• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Cinsel Yaşam

Yeni evlenenler ilk geceniz nasıl geçiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
29
Yeni evlenenler ilk cinsel birleşiminiz nasıl oluyor hem erkekler hem kadınlar açısından nasıl hissediyorsunuz? Neler yaşanıyor?
Yeni evlenenler ilk geceniz nasıl geçiyor?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

evde başbaşa kalınca ilk iş kıyafet değiştirmek ve duş alarak rahatlamak oluyor.. erkek yardım eder gelinliğin fermuarını felan açar yarı yarıya gelinliği çıkartmasına yardım eder kıza... akabinde erkek duşa girer ilk önce. ilk gece için özel kıyafetleri ile banyodan çıkar.. erkek duşta iken kız çeşitli hazırlıklar yapar kendisi için.. erkekten sonra kız duşa girer vs. ilk gece ilişki başlamadan evvel duş alınması gereklidir çünkü sabahın köründen beri koştur koştur oluyorsun, gelin makyajlı oluyor vs, duş önemli temiz olma rahatlama gevşeme açısından... önce kız da duşa girebilir illa bir sıralaması yok... duştan sonra birlikte kahve içilir karşılıklı ya da yan yana.. biraz sohbet edilir... birlikte şükür namazı kılınır, aynı duaya amin denir.. bunlardan sonra artık yatak odasına geçilir, oda önceden loş hale getirilir tabiki gece lambası olması önemli, çok aydınlık veya karanlık olmaması daha iyidir... sarılırsın sevdiğine kalırsın öylece bir süre... sonrasında erkek yavaş yavaş gelin kızın kıyafetlerini çıkartmaya başlar üstten, bir yandan da öpmeler saçları yanakları okşamalar, el ele tutuşmalar olur.. bir anda acele edip tamamen çıplak olunmaması daha iyi. erkek için kızı yavaş yavaş soymanın da ayrı bir hazzı vardır, yarı çıplak olunca erkek kızı yatağa uzatır, geri kalan kıyafetlerini kız kendisi çıkartır gerekiyorsa örtü altında, tamamen çıplak kalır, erkek te üstünü çıkartıp yatağa girince geri kalanları da çıkartır, birbirinin karşısında direkt çıplak kalmak biraz zor ve utanç verici olabilir ilk geceden, o yüzden yatakta örtü altında iç kıyafetleri çıkartmak daha iyidir, özellikle erkek kızın karşısında dal-t*şak soyunup zaten gergin çekingen ve birazda korkmakta olan gelin kızı daha da germemeli, penisi direkt göstermemeli... yatağa girince artık daha ileri seviye ön sevişme başlar öpmeler okşamalar en az 1 saat sürmeli... ilişki için acele etmemeli... özellikle erkek yatağa girer girmez kızı altına alıp aceleci davranmamalı... önce yanına uzanırsın öper okşarken, bir süre sonra bir bacağını atarsın kızın bacaklarının arasına, biraz sonra da öteki bacağını atarsın.. yavaş yavaş olması, kıza güven vermesi, kızı rahatlatması erkeğin öncelikli vazifesidir... başlangıçlar böyle... uzunca bir ön sevişmeden sonra da ilk ilişki zamanı gelir ama öyle hemen yardırellezi kızın içine girilmez, onunda bir yolu yordamı var, önce alıştırma yapılır, bir elle mutlaka kızın vajina kısmına masaj yapar gibi okşamalar yapılmalı ki rahatlama gevşeme olsun tahrik olsun haz hissettin ki içine girmesi daha kolay olsun... anlatabileceğin bir çok detay var aslında en baştan ama özetle böyle. fazla ileri gidip rahatsız edici olmadan noktayı koyayım ama devamı istersen anlatırım. bu arada iki kez evlilik yaşadım ve her iki kız da tam anlamıyla bakireydi...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

daha önce aynı tür soruya yazdıklarımı seninle de paylaşıyorum.

