Ya ben onun için bugün ağda yaptım vajinam pespembe oldu ve pürüzsüz yumuşacık ama o yine anal yapmak isticek ama ben anal yapmak istemiyorum çünkü karnım ağrıyor tuvaletimi yapamıyorum sabah aç karnına zeytinyağı içmeyi düşünüyorum ama yapamazsam nasıl ikna edicem yani böyle bir vajinam varken analı napıcak siz olsanız ikna olur musunuz? zaten haftada bir yapıyoruz ama tuvaletimi yapamazsam yapmicam normalde lavman yaparım ama karnım ağrıyor işte🙄Sadece sevişmek istiyorum bide vajinama sürtünsün istiyorum ama korkuyom ya prezervatif takıyor ama korkuyorum yapsak mi acaba vajinam böyle güzelken? Bide benim vajinamdan fışkırıyor yani zevk suyu fışkırıyor hoşuna gider mi? Sürtünsek hamile kalır mıyım ya sürtünmeyi çok istiyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Kadıköyde seks shop görmüştüm ordan bir tane ürün al yine arkadan yapmaya çalışırsa iş bitip uyuyunca bunu bağla bide sen yap o zevki o da tatsın 😃
sevgilinle konuşarak.
Anal oral vajinal bir ilşkide hepsi olmalı daha gençsin fışkırma olayına gelince işini bilen erkek içer onu😂
Alıştırmalar şsın adamı arkaya. Kaç kere girdi sana arkadan
Daha henüz olgunlaşmamış, tekmeyi yiyince ağlayıp zırlayıp unutana kadar ciddi ilişki aramaya devam edecek ama hep kullanılacak bir çıtır.
Öyle mi diyosun tamam öyle bişey yaşarsam haber vericem ama benim gibi birini bırakıyorsa ben değil o kaybeder😝
Sen kaybedeceksin, çünkü o deforme olmuyor sen oluyorsun. O duygusal değil, sen duygusalsın. O unutacak ama sen hep hatırlayacaksın
Onu düşünerek Mastürbasyon yaparım bir şekilde geçer isteğim... Duygusal yöne gelirsek aşk acısı çekerim
O halde sen kaybetmiş oluyorsun demektir bu. Sonra kendine gelmeye başlicaksın, yeni bir ilişkiye niyetleneceksin ama aklında halen o olacak hadi diyelim bir nebze unuttun mutlusun, 2. El olduğunu söyledikten sonra kabul göreceğin ne malum.
Niye aklıma kötü şeyler soktun zevkim kaçıyor
Bunlar hayatın gerçekleri yavrum henüz idrak edemiyorsun, küçüksün. Sana idrak etmeyi öğretiyorum, anı yaşayarak mutlu olabilirsin ama geleceğini bu mutluluklarla karartmış oluyorsun. Sevgilin kocan değil ve büyük ihtimal olmayacak, o da sana doyduktan sonra tekmeyi koyup başka tadlar arayacak.
Anal sevmem yapmamda. Anal senin analin nasıl istemediğin halde yapmasına müsade ediyorsun anlamıyorum. Zır cahilsiniz
Ya zorla sokmuyor zaten sadece ben şimdi istemiyorum sonra yaparım yani karnım ağrıyor yoksa ben seviyorum anal yapmayi ya kendi tercihim bu sizene
Tercihin olduğunu söylememissin ki güzelim, istemiyorum ama o yapmak isteyecek demişsin. Tercihinse banane nerden yaptığın
Ozaman baskasini vul bence güvenebilecegin ve deger verecegin biri bu arada amasyadasin galiba sonu 05 de
Madem normal iliski istiyorsun sen üste çık otur. Nerene istiyorsan al...
Olmaz işte bakireyim mecbur anal yapiyom ama karnım ağrıyor şu an
O zaman ishal oldugunu söyle...
O zaman bile inanmaz yapmak istiyo ya vajinama o kadar önem gösterdim ama belki görünce fikri değişir oral yaparız ya da sürtünürüz
Ee bunu ona soyle. Bu sefer böyle olsun. Hastayım bir dahakine telafi ederim de.
