Herkesin cinsellikte farklı bir heyecan kaynağı vardır. Seni en çok ne heyecanlandırıyor? Bu heyecanı nasıl sürdürebiliyorsun?

Herkesin cinsellikte farklı bir heyecan kaynağı vardır. Seni en çok ne heyecanlandırıyor? Bu heyecanı nasıl sürdürebiliyorsun?

Normalde özel soruları kendime göre cevaplamıyorum, genelleme yaparak bir cevap verebiliyorum sadece 😀 Bu soruya da öyle yapacağım.
Biz kadınları cinsellikte en çok heyecanladıran şey, birinci olarak aşık olduğumuz bir adamla yapıyor olmak.
Aşık olmadığımız biriyle yapmakla, aşık olduğumuz biriyle yapmak arasındaki farkı hemcinslerim hissedecektir😇
İkinci olarak, erkeğin işini bilmesi. Siz bir makineyi onun ustasına teslim etmek istersiniz değil mi?
Bakın burada bekaretten bahsetmiyorum. Bakir de olsa, en kötü ihtimalle parmaklarını iyi kullanabilmeli😂 klitorisin yerini ve işlevini bilmeli, cinsel korunma yöntemlerini bilmeli, cinsel sağlığı bilmeli. Bilmeli de bilmeli, yoksa yaşamasın kardeşim😀😂
Gerçekten arzulandığımın bana hissettirilmesi beni çok heyecanlandırır. Karşımdakinin dilini iyi kullanması da çok önemli çünkü dil muhteşem bir organ. Öperken de, başka işlerde de.
Cevap
18Cevap
eşimin mutluluğu
Bu soruya direkt cevabın kırmızı çizgileri olmayan gerçekten İtaatkar bir kadın olur. Ancak bu itaatkarlığa hizmet eden bir erkekte olmalı yani partnerim itaat ediyor diye onu aşağılamak gerekmiyor ve yeri zamanı geldiğinde o İtaatkar partnerinle bir nevi yer değiştirip itaatkar olanın ben olmasını istiyorum. Cinsellik basitleştirilirse bir süre sonra monotonlaşır yani o iğrenç bunu yapmam denemem yerine her şeyi deneyebilecek bir partner beni heyecanlandırır. Tam olarak bu
En başta karımın inlemenleri, kıvranmaları, mutluluğu. Öncesinde sürekli farklı farklı seksi kıyafet giymesi. Her saat farklı şort, etek, lingeri, tanga, bikini giyer. Bunlardan sonra da istekli olması, özellikle azgınken camgirl lük yapması, inlemeleri. Uygun ortamdaysak izlenmemiz... uzar gider.
kadınımın zevk alırken vücut tepkileri mimikleri ve açık konuşmaları
onun inlemesi çığlık atması. yalarken başımı tutup iyice a m ına bastırması ya da saçlarımı çekmesi. s i k beni evire çevire diye inlemesi bunlar heyecan verici
Hafif dokunuşlarla verilmeye çalışılan mesajın güzelliği ve sertlik hazzı.
Eşim olan kişiyle bunu tutkuyla yapmak beni çok heyecanlandırır.
İstekli olmasına rağmen çekinen, ne yapacağını bilmeyen kızlar
Kızın çekingen ve utangaç bakışları. 🙂
Her detayını hissetmek...
Hafif dokunuşlarla verilmeye çalışılan mesaj 💁♀️
Her şeye açık bir partner @pinkypink98
Kadinin Seksi ve isterik hali.
hiç yaşamadım ama öpüşme olabilir
Burada mı anlatalım 😀
Öpüşmek ve vajinamın yalanması
Memelerini ağzıma vermesi
Zorla olması
Heyacanım hiç bitmiyor çok heyecan yapıyorum