eve gelince duş alırsınız, kahve içersiniz biraz sohbet şart rahatlamak için, isterseniz. sonra yatak odası faslı başlar ister istemez, erkek sabırsız olur bu konuda. odanın ışığı loş olur öyle direkt soyunma olmaz tabiki ama erkek için gelinin kıyafetlerini çıkartmak ayrı bir zevktir yani seni soymak isteyecektir, buna hazırlıklı olmalısın psikolojik olarak. bu kötü bir şey değil senin de hoşuna gidecektir, heyecanı bile çok güzel, ama erkeğin direkt kızın karşısında tamamen soyunması vücudunu özellikle penisini kıza direkt göstermesi daha evvel hiç görmemiş ise bir kız için biraz ürkütücü gelebilir, o anki heyecanla zaten kesinlikle eşinin penisi sertleşmiş olacaktır direkt öyle görecek şekilde bakmaman iyi olur. utanç verici gibi gelse de bunlar o an böyle düşünmüyorsun aslında, rahatlıyorsun, güveniyorsun eşine, . senin açından da sevdiğine sarılmanın hazzını huzurunu çok seveceksin, sana sarıldı mı onun sıcaklığını hissettikten sonra sanki tüm ömrünce o an için yaşamışsın gibi hissedeceksin ve bir daha hiç bırakmak istemeyeceksin onu kollarının arasından. o duygu psikolojik olarak çok iyi gelecek sana, bazen sadece sarılıp öylece kalıyorsun uzun süre kalp atışlarını nefes almasını dinliyorsun.. o huzur anı terapi gibi gelecek sana... her şey cinsellik değil, cinsellik ilişki ise sadece git gel yapıp boşalmaktan ibaret hiç değil. her şey bir yapboz parçası gibi birbirini tamamlıyor aslında, yan yana kucak kucağa kahve içmekte, film seyretmekte bu yapbozun birer parçası.. koltuğa oturup birbirine iyice sokulup başını omuzuna yaslayıp camdan dışarıyı seyretmek, cama vuran yağmuru seyretmek o sesi dinlemekte bunun bir parçası... cinselliğinde kendi içinde bu tür parçaları var her birinin ayrı hazzı vardır, özellikle ilk gece senin gelinliğini çıkartırken ki heyecanının sana vereceği haz ve eşinin o anki heyecanına ortak olmanın hazzı çok çok tatlıdır... onun kucağında uzanıp dudak dudağa aşk ile uzun uzun öpüşmek... vücudunda onun ellerini dokunuşlarını hissetmek... kıyafetsiz birbirinize sımsıkı sarıldığınızda onun bedenini sıcaklığını penisinin yakıcı sıcaklığını sertliğini hissetmek... sevdiğin helalinin kucağında kalmak, uyumak... tüm vücudunda dolaşacak hazzı tetikleyen birer parçadır bu tür şeyler de... tuhaf duygulardı ilk yaşanırken ama anlatılan korkutucu şeyler kadar ve kafamda büyüttüğüm mesele ettiğim korktuğum kadar ne acı oldu ne de kötü hissettim, gayet güzeldi, az biraz sancı acı elbette olacak ama çok tuhaf bir hislerdi, sadece ilk birleşme ilişki anı değil, bir erkekle odada yalnız kalmak, o güne kadar kendi ailenden birinin yanında bile soyunup giyinmeye utanırken bir erkeğin senin bütün kıyafetlerini çıkartması karşısında savunmasız kalman ve daha da garibi bir erkeği ilk defa karşında tamamen çıplak olarak görmek tuhaf ve ürkütücü gelmişti o an, loş ışıktaydı ama yine de onun bedenini görüyorsun, küçük erkek kardeşimin pipisini çok görmüştüm dokunmuştum ama o küçücük bişeydi şimdi karşında onun olgun halini havaya kalkmış halde kütük gibi görmek çok çok tuhaf bir histi ve beni oldukça germişti o görüntüsü... ve bana çok tuhaf gelen başka bişeyde sevişme esnasında erkeğin altında olmak, pozisyon olarak bacaklarımı açması felan çok tuhaf hissettirmiş kendimi, ya ben napoyorum burada, üstümde bi herif napıyor böyle felan gibi saçma sapan düşünceler ve o güne kadar duyduğum a*ına koyayım gibi bazı küfürler aklıma gelmişti ve şimdi bu herif bana da koyacak gibi düşünceler aklımdaydı bunların dışında ilk birleşme anı aslında güzeldi penisin sımmsıcaklığını hissetmek güzel bir histi, ilk girince karnıma doğru yoğun ve geçmeyen bir sancı olmuştu, eşimde ilk girince bir süre çıkartmamıştı hareket de etmeden öylece içimde bekletmişti alışmam için ve kızlığın bozulması için, öyle bekletmesi bir yandan çok tatlı bir histi şeyinin sıcaklığını içimi yakmasını hissetmek ama bir yandan da o sancı hep vardı karnımda, bir süre sonra azalmıştı, tam süresini hatırlamıyorum ama 1-2 dakika kadar yavaş yavaş iler geri girip çıkartmıştı ve sanırım boşalmıştı, öylece ilk ilişkimiz tamamlanmıştı. sonrasında sarılıp bir süre öylece kalmıştık kucak kucağa, o an onun küt küt atan kalbinin sesini duymak dinlemek çok huzur verici gelmişti bana, ve nefes alıp verişini sıcak nefesini hissetmek çok hoşuma gitmişti, bana sarıldığında o hep göğüslerimi hiç bırakmamıştı sürekli okşamıştı hatta emer gibi şeyler yapmıştı, o hisler de çok hoşuma gitmişti, böyle sanki onun vücudundan benim vücuduma ılık ılık bişeyler akıyor gibi bir his vardı bende ve dizlerime bacaklarıma doğru akıyor gibiydi ama vajina kısmında aşırı bir yanma hissi hep vardı böyle sıcak suda nasıl bir yanma hissi olur ona benzer bir histi...
    o an geldimi herşeyi unutursun korkularını endişelerini acayip bir atmosfer, hiçbişey düşünemiyorsun aslında ilk başlayınca aşırı heyecandan kalbinin küt küt atışını duyuyorsun resmen, neyden korktuğunu bile hatırlamıyorsun,, eğer daha önce hiç görmediysen erkeğinin bedenine penisine hiç bakma çünkü o biraz ürkütücü gelebilir sertleşmiş vaziyetteyken ama onun sıcaklığını hissettiğin anda gevşiyorsun öyle bir güzel etkisi de var üzerinde, sihirli bir dokunuş gibi adeta bir anda rahatlık hissediyorsun tüm vücudunda ön sevişme esnasında
    ilk gece ben pek de bişey yapmadım, utanmaktan çekingenlikten, yatağa uzanınca ondan sonra eşimin yaptıklarına karşılık verdim o öperken ben de öptüm, aktif olarak tek yaptığımda öpmekti ondan sonra zaten vücuduma aşağılara doğru öperek inmeye başlayınca ben bişey yapmadım gözlerimi kapattım onun dokunuşlarını hissettim haz almaya çalıştım, yarım saat kadar sürmüştür ön sevişme ama tamamını eşim aktif olarak yaptı öperek okşayarak 3-4 tur atmıştır vücudumda yukardan aşağıya, ben de ona sarıldım ellerimle sırtını felan okşamışımdır biraz, onun dışında penisine flan hiç dokunmadım bakmadım bile, daha evvel gerçekte yakından hiç görmediğim için daha iyi oldu bakmamam ama adam rsmen gözüme sokar gibi göstermişti yatağa gelirken, merak ediyordum ama utandım açıkçası öyle alenen bakmaya da dokunmaya da.. kimi erkek ilk geceden direkt kıza oral yaptırıyor arkadaşım anlatmıştı eşi ağzına sokmuş direkt çok tuhaf gelmişti bana ben asla yapamazdım ilk gece, ilk başta kıyafetlerimi bile o çıkarttı ben direkt yatağa uzandım o kendi kıyafetlerini de çıkartıp yanıma uzandı. ön sevişme olayı tamamen erkeğin yürüttüğü bir eylem ve ilk ilişki de, hiç yaşamamış bir kız istese de aktif olamıyor çekiniyorsun utanıyorsun ilk defa bir erkeğin yanında tamamen çıplak kalıyorsun her yerini görüyor elliyor öpüyor...
    alışamadığım tek şey eşim bile olsa bir erkeğin yanında altında tamamen çıplak olarak kalmak, çok tuhafıma gidiyor hem kendi çıplaklığım hem erkeğin çıplaklığı hem de ilişki pozisyonları açısından... erkeğin bedeni birazda komik geliyor bana penisi inikken önünde hortum gibi sarkıyor sallanıyor ya da sertleşip şişinde kazık gibi dikiliyor ürkütücü görünüyor o an ama komikte görünüyor altında bi de topları var onlar daha komiğime gidiyor görünüşü yapısı...