Anal sakın yapma ileride çok kötü olursunkanama diski tutamama tiksinti oluşur en iyisi ayrilmak
Analda tam ilişki yaşıyor, vajinada surtunmeye ikna olması zor biraz
Neden denk gelmiyor böyleleri kafayı yiycem o vajinayı yerim yer suyunu içerim
Ya kızım manyakmısın hayalini kurupta bir türlü denk gelemediğim vajinaya sahipsin ulan başıma gelsin be artık başıma gelsin
Ya neden değerimi bilmiyo o zaman anal yapmayalım diyorum sevişelim vajinama sürtün ya da yala diyorum bunlari da yapıyor ama analdan vazgeçemiyor illa sokmak istiyor 🤦Bugün onun için ağda yaptım ya mis gibi yumuşacık pürüzsüz oldu hiç jilet vurmadığım için zaten pembeydi ve daha çok pembeleşti bunun değerini bilmesi gerekiyor ikna edicem onu zaten görünce kendi de ikna olur diye düşünüyorum çünkü karnım ağrıyor yani anal yapmak istemiyorum
Merve benimle evlenirmisin ajsjasj
Seninki deli başka birsey değil. İç zeytinyağı üstüne edersin
Ayyy ammk senim vajinani okumaktan yoruldum artik karşima çikip durma ne MALSIN AMMK gelecekteki kocana acidim
bulmuş pembe. cığı niye. nal diye tutturuyor anlamak güç.
Ertesi gün hapı at sonra zaten prezervatif de takıyor hiçbir şey olmaz
Hayır sadece vajinama sürtünse prezervatif varken?
Sen safmisin o ismezse binlerce kişi ister senin gibi tutkulu birini
Ben onu istiyorum😔Daha sexs yapmadık anal yapıyoruz sürekli ama önden sexs yapmak istiyom onu bekliyorum azgınım yani garip gelebilir biz kızlar da istekli olabiliyorus
Yahu senle konuşsak bekliyorum
Seninki işini bilse mis gibi olur isteklerin
aynen aynen hayal dünyanda sürtünürsünz artık
Ya sende ruh hastasımısın taktın bana
yoooo gayet sağlıklı bir insanım hasta olan sensin bence kendi kendiyle yazışan sensin hatta kendi kendine yürüyen de sensin
İnsan şuraya bir foto bırakır
Abartma istersen sadece sevdiğim adama cenneti yaşatırım
Övdün övdün merak ettik
Ya şu an çok güzel çünkü ben kendime bile azıyorum yani anal yapmasak vajinami yalaasa yetmiyor mu ya da sürtünsek ya ben yumuşacık yaptım onun için ağdaya dayandım pespembe oldu bi zahmet anal yapmayalım. bunun tadını çıkarmasını istiyorum
Olsa da yesek
😋 sürekli ıslak Pembe 😋 o bırakılır mı
Ah haydar emmi sağ olaydı 🙄
Ne biçim insanlar var ya
Nerden bulursunuz böyle çapsız vasıfsız herifleri
Islak olması her zaman iyidir
midemizi bulndırdın be yaaa.:((
Dedi ve mastürbasyon yapıp uyudu hayalperest kız
Seninle ben oaliydik ah ulan...
Amma övdün şu vajinanı
Şskdşslsd ilgi istiyo 😂
O çok belli zaten yok orasi pembe yok burası tertemi,
Her sorusu ayni bide mk slk mi ne şdkfşrkfpdd komik ya
Bende paylascam bilmem kaç cm damarlı bilmem hangi renk djskskks
🤣🤣
Sende gel yorum yap oha falan TM mi 😅😅
Heee
Ayrıl
açıkca söyle
Sende verme
Girmiyor mu
Tecrübeli biri lazım
Uyu artık Harun abi
İçine girmicek mi
Arkadaşlar bu kişi trol haberiniz olsun kız değil
Ya ne yaşiyosun? Sen önce gizliden çık
Muhhattabim. bile değilsin
Kudurmaya devam et sen yürü varoşların yanına hadi
Sen trolsun sonra esc42 oda trol
İzmir'e gel Osman sana kız hayatı yasatirim. tek gecelik ama en azından elini zikmezsin bir gecede olsa by by gulu gulu
Ecm42 trol herkes duysun
Ya ne yaşiyon aq
Ne osmanı kafan mı iyi senin ne içirdiler sana
Niye kudurdum bu kadar? Akıl var mantık var erkek olsam neden böyle soru sorayım yani elime. ne geçecek? Yorumlara bakarsan ful erkek var zaten erkeklere cevap vermişim? Erkek olsam erkeklerij yazacağını bildiğim için neden böyle bir soru sorayım dimi kızlar yazsın diye başka tür sorular sorarım? Azıcık aklınızı kullanın erkek falan değilim sen varoşlara alıştın demekki hayatinsa güzel ve istekli kız görmemişsin aq beni tanıyan vazgeçemiyor zaten kudurmaya devam et sen
Trolll
Aynen işkm gücüm yok trol soru uydurucam ya git şurdan
Gell Ozaman dediğin gibi ise
Alışmışsınız kuru kızlara ya istekli kız görünce trol demekten zevk mi alıyo uz
İstekli isen konuşurum senle
Bırak onu erkek mi yok
Ne zaman yapacaksınız?