Cinsel Yaşam Israrla eve çağıran erkek neyi amaçlıyordur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Kötü niyetli midir?tavsiye öneri vermeyin onun düşüncesini söyleyin tavsiye verene küfrediyorum. Güncellemeler1 yıl Yapacak edecek demeyin. Israrla eve çağıran erkek neyi amaçlıyordur? Cevapla Erkek Soruları Öneri Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ishkmhmmd Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Konuşman gerekir konu ne neden çağırıyosun diye birde ne kadar ciddi olduğunuza bağlı evlilik ile ilgili şartları konuşnak için çağırıyosa normaldir de cinsellik için çağırıyosa sıkıntı işte niyetini bilemeyiz 0 0 Yorumla
VISDOMMAN Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Yoo gayet iyi niyetli. Sana zevk çığlıkları attırmak istiyor. 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hııım ben de çok isterim. Yorumla VISDOMMAN 1 yıl Neden istemeyesin ki Yorumla Soran 1 yıl Sevgisinden emin olmadan istemem. Normalde ise çok isterdim ama ilk güven vermesi gerekiyor. Yorumla VISDOMMAN 1 yıl Sen hayatı izlemeye gelenlerdensin. Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bel altidir.. kisin ev iyidir ama bahar yaz ev sikinti.. 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kimsenin niyeti okunamaz ama eve ısrarlı çağırmak genelde ilişki yaşamak için olabilir 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Yani ısrarla öyle bir niyetim yok dedi inanmıyorum. Yorumla yolcu3434 1 yıl Denemeden bilemeyeceğin bir durum Yorumla Soran 1 yıl Denemedim. İlişki de bitti. Yorumla Soran 1 yıl …gibi. Yorumla yolcu3434 1 yıl Eve gitmedigin icinmi bitti Yorumla Soran 1 yıl Ağır bir cevap verdiğim için mi gitmediğim için mi bilmiyorum yani bitmedi de. Yorumla yolcu3434 1 yıl Suphende haklısın sanki Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Ona sorsana bunu neden ev diye özellikle. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Rahat olduğu için. Yorumla
COLDHERO Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 776 cevap paylaştı. yatağa atmayı amaçlıyo başka bişey değil 0 6 Yorumla Soran 1 yıl kuzum. demek. Yorumla Soran 1 yıl Or*spu demek. Yorumla COLDHERO 1 yıl yok o.. demek değil kuzum aklınca içten samimi gözükmek için kuzum diye hitap ediyor Yorumla Soran 1 yıl Ahahah. Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım ama doğru. Yorumla COLDHERO 1 yıl kuzum kelimesini samimi gözükmek için kullanıyo😉 Yorumla
Karagümrügg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Normefe nerde bulundurunuz 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Kafeler. Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evde silkecek işte seni neyini anlamiyosun 0 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni yapacak böyle hevesli çağırıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Eski sevgilime aynı tarifeden yapmıştım sende öyle olcaksin 🤣 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. düt dikkat et 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öpecek. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çakmayı 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. f*ck 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Kötü tabikide 0 8 Yorumla Soran 1 yıl İyi olma ihtimali 0 mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Pek yok ya tabiki kişiye de bağlı Yorumla Soran 1 yıl Kişiye bağlı. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yani çocuğa güveniyorsan bana seks amaçlı bakmaz diyorsan bilmem ama çoğunluk öyledir Yorumla Soran 1 yıl Güvenmiyorum. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman yani yatağa atmak amacı istiyorsan git yoksa bulaşma Yorumla Soran 1 yıl Bana tavsiye verme dedim. Anan gitsin istiyorsa. Yoksa bulaşmasın yatağa atılmak. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sakin ol reis ne istersen yap Yorumla
GERCEKEGLENCE Takip Et Xper 5 Yaş: 89 1 yıl Sekkkk. sek oynıcak 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Yapacak etcek deme. Ananı. Yorumla GERCEKEGLENCE 1 yıl A evladı o yuzden cagrıyo Yorumla Soran 1 yıl Bu iyiydi. Yorumla GERCEKEGLENCE 1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Konuşman gerekir konu ne neden çağırıyosun diye birde ne kadar ciddi olduğunuza bağlı evlilik ile ilgili şartları konuşnak için çağırıyosa normaldir de cinsellik için çağırıyosa sıkıntı işte niyetini bilemeyiz
Yoo gayet iyi niyetli. Sana zevk çığlıkları attırmak istiyor.
Hııım ben de çok isterim.
Neden istemeyesin ki
Sevgisinden emin olmadan istemem. Normalde ise çok isterdim ama ilk güven vermesi gerekiyor.
Sen hayatı izlemeye gelenlerdensin.
bel altidir.. kisin ev iyidir ama bahar yaz ev sikinti..
Kimsenin niyeti okunamaz ama eve ısrarlı çağırmak genelde ilişki yaşamak için olabilir
Yani ısrarla öyle bir niyetim yok dedi inanmıyorum.
Denemeden bilemeyeceğin bir durum
Denemedim. İlişki de bitti.
…gibi.
Eve gitmedigin icinmi bitti
Ağır bir cevap verdiğim için mi gitmediğim için mi bilmiyorum yani bitmedi de.
Suphende haklısın sanki
Ona sorsana bunu neden ev diye özellikle.
Rahat olduğu için.
yatağa atmayı amaçlıyo başka bişey değil
kuzum. demek.
Or*spu demek.
yok o.. demek değil kuzum aklınca içten samimi gözükmek için kuzum diye hitap ediyor
Ahahah.
Anlamadım ama doğru.
kuzum kelimesini samimi gözükmek için kullanıyo😉
Normefe nerde bulundurunuz
Kafeler.
Evde silkecek işte seni neyini anlamiyosun
Seni yapacak böyle hevesli çağırıyor
Eski sevgilime aynı tarifeden yapmıştım sende öyle olcaksin 🤣
düt dikkat et
Kötü niyetli seninle seks yapmak istiyor
Öpecek.
Çakmayı
f*ck
Dırek yatakkk
Kötü tabikide
İyi olma ihtimali 0 mı?
Pek yok ya tabiki kişiye de bağlı
Kişiye bağlı.
Yani çocuğa güveniyorsan bana seks amaçlı bakmaz diyorsan bilmem ama çoğunluk öyledir
Güvenmiyorum.
O zaman yani yatağa atmak amacı istiyorsan git yoksa bulaşma
Bana tavsiye verme dedim. Anan gitsin istiyorsa. Yoksa bulaşmasın yatağa atılmak.
Sakin ol reis ne istersen yap
Büyük ihtimal seks için
Sekkkk. sek oynıcak
Yapacak etcek deme. Ananı.
A evladı o yuzden cagrıyo
Bu iyiydi.
Evet
Gayet belli😅