bence yüreğine almakla kucağına almak arasında hiç bir fark yok helalin olanı. ayrıca illaki çıplak görmek zorunda da değilsin, ve öyle görünmek zorunda değilsin. arsızca bir durum zaten söz konusu değil, bitek o ilk gecenin sabahı eğer birlikte duşa girilirse orada bi gerilme yaşayabilirsin çünkü orada ilk kez ve ışık altında çıplak olacaksın çıplak olman ayrı bir de bir erkeği çıplak göreceksin vücudunu göreceksin önünde sallanan şeyi göreceksin bana çok tuhaf gelmişti sabah duşa girdiğimizde bir yandan utanarak sıkılarak gözlerimi kaçırarak ama meraklı gözlerle bakmak, bi de eşim tutmamı dokunmamı istemişti tuhaf bi histi tutunca birden sertleşmeye başlaması ilk kez yaşadığım bir his olunca ürkütmüştü. bunun dışında çoğu zaman birbirini çıplak görmüyorsun çıplak kalmıyorsun birbirinin yanında. ama alışıyorsun ve sevdiğinin yanında öyle savunmasız kalmak hoşuna gidiyor, onun senin vücudunu beğenerek öpmesi okşaması çok hoşuna gidiyor, kendini ona en güzel şekilde sunmak için bakım yapıyorsun hazırlanıyorsun yanında açılıyorsun gül goncası gibi..

