Sonunda mantıklı, konuşmayı bilen ve kurgu olmayan bir soru. Öncelikle olgun ve aklı başında birisi olduğun belli. Bu yüzden seni tebrik ediyorum. O kadar çok sorundan bahsetmişsin ki bence en büyük sorun seni dinlemiyor olması. Senin üzüntünü, sıkıntını dinleyip sorunu çözmeye çalışacağına üste çıkması benim ilişkide en nefret ettiğim şeydir. İnsanız 4/4 lük olamayız. Her konuda kafalarımız da uyuşamaz ama sevmediğimiz yönlermiz varsa tamamen olmasa da törpülemeye çalışırız. Eksiğimiz varsa gidermeye çalışırız. İlişki de her sorun halledilebilir ama birbirine saygı duyup yanında olmaya çalışılırsa. Bence bu ilişki çoktan bitmiş. Dolmuşsun sen. Bunu cinsellikten dolayı söylemiyorum seni bastırmaya çalışmasından dolayı diyorum. Sen ilişkinde o kadar fazla vermişsin ki (cinsel olarak değil çünkü sen versen de o alamamış b*şalması bir kaç dk mı cidden? Fkdkkfdkkf) karşılığını görememişsin. O yüzden 6 yıl da olsa bitirmelisin ki nice 6 yılların çöp olmasın. Cinsellik kısmında da soru soracaktım da oraya sıra gelmedi mgdkkfdk. Şaka bir yana kapsamlı şekilde düşün her ne kadar duygusal olarak ilişkiniz iyi olsa da sen zarar göreceksin gitgide.
012 Yorumla
Soran1 yılGerçekten çok yoruldum sürekli beklenti içinde olmaktan bide vallahi niye yalan söyleyeyim yemin ediyorum daha girdiği anda birden aşırı kendinden geçiyor gibi olup tutamıyorum diyip bosaliyor ben de lütfen lütfen falan diyorum ama o sırada iş işten geçmiş oluyor😒 Senin sorun neydi bu arada merak ettim. Zaten yoğun seks içerisinde olduğumuz için her seferinde de içten içe kırıldığım kavga çıkmasından korkacak hale geldiğim için cidden çok soğudum samimiyetle çok aşığım seviyorum diyemem
- 1 yıl
Sorularım çok işe gidene kadar sorabilirim :) cidden mi dedim çünkü benimkinin sertleşmesi zaten bir kaç dakika sürüyor. Şaşırdım yani tamam erken boşalma sorunu çok onun gibi olan erkek çok var da o kadar kısa nadirdir o da senin şansına maalesef:) cidden yani bu uzun uzun konuşulur zaten mantıklı bir insan olduğun için ben de uzun uzun yazdım değer verilmeyi hakediyorsun belli. Amacım da yanlış anlaşılmasın buradaki çoğu insan gibi sanaldan bir şeyler yaşamak değil derdim ha yapılabilir o da ayrı da. Mesela geciktirici vs kullandırtmayı denedin mi söyledin mi ona onu?
Soran1 yılTabi bi kere kullanalım dedim o kadar çok bahaneler üretti ki hatta şey dedi kullananlarda çok genç olanlarda bile kalp krizi yaşatıyormuş ben de bi şey olmaz olmaz dedim k zmn kendin al ben alamam dedi ben de inadına gizli siparişle aldım ve inan daha beter oldu sürdü 5 dk bekleyelim dedi sonra ay bu ne aşırı uyuştu sayende bi şey olucak umarım bi zarar gelmemiştir diye söylenip gitti yıkadı ve gunun geri kalanında da çok uyuşuyor rahatsız oluyorum diyerek hiç yapmadı yemin ederim
- 1 yıl
Ay bu ne fkdkfkskfksk ilişkinin erkek tarafı senmişsin gibi sanki hahahaha yazık ediyor sana. Doktora görünmesini istedin mi? Ben buradakilerin aksine toparlamanız için uğraşın derdim ama erkek arkadaşın hiçbir şeyi kabullenmediği için düzeltilebilecek bir şey yok gibi. Burada herkes senden yararlanma peşinde dikkat et :) fantezisi vs yok mu adamın bu nasıl erkek yav ben çıldırdım ha. Yaşlarınız kaç?
