Cinsel tatmin, hem fiziksel hem de duygusal bağın güçlenmesine katkıda bulunur. Sen, partnerinle cinsel tatmini artırmak için hangi yolları deniyorsun?

Cinsel tatmin, hem fiziksel hem de duygusal bağın güçlenmesine katkıda bulunur. Sen, partnerinle cinsel tatmini artırmak için hangi yolları deniyorsun?

Selam. Cinsellik olmadan, cinsel aktivitelere karşılıklı istekle katılmadan mutlu olmak mümkün değil. Haklısın, cinsel ilişkiden alınan hazzı ve tatmini artırmak elimizde ve çok kolay. Böylece fiziksel ve duygusal yönden daha sağlıklı şekilde gelişiriz. Bunu tek taraflı şekilde değil partnerimizle birlikte anlayış içerisinde zevk alarak çözebiliriz. Bu da uyumla olur. Ruh, kalp, akıl ve ten uyumu oluşursa bu çok kolay olur. Öncelikle bu uyuma sahip bir partner yani eş, sevgili ya da herşeyi sınırsızca paylaşabileceğimiz karşı cinsten bir arkadaşımız olmalı. Gerisi bizim fantazilerimize ve sıcaklığımıza kalıyor. Keyifli günler. 🌸🍃❤️🥰😎
Neye tepki verdiğini anlamaya çalışırım, farklı ortamlar, farklı pozisyonlar denerim. Zenginleştirmek hazzı arttırır, herkesin sevdiği zevk aldığı şeyler farklı, onu keşfedip ona odaklanmak lazım
Cevap
14Cevap
ben başta kadınımın tüm vücudunu yalıyorum. bir kaç kez oral ile boşalıyor sonra onun istediği pozlarda devam ediyoruz
sorun yok
o da elinden geleni yapıyor soun klmıyor
İki kişinin birlikte alabileceği zevkin elbette bir üst sınırı var. Bu sınırı aşmak için üçlü, dörtlü seks yapmayı deneyin.
Muff Diving ile partnerimi fazlasıyla mutlu ederim... -ki, sonraki seanslarda vahşi bi dişi aslana dönüşsün ;)
Online ortamda izlenerek sevişmek. Gökdelende otelde kalırken karşı gökdelendeki komşulara şov yaparak sevişmek. vibratör ile dp yapmak. ekstra hem kadın hem erkek bulup 3lü yapma hayalleri kurmak...
Merhaba,
Fantezilerine öncelik veririm. Arzularını gerçekleştiririm. Canını yakmamak için dikkat ederim hassas olurum!
Ön sevişmeyi uzat, bol temas, tutkulu haz alarak seks...
Şu an olmadığı için bir şey diyemeyeceğim... Elizabet devam 😂
Herzaman onu dinlerim önce benim boşalmam değil birlikte boşalmaya odaklanırım. Kişiden kişiye değişir zevk konuları kimi kötü sözler ile seviyor kimi sert kimi yumuşak kimi ağza almayı sever kimi sevmez ne istediğini bilmek lazım
Aslında mesele tatmin kısmı değil. Yatakta neler konuştuğunuz ve ne hayal ettiğiniz. Evlimisin?
Yok ki olsa her yol. s
Fabtazi oyunlar degiiklikler denemyi tercih ederim
Goguslerine tokat atmayı seviyorum
... :)
İç çamaşırı giymesi
Swing takılıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?