falan yapsın
Bu okudugunu anlamada problem yasiyor zaten baska fantezi falan diyor. Abi sen sidik cikan organini birinin agzina sokuyosun ne bakterisinden soz ediyosun sen temiz degilsen kadin niye yapsin zaten? Ne bakterisinden soz ediyosun allah askina gozukmeyen bakteri diyo ya cocuk gibi
@Uyeİsmiimm ben partnerime yaparım ama yaptırmam ihtiyacım yok partnerimin güzelliği dikilmesine yetiyor ayrıca ağzıyla harcayacağı vakitti öpüşerek harcamasını tercih ediyorum