**ben acı değilde daha çok karnıma doğru vuran bir sancı hissetmiştim, ilk girdiği andan itibaren sürekli oldu bu sancı ama acıma da acıdı fakat öyle çok dayanılmaz değildi, ilk kez girdiğinde tamamen kendini bastırıp 5 dakika kadar öylece beklemişti hareket etmeden, sancı belkide bu yüzden o kadar oldu diye düşünüyorum biraz fazla bekletti içimde penisini, en son artık kıvrandım kendimi geri çekmeye çalışınca o zaman çıkartmıştı ama dayanamıyorum o kadar şiddetli zevk veriyor ki hiç çıkartasım gelmiyor içinden demişti eşim. fakat ön sevişmenin etkisiyle mayışıp iyice gevşemişti vajina kısmı ve sanki uyuşmuş gibi hissetmiştim ve girerken penisin sıcaklığını hissetmiştim daha çok ve o sıcaklık hissi o kadar tatlı bir histi ki ve tamamı girince bir anda bi hoş olmuştum içimin en diplerinde ateş gibi sımmsıcaklık hissi ve penisin sertliğini yani kalın bir kütle gibi hissetmek çok tatlı bir histi, o acıyı ve sancıyı bastırmıştı az biraz, tatlı his haz daha fazlaydı diyebilirim acıya oranla... bir de o an eşinin mutlu olduğunu görmek zevk aldığını hissetmek apayrı bir huzur veriyor, umursamıyorsun bile acımasını...

3
    1 Yorumla
    • EvcimenOkuz
      EvcimenOkuz
      1 yıl

Teyze özet geçer misin lütfen 😛

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı.

Yeni evlenince iki seven insan birbirine kavuşuyor evlenip gerdeğe girince erkek 2 rekat şükür namazı kılar evde gelinlikle bekleyen kızı yatak odasına götürür. Yardim ederek gelinliği çıkarır. Yorgun terli olabilirler birlikte duşa girer duş alır makyaj yenilenir havluya sarar yatağa uzanır erkekte tanina çırılçıplak cibla usanır dudaktan yanan boyun gerdan göğüs göbek balkutusu heryerini öper yalar sende bozdurma erle oynarsın iyice sulaninca aletin başını tükürükle ıslatıp vagina dudaklarına sürterek bastırınca içine giret zarı yirtat kökler birsure içinde hareketsiz durur sonra gitgele başlar bu arada sende hafif sizlama ama zevk üşür bir süre sonra iki tarafta boşalır. Böylece iş bitmiş olur. Kizlik zarı esnek ise açılır girişe musade eder onlarda zar parçalanmak nadir olarak kixlik yoksa direk zevkli ilişki ile gitgellerle zevke doyar ikinciyi 3 cuyu yapabilirsiniz

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1

Cevap

14

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Bu gece o gece ve ben hala cesaret edemedim burada dolanıyorum stresim azalsın diye..

6
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ciddimisin ya

Yorumla
    • Nanelimon09
      Nanelimon09
      1 yıl

Yok artık

Yorumla
    • Drejkanooo
      Drejkanooo
      1 yıl

Hahaha sonrada durma devam et dicende neyse sen bilirsin 😂😂

Yorumla
    • Cengiz_1977
      Cengiz_1977
      1 yıl

🤣🤣🤣kaçınılmaz son seni bekliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Demem demem o kadar cesaretim yok 😖 stresten öleceğiim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neden korkuyorsun?