Soran1 yılAnlıyorum merak etme anlamiyormus gibi yapıyorum bunlara 😄 neyse 23 benim yaşım
Soran1 yılOnun 27
Soran1 yılEvet bitti
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBöyle hayat geçmez sana sürekli baskı tatminsiz bırakması, üstüne üstlük bir de sana vicdan yaptırıp suçlu senmişsin gibi hissettirmesi kabuk edilecek gibi değil. Eğer erken boşalma sorunu varsa senin için tedavi olmalı ki bu kişi onuda yapmaz. Kadını her zaman daha önce tatmin edeceksin ki sen daha çok tatmin olasın en az 3-4 kere orgazm etmeli kadını ben öyle yaparım sonra ben gelirim. Senin gibi pek çok konuya açık olan hatunla neler neler yaşanır ne zevkler çılgınlıklar yapılır. Kıymetini bilecekle ol bence
02 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim gerçekten durum böyle bundan da beter yani Bir de inanıyor musun Bir ara bir türlü kabullenmiyor çok sinirleniye diye tatlı dille kibarca elini tuttum dedim ki Bak canım ben olsam öyle bir durumda doktora giderdim en azından gidip sor bi şey yoksa yoktur dedim ama asla sorunu olduğunu düşünmüyor dedigime de pişman ettiriyor
- 1 yıl
Bu bencillik başka açıklaması yok zaten ondan sana hayır yok
Uslu kız gerçekten seviyorsan yaşamını ikiye böleceksin, aşk ve seks hayatı olarak, kendine bir dominant efendi bulacaksın BDSM seven bu konuda deneyimli biriyle sevişeceksin. Sınırları olmayan biri olmalı seninle public te yapmalı grupta rol play de, belki ileride sevgilini cockold a ikna da edersin.
05 Yorumla
Soran1 yılAhahaha inan dediklerinin çoğunu bilmiyorum bilgisayar oyunu gibi isimler nedir açıklar mısınız merak ettim 😄
- 1 yıl
Yani burada rahat yazamıyorum ceza geliyor, nasıl anlatsam üstü kapalı. BDSM bir tür fantezi, sert iteeat üzerine kurulu kostümlü vs bir tür. Cuckold çiftlerin arasına birini alması. Public ev dışında birlikte olmak sokak araba bar orman vs, rol play hikaye kurmak vs, umarım ifade edebildim dediğim gibi rahat yazamıyorum
Soran1 yılAaa tamam bu dediklerinin hepsi benim en çok istediğim fanteziler hem aynı anda iki kişinin arasında olmak.. bunu hep hayal etmiştim ama tabi ciddi duygusal bakan her erkek bunu kabul etmiyor bi kere denemek için şaka yapar gibi gülerek birini bul 3lü yapalım mı dedim kıyameti kopardı nasıl benden başkasıyla yapmayı hayal edersin dedi konuyu ayrılığa kadar getirdi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılHayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Enerjik, arzulu ve doyumsuzdur. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
08 Yorumla
Soran1 yılAhahaha teşekkürler ama bana sanal değil yanımda olucak bu özelliklere sahip biri lazım
- 1 yıl
Sanal sevmem. Eğer aşık olursam; Saygımı, sevgimi ve ilgimi bariz belli ederim. Çift kişilik düşünürüm. Güvendiğimi ve sadık olduğumu bilir. Sahiplenici olurum, tecrübe ve olgunluğum ile huzurlu ve güvende olmasını sağlarım. Naz ve tribini belli ölçüde çekerim.
Özellikle özel günlerine yakın ona Çikolata sepeti, Çiçek ve Parfüm alırdım. Eve girmeden ya da gideceği yere gitmeden vede iyi olduğunu bilmeden rahat etmem. Tek olsun, benim olsun ve hep olsun isterim.
