6 yıllık erkek arkadaşım, sekste berbat konuşsam da çare olmuyor ne yapabilirim?

Selam arkadaşlar 6 yıllık duygusal ciddi bir ilişkim var ikimiz de özellikle ben sekse çok düşkünüm ve her fikre çok açık çok itaatkarım bu konuda ama erkek arkadaşım çok bencil ve açıkçası beceriksiz bu konuda yanana gelir gelmez seks istiyor tamam diyorum ama asla sevişmek hatta öpüşmek bile istemiyor tek odağı bi an önce boşalıp kendini rahatlatmak ve o esnada ben ısrar edince her seferinde bugün ilk diye böyle ikincide güzel olucak diyo ama araya 1 2 saat giriyor ne yapsam istemiyor kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyor açıkçası bir kadın olarak ağrıma gidiyor neyse ve bu azıcık anlar da o kadar kısa sürüyor ki bir dk bilr değildir en kötüsü de ne zmn bunu kibarca onunla konuşmaya kalksam aşırı gurur meselesi yapıyor küsüyor senin yüzünden kendimi erkek gibi hissetmiyorum madem bunun için benimlesin memnun değilsen benimle olma diyor hatta senin bilgin yok tüm erkekler böyle benim arkadaşlarım da böyle kim öyle diyorsa yalandır diyor ve gerçekten bıktım ben o zevk alsın diye kiloma dikkat ediyorum giydiğim çamaşırlara o zevk alsın diye halden hale giriyorum ama onun yaptığına bak Sizce isteğim düşüncem bencilce mi ya da onun bu davranışı söyledikleri hakkında ne düşünüyorsunuz normal mi?

Güncellemeler
1 yıl
Belirtmediğim beni çok derinden etkileyen bir detay var bunu da belirtmeliyim yalvara yalvara yalamasını istediğimde bir kere 3 4 saniye deneyip iğrenç midesinin bulandığını ve eve gidince de bogazinin ağrıdığını söylemişti ve bir daha onu yapmadı 🥺
6 yıllık erkek arkadaşım, sekste berbat konuşsam da çare olmuyor ne yapabilirim?