Cinsel Yaşam Olgun kadınlar neden bu kadar ateşli? Kemiksizz17 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Benden 10 yaş büyük birinin altımda inlerken bana aşkım demesi neden bu kadar hoşuma gidiyor? Olgun kadınlar neden bu kadar ateşli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Ben de olgun erkekler için aynısını düşünüyorum 1 0 Yorumla
SadeceMia Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Sen ergen olduğun için eline kadın eli değmediği için kendinden büyük kadınları öyle görüyorsun 1 1 Yorumla Kemiksizz17 1 yıl Bir düşüneyim... Hayır Yorumla
RichieRich34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Cinsel konuda sınır yok sanırım, herkesin ufku fantezisi farklı, sana da +10 yaş denk gelmiş 😂 0 0 Yorumla
Opsiyonel42 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 51% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı. Tecrübedir herhalde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de olgun erkekler için aynısını düşünüyorum
Sen ergen olduğun için eline kadın eli değmediği için kendinden büyük kadınları öyle görüyorsun
Bir düşüneyim... Hayır
Cinsel konuda sınır yok sanırım, herkesin ufku fantezisi farklı, sana da +10 yaş denk gelmiş 😂
Tecrübedir herhalde