Soran1 yılŞiir yazmışsın resmen umarım karşına çıkar abi o şanslı hanımefendi bu dediklerini yaparsın 😁
- 1 yıl
O kişi sen de olabilirsin. Benim ön sevişmeli boşalma sürem 45-60 dk arası, ön sevişmesiz hart girişte ise 30-45 dk sürmekte. Bu sürede partnerim 2-3 kez orgazm olabiliyordu. Gerçi uzun süredir yalnızım. Peki seni partnerlerinden bugüne kadar en erken boşalan ile en uzun boşalan süreler nedir?
Soran1 yılSağol. İlk partnerim bu erkek arkadaşım başka olmadı hiç ondan bana diyor ya sen bilmiyorsun tüm erkekler böyle diye ben de ciddi herkes abartıyor sanıyordum sayesinde
- 1 yıl
Her erkek öyle değil, o sadece öyle. Sana yetersiz, bencil, egoist ve çıkarcı. Şuana kadar gerçek cinsellik yaşamamışın ve hayat ona sadık kalacak kadar uzun değil
Soran1 yılAynen doğru
- 1 yıl
Deneyebiliriz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılayrılmayı dene
01 Yorumla
Soran1 yılAhahaha öyle yapicam
Gizli Üye(36-45)1 yılSenin gibi dikkatli titiz tutkulu bir kadinin hakki kesinlikle bu değil seni teslim alacak itaat ettirecek gücünü hissedeceğin cok daha uzun süreler birlikte olacak cabuk erekte olan sert güçlü bir erkek lazım bence onunla afedersin de soyunmaya degmez yani sana kadinligini hissettirebilecek birisi olmali kendini düşünen bencil değil önceliği odağı sen olan ilgilenmekten sıkılmayacak keyif alacak keyif verecek seni defalarca getirebilecek birisi olmali
031 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGuvenilir ağzı sıkı tecrübeli birisi sana cok farkli hissettirir cok farkli tat verebilir gizlilik ve guven icinde uçuşa geçebilirsin istersen
Soran1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten haklısın ve inan küçümsemek için demiyorum ama onunla ilişkiye başlarken herkes o kadar engel olmaya çalıştı ki bana çünkü çevrem tarafından çok begenilen biriyim fiziken de ve cok bakimliyim ama onun dış görünüşü bana göre çok kötü ve bakımsız inan işi bile yoktu hiç sorun etmedim olduğu gibi severim yeter ki böyle sevmeye devam etsin dedim ama o hep zamanla bu davranışlarıyla gözümden düştü hatta sevgi kaldı mı diye bile çoğu zaman kendimi sorgularken buluyorum bide üstüne vicdan azabı çekiyorum
Soran1 yılTabi öyle biri olsa açıkçası yapmam demiyorum çünkü lubidosu yüksek biri olduğum için yalnızken de bu konuda çok zorlanıyorum ve yanlış şeyler yapmak istemiyorum ama işte bulunduğum yerdeki erkekler bi kadın ilk onu la yapsa bile hele bak orupuya diyip kahve ortamında bunu konuşacak hava aticak insanlar
Cevap sahibi1 yılRica ederim ben düşündürdükleri soyledim yazdığın kadariyla tabiki küçümsemek degil ki bu gönül bu ota da boka da konar derler :) yanlis anlama cevren oyle dedigi icin dedim yani sen daha çok onun seni sevmesini sevmissin gibi hic bir cikar gozetmeden kimseyi dinlemeden gerektiğinde herkesin agzini payını verip karsina alarak fazlasiyla fedakarca olmussun senin boyle olman onu zamanla havaya sokmuş kendi kendine bakımsız birisiyle senin gibi birisi nasil olmuş anlayamadim iui tahammül ediyorsun davranislari boyle oldukca zaten ister istemez zamanla tüketir sendeki kendini vicdan azabı neden çekiyorsun sen yzerine düşeni fazlasıyla yapıyorsun kendine daha fazla haksızlık etme buz gibi ortada ki seni haketmeyen birisi kendini düşünen bencil birisi insan afedersin hic bir sey yapamiyorsa eliyle diliylede olsa rahatlatmaya çalışır mücadele eder yani sende gorursun o azmi dersin ki en azindan mücadele ediyor fakat o da yok onda anladigim kadsriyla zaten senin gibi birisiyle bir daha beraber olamaz 6 yıl içinde kendini iyice salmis