Yorumla
    • Drejkanooo
      Drejkanooo
      1 yıl

Korkunun ecele faydası yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Canım acicak ve kim bilir sabaha kadar başaramayacagim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sen yapmak istemiyor musun isteğin yok mu

Yorumla
    • Drejkanooo
      Drejkanooo
      1 yıl

Bence öyle düşünme git ve mutlu ol

Yorumla
    • Cengiz_1977
      Cengiz_1977
      1 yıl

Çiz diye bi acı duyacan hepsi bu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Isteğim stresten kaçtı resmen tir tir titriyorum yani off nasıl mutlu olacağım kesin çok acı çekicem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hiç sapıklarla uğraşacak halim yok ona göre eklicm

Yorumla
    • Drejkanooo
      Drejkanooo
      1 yıl

Sapık değilim çok şükür 🙏

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Kız evlendim yazmış hala sapıklık peşinde ya

Yorumla
    • Drejkanooo
      Drejkanooo
      1 yıl

İnan alakası yok eğer yardımcı olabilirsem ne ala

Yorumla
    • bitterçikolatax
      bitterçikolatax
      1 yıl

Biraz alkol ve hafif bi müzik yeterli olmaz mıydı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sanırım hayır

Yorumla
    • bitterçikolatax
      bitterçikolatax
      1 yıl

Bence denemelisin eminim işe yarayacaktır veya film izleme gecesi yapabilirsiniz hem kafan dağılır spontane gelişir ya da seni rahatlatacak bir şeyler olmalı konuşmak iyi gelecekse anlatabilirsin

Yorumla
  • ArChaeopteryxx
    ArChaeopteryxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 78 , eic 100%
    1 yıl

Korkmasın diye aleti rengarenk boyadım. Görünce gülme krizine girdi böyle komik yarrock görmedim dedi. Gerdeğe girmeden bosandik

0
    0 Yorumla
  • Gizemli_-Adam
    Gizemli_-Adam Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 97%
    1 yıl

Bilmiyorum tecrübesi olanların yorumlarını takipteyim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

3 gun oldu evlenelı
    gayet guzel gectı ama tabı yavas olmak sabır lazım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kapıyı kapatıyorsun yavaşçaaa soyuyorsun onu hafif bir sarılma ile başlıyor

0
    0 Yorumla
  • kanarya001907
    kanarya001907 Takip Et
    Master Yaş: 56
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Erkek tecrübeliyse kadını çok rahat hazırlar ve işini halleder

0
    0 Yorumla
  • yalnızlıkhissi26
    yalnızlıkhissi26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Bilmem keşke bir kızla yatsam

0
    0 Yorumla
  • ziya070
    ziya070 Takip Et
    Guru Yaş: 49 , eic 35%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Ön sevişmeyi uzun tutun. Benim çok iyi geçmişti

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

yatıp uyurlar o yorgunlukla seks mi olur

0
    0 Yorumla
  • kjhhg793
    kjhhg793 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

bekarlarda yasıyor artık

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Ooo... Duvardan duvara...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Yani heyecanlı olmuştu

0
    0 Yorumla
  • Culdesac
    Culdesac Takip Et
    Master Yaş: 31
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Aklınız fikriniz cinsellikte be

0
    0 Yorumla
  • Engin28
    Engin28 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 97%
    1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı.

Anlatıyım

0
    0 Yorumla
  • Drejkanooo
    Drejkanooo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    1 yıl

Hiç sorma

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yeni evlenenler ilk geceniz nasıl geçiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yeni evli bir çiftin ilk gecesi nasıl oluyor? 34 cevap verildi
Evlendikten sonra ilk gece nasıl geçiyor? 9 cevap verildi
Evlilikte ilk gece nasıldır? 19 cevap verildi
Evlendiğiniz ilk gecede nasıl olacaksınız? 20 cevap verildi
İlk gece deneyiminiz nasıldı, yeni evleneceklere ne tavsiye edersiniz? 11 cevap verildi
İlk geceniz nasıl geçti evliler? 17 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kivi marmelatı sever misiniz?
  • El yapımı defne sabunu kullanır mısınız?
  • Benim hakkımda ne düşünüyorsunuz, nasıl bir izlenim bırakıyorum?
  • Aşkta Tam olarak nasıl birini arıyorsun?
  • Banyo lifi alırken plastik içermeyen doğal ve kadın emeği markalara özellikle dikkat ediyor musunuz?
  • En son ne zaman birinden hoşlandınız?
  • Nikah hediyesi istemeyi düşünüyorum abartı mi olur bu😂?
  • Susuz çöllerdeyim! Son içtiğin şeyi bana verseydin ne içmiş olurdum?
  • Lokum sever misiniz?
  • Evde terlik nasıl yıkanır, çamaşır suyu ile terlik yıkamak doğru mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