Neden bu kadar isteğim fazla bir akıl verin?

Öncelikle bu soruda hassas şeyler yazacağım ondan dolayı çok özür diliyorum.

Ama konu çok önemli yaşantımı zora sokuyor bu azgınlık. Ve hatta sapıklığa doğru gidiyor sapıkca çok iğrenç şerefsiz şeyler geliyor aklıma. Lütfen yargılamayin düzeltmeye çalışıyorum.

Sürekli azgınim. Hamile kadınlara aşırı ilgi duyuyorum , evli kadınlara da aşırı derecede çok fazla ilgi duyuyorum Instagramda sürekli evli kadın ve hamile kadın fotosu beğenip kaydediyorum ve onlara bakarak mastürbasyon yapıyorum p.. rno ile birlikte.

Ama bu sitede şunu farkettim tüm türk erkeği aynı şeyleri hissediyor benim gibi yani. Fakat onlar rahatsız olmasada ben rahatsız olmaya başladım bu durumdan. Dışarı çıkınca bu kimliğim aklıma geliyor bundan dolayı kendimden utanıyorum ve kızlarla asla konuşamıyorum. Hatta evli güzel bir komşumuz var benle konuşuyor ben konuşmayorum hemen kaçıyorum.

Bu kadar ahlaksız düşüncelere gitmenimizin sebebi acaba filmler mi diye düşünüyorum. Çocukken okuldan gelince yemek hazır olana kadar televizyonu açardım ben mesela. Zaten 2 kanalda o kadın şu kocasını aldattı şu şundan hamile kaldı diğer kanalda kanal d idi orada da akasya durağı vardı ve her bölümde Sinan evli bir kadınla yatıp kalkıyordu her okul dönüşü gelişim çağında bunları izlemek sapık mi yaptı bizi acaba. Ve birde yediklerimizden olabilir mi diye düşünüyorum ben çok paket gıda ve şekerli gıda tüketen birisyim.

Bana çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Şunu yazmayı unutmuşum tekrar özür diliyorum yazacağım şey için. Sorun çıplak veya teşhir edici bir kız değil umrumda bile olmuyor. Benim bilinçaltımdaki o sapık düşünceler beni azdırıyor evli , hamile vs. Yoksa normal kızlardan pek bişey hissetmiyorum
Neden bu kadar isteğim fazla bir akıl verin?