Cevap sahibi1 yılMuhtemelen kucuk bir kasabadasin herkes herkesi tanıyor ve cok dedikoducu bir yer elini tutsa bir erkek onunla neler yaptim diyebilecek kadar gevsek insanlar oyle bir yerde guvenilir insan bulamazsin istersen oyle birisi sana en yakın lokassyona gelir görüşebilirsin senin gibi libidosu yuksek ruhundan teninden anlayan birisi nirvanaya cikartabilir seni iste o zaman neler varmış neler ya dersin fakat guven ve hijyen konusunda titiz olmalisin sana kendini kötü hissettirmeyecek birisi olmali haddini bilecek saygı duyacak birisi
Cevap sahibi1 yılAgzinin tadini bilse burnunun bokunu yer derler ya tamda o bu durum yasamadan seks mi olur on sevismede yarim saat yalanmali ilk orgazmi dil darbeleriyle tattirmalii insan bakimli temiz partnerle dili uyusana kadar yalayabiliyor zaten yalamayi bilen bir partner kadınını yalvartiyor yeter artık gel içime diye kadin kendi yalvariyor
Soran1 yılAy güzel düşüncelerin mutlu etti teşekkür ederim ama gel bi de onun gibilerine anlat bunu inan yalanmak nedir bilmiyorum aşırı istediğim halde ve p*rno izleyince veya yalnızken kendimi tatmin ettiğimde bile inan daha fazla orgazm oluyorum
Cevap sahibi1 yılDogrudur sana dişiliğini hissettiremiyor varlığı ile yokluğu bir degil kendine odakli hep bir bahene üretiyor diyorum ya aslında iyi bir oral orgazm eder seni yalvarırsin yani yeter artık gel diye ama onunla bu mümkün değil bir hayal olarak kalır anlattıklarına göre insan bıkmadan usanmadan yalamali bence kadin son noktaya gelene kadar artik dayanılmaz bir hal aldığını gözlerinde nefesinde hissedene kadar ne kadar şanslı erkekler var ama kiymetini bilmiyorlar kadinligini hissetmelisin bence cunku sen daha hic bir sey yaşamamış tatmamissin ki pozisyon bile degistmeden geliyordur zaten o
Cevap sahibi1 yılNe performanslar var ne erkekler var bir bilsen sana dişiliğini iliklerine kadar hissettirecek seni bebegi gibi sevecek fakat yataga girdiğinde düşmanı gibi... yapacak sana sert tempolu uzun sürecek pozisyondan pozisyona gecirecek birisi lazim
Soran1 yılDoğru ama ne olursa olsun yabancı şehirden birine bir mesajlaşmadaki sözüne bakarak güvenip şehrine ailenin eşinin dostunun olduğu yere çağırmak ayrı Büyük bir risk
Soran1 yılValla ben artık yeter ki her hangi bir şey yapsın bitmesin de gerekirse sevismesin diyorum o kadar çaresiz yoksun kaldım 😂🥺
Cevap sahibi1 yılMutlaka oyle haklisin fakat bugün mesajlasip yarin cagirmayacaksin biraz sohbet edip tanımaya calisacaksin guven verip vermediğine bakacaksın zaten kucuk bir yerdesin kendi şehrine cagirmayacaksin sana yakin oldugun yerden uzak bir yere gizlilik ve guven icinde cagiracaksin ondan emin olunca her şeyin farkında olan sana sorun olmayacak her gel dediğinde gelebilecek birisi seni doyuma ulaştıracak birisi
