😅😅
Komiksin. Senin gibi ilişkiye, fanteziye açık kadınlar çok istenir ama bilemedim. Başka bir kusurun var da bu şekilde mi örtüyorsun acaba?
02 Yorumla
Soran1 yılNe gibi bir kusur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. senin gibi karım olsa saçının telinden ayaklarına kadar yalarımm.
yalayıp sulandırır sulu sulu bakarım göklere çıkarırım. bu ne böyle tepkisiz kalmak00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBende sevgilime bazen resimler ve mesajlar atıyorum tepkisiz kalıyor tek bizde öyle sanıyordum🥲 işim var bırak bu boş işleri diyor öyle kala kalıyorum. ben mi yeterince cilveli çekici değil miyim diye korkuyordum
111 Yorumla- 1 yıl
Oha atıyorsun ve tepki yok mu
Cevap sahibi1 yıl@Herlantowe ilk zamanlarda en ufak dekolte yetiyordu. Şimdi video resim atıyorum kızıyor çalışıyorum etrafımda insanlar var boş işlerle uğraşıyorsun diye. Ben işe gittiğimde ve o öyle şeyler gönderdiğinde heyecanlanıyorum tüm stresim gidiyor ama nedense o sevmiyor ama ben yinede yapıyorum🤷🏻♀️
- 1 yıl
Aslında kocanın yaptığı sana karşı çok büyük bir saygısızlık Sen kadın olarak ona her an sürprizlerle mutlu edip cıvıl cıvıl bir evliliğinize renk katmaya çalışırken etrafında insanlar olduğunu bahane etmesi Çok saçma bir şey senin böyle bir şey atabileceğini düşünerekten kimsenin olmadığı bir yerde o görselleri Açabilir ve tam tersi senin ne kadar terslemek yerine ne kadar güzel ve seksi olduğunu seni daha da cesur olacak Ve daha da cesaretlendirecek şekilde konuşsa daha cüretkar şeyler atarsın ama işte böyle Baharı da çiçekler açan kadınlar şöyle de yeşil yaprak görmeyen ayıların eline düşüyor
Cevap sahibi1 yıl@Herlantowe ya evli değiliz evli olsak sorun değil eve gelince süprizler yaparım ama uzak mesafe ilişkisi olduğundan tüm gün beni düşünsün heyecanlansın beni istesin istiyorum
- 1 yıl
Sevgikin mi fb mi
Cevap sahibi1 yıl@Herlantowe sevgilim yaa🥲 başka şeyler bana ters
- 1 yıl
Peki attığım videolar veya resimler bayağı cüretkar mı Mesela atıyorum komple çıplak falan mı atıyorsun yoksa iç çamaşırla falan mı atıyorsun
Cevap sahibi1 yıl@Herlantowe her türlü atıyorum fark etmiyor. Neden ki hangisi daha çok hoşuna gider? Sanki iç çamaşırlı daha çok hoşuna gidiyo gibi
- 1 yıl
Yani komple çıplak görmektense iç çamaşırlı görmek erkekler daha yüksek yükseltir daha kışkırtıcı oluyor Hani iç çamaşırdan böyle bir de açıyormuş gibi yapıp da açmayıp video falan atıyorsan Eğer
Cevap sahibi1 yıl@Herlantowe bilmem sevgilime ne giymemi istersin dediğimde hic bir sey en çok öyle seviyorum diyor hep
- 1 yıl
Sevgilin. mi kocan mi
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Evlilik sekse en uzak şeydir ileride umurunda bile olmayacak
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani anlamadım. Evliliğin seks ile alakasi yoksa gençken ne yasayacagiz yaşlanınca mi yapcaz
Gizli Üye(18-24)1 yılEtkilenmiyor olabilir. Bana da bu tarz şeyler komik geliyor.
33 Yorumla
Soran1 yılYani gercekten canım kocamı istiyor söylemesem bı dert söylesem bı dert çözemedim
Cevap sahibi1 yılSöyleme bence. İstemiyor çünkü. Hallenmiyor.
Soran1 yılDiyorum zaten ihtiyacın olursa diye
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ooooo kocanda bunlara tepkisiz kaliyorsa seni tatmin etmszzz ki anladim seni ben
00 Yorumlane iş yapıyor kocan acaba cevap yazacak ortamda mı değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Mesaj dışında nasıl peki isteğini karsiliyormu?
00 Yorumlakocanın canı cehenneme benimki böyle mesaj atsa direk yanında biterim.
09 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Umarım hatasını ve başına gelebilecekleri en kısa sürede fark eder eşin
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılkimisi ister bulamaz kimisi de iste boyle..
zorlama adami..
02 Yorumla
Soran1 yılKendimi yürüyen cinsellik gibi hissediyorum siz beni kotuleyince
Cevap sahibi1 yılhayir canim bastacisin bence...
Gizli Üye(36-45)1 yılBizim karı kudurdu kesin cevap vermeyim kendine gelsin diyodur. Kökle nedir ya 😂😂
00 YorumlaO nasıl sevgili ya kötü
41 Yorumla
1 yılKocan isteksiz biri galiba yoksa tahrik edici mesajlara cevap vermeyecek erkek kendinden şüphe etsin derim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTepki vermiyorsa bana at. En azından karşılık veririrm:)
00 YorumlaAdamın ilgisini çekmiyorsun zorlama
21 Yorumla- 1 yıl
Sen severmisin erotik resim konuşma vs
Utanıyor işte
00 Yorumla
1 yılBazı erkek ve kadınlar sever bazıları sevmez
00 Yorumla
1 yılİsteksiz mi Kocan? Yatakta nasıl?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yakında cockold wife olma yolunda ilerliyorsun :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSen adamı üzüyorsun demekki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Oyunu yanlış oynuyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
1 yılGerçek mi diyorsun kafayı yiyeceğim ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMadem tepki vermiyor bana anlatabilirsin hitap edebilirsin istersen 🙃
00 Yorumla
1 yılHahahahahaha saksidaki bitki gibi
00 YorumlaKocan cidden normal değil o zaman 😄
00 YorumlaSenin gibi hatun lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynı benim ki de öyle
32 Yorumla- 1 yıl
Kaç yaşındasın ki
- 1 yıl
Kafa dengi olmazsa eş sıkıntı
Gizli Üye(18-24)1 yılBana itici geliyor bu tarz mesajlar
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaptığın güzel ama eşin de iş yok gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEşin bir kütük mü?
00 Yorumla
1 yıladam işte can derdinde ne yapsın
04 Yorumla
Soran1 yılHaklısın
Soran1 yılBide mesajları geri çektim sen öyle diyince
- 1 yıl
iyi yapmışsın eve gelince kur yaparsın. istersen özelden yaz neler etkili konuşuruz
- 1 yıl
ne dersin
1 yılNe yazıyorsun mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılkütükle evli olabılırmısın?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öküzmüş 🤣
00 Yorumla
1 yılEtki etmiyor demek ki :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Delirdin mi neden böyle yaptın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kalkmıyor mu
00 Yorumlaodunluk var
00 Yorumlaİstekli biri değil mi acaba
00 Yorumlakocan nerede ki
00 YorumlaGün içinde mi atıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı.
1 yılAdamın derdi ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHala aynı mı yoksa seni soğuttu mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUygulama yoksa hüsran
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUzaktami
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılArtık bülbül ötmüyyor demekki 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYarıldım resmen
00 YorumlaHayır değil
00 Yorumla
1 yılniye boyle
00 Yorumla