Cinsel Yaşam Doyumsuz erkeğin gözü dışarıda olur mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Sürekli cinsellik yaşamak isteyen bir erkek sadece bir kişiye bağlı kalır mı Doyumsuz erkeğin gözü dışarıda olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. doyumsuz erkek ya da kadın yoktur. arsız insan vardır. herkes doyar. sınırsız insan yokturahlak yapısı karakteri bozuk ise gözü dışarıda olur 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl yaşıyor musunuz sürekli? ve fantezilerine cvp veriyor musunuz? 0 15 Yorumla Soran 1 yıl Evet ama yinede yetersiz hissediyorum bunun sebebi de sürekli istemesi Yorumla ax2akrep 1 yıl yeni misiniz daha? Yorumla Soran 1 yıl 8 ay oldu Yorumla ax2akrep 1 yıl ne zaman geçtiniz yatak faslına Yorumla Soran 1 yıl 1 - 1.5 ay oldu Yorumla ax2akrep 1 yıl eh o yüzden işte Yorumla ax2akrep 1 yıl bir süre sonra doyacak yavaşlayacak Yorumla ax2akrep 1 yıl rahat ol :) Yorumla ax2akrep 1 yıl mesele cinsellikten ziyade onun samimiyetine sevgisine aşkına inanıyorsan gerisi önemli değil Yorumla Soran 1 yıl Bana aşık olduğuna eminim ama sürekli istemesi böyle düşünmeme sebep oldu yoksa beni seviyor eminim Yorumla ax2akrep 1 yıl bana bir takip ya da mesaj atabilir misin Yorumla Soran 1 yıl Tamam ama neden Yorumla ax2akrep 1 yıl yorumlarda sürünmemek için Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla Soran 1 yıl Attım Yorumla
Okimbeeee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Kişiye göre değişiyor aldatmak varsa içinde doyumlu da olsa yine yapar aldatır ama eğer sadıksa seni bekler 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben cinselliği seviyorum tek bir kişiye bağlı kalamam kadınlar işinize geliyorsa gelmiyorsa kapı orada defolup gidin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Senin gibisine bir terk esc lar pas verir Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% 1 yıl hayatındaki kişi onu doyurursa hayır aksi durumda kayar adam 0 0 Yorumla
93BBB Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% 1 yıl erkekten erkeğe değişir ama sayıları ne yazık ki çok fazla 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Eğer doyarsa kalır. Bir de o çok isteklilikle değil karakterle alakalıdır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Eğer onun taleplerini karşılıyorsan asla gözü dışarıda olmaz her şey sende bitiyor çünkü. 0 0 Yorumla
seçimkurbanı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Sevgilisi, karısı istekliyse dışarı bakmaz 0 0 Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 775 cevap paylaştı. yoo eşiyle her gece cinsellik yaşar 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Namussuz ise kesin ve net. Olur. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olur elbet 0 0 Yorumla
kıvırcıkk777 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kalmaz 0 3 Yorumla KAYA93 1 yıl Kalanların hakkını yemeyin lütfen 😅 Yorumla kıvırcıkk777 1 yıl Yaw he Yorumla KAYA93 1 yıl 😅 kaldı böyleleri bak Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kalmaz bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
doyumsuz erkek ya da kadın yoktur.
arsız insan vardır. herkes doyar. sınırsız insan yoktur
ahlak yapısı karakteri bozuk ise gözü dışarıda olur
yaşıyor musunuz sürekli? ve fantezilerine cvp veriyor musunuz?
Evet ama yinede yetersiz hissediyorum bunun sebebi de sürekli istemesi
yeni misiniz daha?
8 ay oldu
ne zaman geçtiniz yatak faslına
1 - 1.5 ay oldu
eh o yüzden işte
bir süre sonra doyacak yavaşlayacak
rahat ol :)
mesele cinsellikten ziyade onun samimiyetine sevgisine aşkına inanıyorsan gerisi önemli değil
Bana aşık olduğuna eminim ama sürekli istemesi böyle düşünmeme sebep oldu yoksa beni seviyor eminim
bana bir takip ya da mesaj atabilir misin
Tamam ama neden
yorumlarda sürünmemek için
Tamam
Attım
Kişiye göre değişiyor aldatmak varsa içinde doyumlu da olsa yine yapar aldatır ama eğer sadıksa seni bekler
Ben cinselliği seviyorum tek bir kişiye bağlı kalamam kadınlar işinize geliyorsa gelmiyorsa kapı orada defolup gidin
Senin gibisine bir terk esc lar pas verir
hayatındaki kişi onu doyurursa hayır aksi durumda kayar adam
erkekten erkeğe değişir ama sayıları ne yazık ki çok fazla
Eğer doyarsa kalır. Bir de o çok isteklilikle değil karakterle alakalıdır
Eğer onun taleplerini karşılıyorsan asla gözü dışarıda olmaz her şey sende bitiyor çünkü.
Sevgilisi, karısı istekliyse dışarı bakmaz
yoo eşiyle her gece cinsellik yaşar
Namussuz ise kesin ve net. Olur.
Olur elbet
Olur tabi
Benım sureklı dısarda.. doymuyorum cunku
Olur
Kalmaz
Kalanların hakkını yemeyin lütfen 😅
Yaw he
😅 kaldı böyleleri bak
Kalmaz bence