Cevap sahibi1 yılCaresizseniz caresizsiniz demis ünlü bir dusunur su an ismi aklima gelmiyor:) adam olsa iste diyorum ya hic bir sey beceremese sadece dil darbeleri elleri ve cenesiyle bile en azından seni orgazm eder yani
Soran1 yılDediklerinin hepsi o kadar doğru ki ve evet zaten pek pozisyon bile bilmiyorum ilk yaptığında da ta bir dakika altı ya da 2-3
Soran1 yılTabi dediğin gibi olur zaten en sağlıklı şekilde bakalım ilerde öyle biri çıkarsa neden olmasın
Cevap sahibi1 yılAnlattigin hissettirdiğin kadariyla yaziyorum daha fazla bilgi versen anlatsan daha net konuşabilirim:) bak daha pozisyon bile değiştiremiyorsun zaten 2 dk sürerken hangi pozisyona geçiş yapabilirsin ki cok yanlış ellerdesin hissedemiyorsun kadinligini
Cevap sahibi1 yılSen oyle bir durumda aceleci olma saglam adim at sorular sorarak zarf at ona tanımaya calis guvenilir mi degil mi işi biliyor mu bilmiyor mu:) değmeli şehrine kadar geliyorsa
Soran1 yılAynen bakalım bunun için biraz kafa dinliycem önce bi süre yalnız kalayım sonra değişik bir gelişme olursa onu da paylaşırım burdan 😄
Cevap sahibi1 yıl:) cok samisin izin verir misin çıkarayım kendimi gizliden fikir alışverişi yapariz danışmak istediklerini danisirsin erkek gözüyle cevaplarım su ana kadar oldugu gibi objektif samimice belki bende sana gözüyle sana danisirim yorumda oldugu gibi sohbet ederiz izin verirsen bunu cok isterim boyle samimi insan birak sanali reelde bulmak bile zor gelismelerden onceden haberdar olurum bu şekilde:) en bastan anlatirsin musait bir zamanında olmaz mi
Cevap sahibi1 yılSenden ricam konuşmalarımızı en başından sonuna kadar okuyup oyle karar verir misin iki dost arkadaş olarak sen kendi gizliliğini koruyarak emimin ki karsilikli bu samimiyet oldukca cok keyifli sohbet edip kafa kafaya verip beyin fırtınası yapabiliriz birbirimizden bir cok sey öğrenebiliriz ne dersin olabilir mi
Cevap sahibi1 yılNe düşünüyorsun arkadaşim olamaz mi
Cevap sahibi1 yıl7 8 saattir seni bekliyorum bulmusken böyle samimi sohbet kaçırmayalım birbirimizi nokta atışları yapabiliyorum goruyorsun senin gizliliğin kalacak ben cikacagim gizliden pisman olmazsin olgun bir erkekle sohbetten iki dost arkadaşca benden zarar gelmez sana
Cevap sahibi1 yılInan bana bunu cok isterim eğer izin verisen ileride bir gün belki gelip kahve bile ismarlardim sana
Cevap sahibi1 yılBelki gelirsin tamam dersin diye bekliyorum seni kucuk bir şans versen arkadaşlık dostluk için pişman olmazsin ikimizde samimiyiz
Cevap sahibi1 yılPisman olmazsin kesinlikle hayallerine bir adım daha yaklasabilirsin asla pişman olmassin sorun cikarmam profilin gizli kalır aramizda sir olarak
Cevap sahibi1 yılBir dusunmelisin bir sey kaybetmezsin ki dusunmekten
Cevap sahibi1 yılArkadas dost sırdaş olarak
Cevap sahibi1 yılOlmaz mi Bir düşünsen
Cevap sahibi1 yılÇözüme kavusturabildin mi
Cevap sahibi1 yılCare bulabildin mi
Cevap sahibi1 yılAyrildin mi
Tüm erkekler öyle değil, kendi beceriksiz. Sana cinselliği hak ettiğin şekilde yaşatacak birini bulmalısın. Ben de sevgilimden yakın zamanda bunun için ayrıldım. Duygusallık gerekli ama cinsellik olmazsa olmaz.
04 Yorumla
Soran1 yılBence de gerçekten cinsellik olmazsa olmaz ve bence bi insanın libidosu düşük diye yüksek olan insanlardan da bunun aynı şekilde düzeyde olmasını bekliyor istiyor olması büyük bir bencillik aptallık
Soran1 yılÇok doğru ama çoğu iliski cinsellikle başlayınca da duygusal bi yani kalmıyor bi kadın için olabiliyor ama erkek için yok
1 yılBoşa uğraşma dedikler de yalan benim 45 dk 1 saat sürüyor ön sevişmeyle 1saat 15 dk falan oluyor çok da güzel gidiyor sönme inme yok erkekten erkeğe fark var yapıyoruz 15 dk sonra tekrar dimdik oluyor
01 Yorumla
Soran1 yılNe kadar güzel yq yemin ederim aradan 2 saat geçmiş 20 dk her tarafını yalayıp azdırarak konuşup inleye inleye kaldırmaya çalışıyorum ama tık yok neden böyle istemiyor musun diyorum hemen olmuyor enerji gelmesi lazım diyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ondan olmaz
senin duygularını dikkate almıyorsa
en azından sevisme süresi olmalı o sürede seni öpmeli emmeli yalamali oksamali ıslatmalı sonra yapmali
anlamıyorsa ne yapacağın belli
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru 😥
- Cinsel Yaşam konusunda 459 cevap paylaştı.
1 yıl"Her fikre çok açık ve çok itaatkarım" kısmını okurken gözümden yaş geldi. Ne şanslı erkekler var ve değerini bilmiyorlar. Resmen hakkını veremiyor. O kadar haklısın ki. Ve yalan söylüyor arkadaşlarım da böyle diyerek. Hayır. Özen göstermiyor ve beceremiyor
09 Yorumla- 1 yıl
Konu hakkında daha çok detay verir misin
Düzeniniz ne sıklıkla
Haftada kaç yapıyorsunuz ve senin doymadığını hissetmek onun içini nasıl rahatlatır çok ilginç ya - 1 yıl
?
Soran1 yılSelam 😊 ah ahhh neler çekiyorum bir bilsen benim gibi bir kadın genç yaşta bu ateşiyle sondurulmeden çürüyüp gidiyor resmen günlerime yaşıma yazık gibi geliyor bazen
Soran1 yılTabi haftada 1 ya da 2 çünkü çalışıyor onun izin günlerinde bulusabiliyoruz bi tek buluştuğumuz zaman yapıyoruz Vallahi gerçekten dediklerimi de çok samimiyim Bir de üstüne daha fazla istemem Onun için bir kusur oluyor
- 1 yıl
Ya sorunu Okudukça kahroluyorum
Neden böyleleri böyle harika kızlara denk geliyor. Ağlamak istiyorum!!!
Soran1 yılBen de bilmiyorum 😭
- 1 yıl
Sorunu okurken ben delirdim biliyor musun
Kahroluyorum böyle şans gibi hatunlar eline gelip heba edenler için
Sıradan bi kız değilsin ve ona rağmen değerin bilinmiyor. - 1 yıl
Ys ben bu durumuna çok taktım ve üzüldüm gerçekten sinir oldum bana ozelden anlatsana bu 6 yılı detaylı şekilde bekliyorum 🙏🏻
- 1 yıl
Merhaba 🙋🏻♂️
Böyle bir bencillik olamaz. bununla mutsuz olacaksın belli ileri gitmeden uzaklaş. Erkek kendi hazzı kadar partnerinin zevkinden de zevk alır. Bu değişik bir tip
01 Yorumla
Soran1 yılBayağı ileri gittim ve Olanlar oldu ama bu ömür boyu ona bağlı kalmam gerektiğini göstermiyor dünyanın sonu değil
1 yılDüşüncelerin çok doğru. Oğlan seni kullanıyor resmen. Başka erkekler cidden ondan daha zevk verir sana. Kendini yeni partnerlerle tatmin et. Asla böyle değilim. Sözde de icraatta da dediğim gibiyim daima.
01 Yorumla- 1 yıl
Keşke seni tanıma fırsatım olsa...
1 yılFarklı çılgın uçuk sınırsız tabusuz fantezilerden çok haz alıyorum
Öyle rutin seks yapan biriyle asla olamam
Bence sende olamazsin değişmez o05 Yorumla
Soran1 yılAynen gerçekten olamıyorum o tarz insanlara pozisyon bile bilmiyor mal
- 1 yıl
Çok iyi anlıyorum seni fantezi uyumu şart
- 1 yıl
Rutin iliskiye giren kadın dünya güzeli de olsa onunla yatmam sıkılırm
- 1 yıl
Farklı heyecanlar fanteziler olacak aradada olsa çılgın şeyler bulup yapılacak ilişkiye renk katar farklılık
- 1 yıl
Gizli olmasan konuşsak biraz
Ya ayrılcan ya da başka lokantada da doyup gelcen (konunun lokantayla alakası yok)
04 Yorumla
Soran1 yılVkhxkvxhkgdjkf başka lokantalar eminim çok iyi olabilir denemeye karşı da değilim ama yeni biriyle seks yapmak da çok korkutucu oluyor güvenemiyorum
Soran1 yılDoğru ama o risk seni yerinde. Hayatından edince bi daha seks falan da kalmıyor 😄😄
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bencil cahil öküzden adam olmaz uzak dur ayrıl hemen
sen sek kölesi değilsin020 Yorumla
Soran1 yılDoğru ama seks dışında diğerleri tüm konularda çok iyi anlaşıyoruz zaten beni çok seviyor bunu tüm çevrem çevresi de biliyor ama işte benim için de seks çok önemli çünkü buna çok düşkün biriyim ve bide ben bu adamla güya bir ömür yasiycam
Soran1 yılİşte sadece güzel seks yapan adama da güvenilmiyor hele türkiye'deysen hele küçük ve dar zihniyetli bir şehirde yaşıyorsan..
Soran1 yılHaklısın yakın zamanda bitirmeyi düşünüyorum..
- 1 yıl
bak ben evlenmeyi düşündüğüm kadın var
kulak memesinden ayaklarına kadar yalıyorum
a m ını yalayarak 2-3 kez boşaltıyorum. ve onun istediği pozisyonlarda ilişki yaşıyorm
insan sevdiğine değer önem verir. bencilce kendi keyfini yapmaz.
bu adam bencil
ileride her konuda bencillik yapacak. sadece cinsellik değil.
Soran1 yılAynen teşekkür ederim fikirlerin için
Soran1 yılYanlış anlama ama o kadın çok şanslıymış inan bunu bu şekilde yaşayan kadınları hep kıskandım içten içe gerçekten böyle olan var mı diye düşündüm ve gerçekten net bitti benim kafamda keyifli basit bir şey için böyle yapan adam yarın öbürsü gün bir aile içi mesele de nasıl bencil vurdumduymaz biri olur tahmin edemiyorum
- 1 yıl
bu nedenle ayrıl dedim
her konuda bencil olacak
seni umursamıyor adam. sen umurunda değilsin
sen de mutlu olmalısın senin de hakkın. sen de boynundan ayaklarına kadar yalanmalı onur şeref duymalısın. sen sokak oroooospusuuu değilsin
tüm zevkleri tatmalısın
oral yapmak erkeğin görevidir zaten. kadın oral yapmak zorunda değil. kadın kendi isterse yapar ama erkek yapmalı hem de tüm vücuda
Soran1 yılPic bensiz kalmayı garantiledi o zmn
Soran1 yılTeşekkürler çok haklısın bitiriyorum bugün
Soran1 yılAmen bakalım
Soran1 yılHayııırr 😂sadece o şekilde söylemeyi seviyorum ondan
Gizli Üye(25-29)1 yılSenin gibi bir kadının bununla ne işi var her erkek seni ister yani ahdnajsjakal eminim buraya yazmadığın ona da söyleyemediğin ne fantezilerin vardır
010 Yorumla
Soran1 yılYani tabi ama uygulamaya geçmeyince o fanteziler bi önemi var mı
Cevap sahibi1 yılMesela en uç ne
Soran1 yılAhahaha örnek bile veremiyorum o kadar deliyim bu konuda bi ensestliğe çok sert bir şekilde karşıyım
Cevap sahibi1 yılBestim olmalısın ahahhh
Soran1 yılAhahaha lezbiyen misin
Cevap sahibi1 yılHayır da karşı da koyamam sen ahahah
Soran1 yılSen bana mı 😄
Cevap sahibi1 yılYo hayır yani sen karşı koyabilir misinnnn demek istedim 😂
Soran1 yılFhfhghfjgjj bilemem
Cevap sahibi1 yılO zaman gizliden çıkayim sende karar verirsin bilir misin bilmez misin wkshsjskqqoqğ
Gizli Üye(36-45)1 yıl40 yaşına gelmiş biri olarak sana net bir şekilde söylüyorum ayrıl. Böyle bir okuzle sevgili de olunmaz evlenilmez asla. Saatlerce sevişip partneri 4-5 defa bosaltmadan asla bsalmaz bı erkek.
020 Yorumla
Soran1 yılOna sorsan hepiniz kadınları etkilemek için yalan söylüyorsunuz gerçekte böyle erkek yok
Cevap sahibi1 yılİstanbuldaysan bunun koca bir yalan olduğunu sana ispatlayabilirim
Soran1 yılAhahaha maalesef değilim
Cevap sahibi1 yılŞansına küs ozaman ve kendine gerçek bir erkek bul.
Cevap sahibi1 yıl@Ephesus0 dayıma dayarim.20 yaşında manitam var benim ml :)
Soran1 yıl@Ephesus0 😂😂
Soran1 yılDayı sakin !!
Cevap sahibi1 yıl@Ephesus0 getir ananlada beraber olurum sorun değil.😂 Senin yastakiler böyle hakkını veremiyor bız tamamliyoru işte;)
Cevap sahibi1 yıl@Ephesus0 git ötede ağla ergen:) sen manuel devam et😂
Cevap sahibi1 yıl@Ephesus0 hallederiz kardeş. Hesap veremeyeceğim bişey yok ;) insallahnoyle bişey yaparsin sonuna kadar alırım😂
Cevap sahibi1 yılDonuna
Cevap sahibi1 yıl@Ephesus0 canımsın 18 yaş altı kim var burada. İnşallah becerir verirsin avukatım:) 20 yaş altına bakacak kadar onursuz değilim hadi bekliyorum. Seni adliye önünde yalvartmazsam adam değilim hadi bakalım 😂
Soran1 yıl@Ephesus0 Ya haklısın ama lütfen soruyor böyle tartışmalarla doldurmazsanız özel konuşun 🙏
Soran1 yılAbi lütfen ikiniz özelden tartışın soruyu kavga muhabbetiyle uzattınız 🙏
Cevap sahibi1 yılErgen işte 😂 inşallah dediğini yapar ama. KS avukatlariyla beraber olmayan geleceğinide elinden alayim
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok üzücü bir durum gerçekten konuşalım seninle bunları
01 Yorumla
Soran1 yıl😥
1 yılSaçma sapan bencil hareketler boynuzu hakrdiyor
03 Yorumla
Soran1 yılXngzgjjfkdyjsgjdhk o hak etse de ben iliski icersinde yapmam iki yüzlülük bence hem onu birakmiyorym hem başkasını o yüzden ayrıldım başkasıyla tek yaparım daha iyi
- 1 yıl
Ayrıldın mı
Soran1 yılİlk konuşmayı denedim bayağı kavga etti ettik ve ayrıldık herhalde
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ona ole on sevismemis seksss çok itici
04 Yorumla
Soran1 yılBiraz daha düzgün açıklayıcı Türkçeyle?
Soran1 yılDoğru genç yaşta bu ihaneti de yedik 🚬
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılTekmeyi yapıştır gitsin
04 Yorumla
Soran1 yılKcgfykhdryfkudr tekme değilde saygıyla ayrılmayı dediysem olmazsa öyle
- 1 yıl
O söz bir eylemi tarif ediyor, yoksa şiddete karşıyız
Soran1 yılAhahaha anladım zaten
- 1 yıl
Sana değer vermeyene sen hiç değer verme.
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayrıl bence o seni obje olarak görüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aldat
02 Yorumla
Soran1 yılYok ömür boyu aldat aldat nereye kadar onu yapacağıma mutlu edem biriyle yaparım kendime yakıştırmıyorum aldatmayo o hak eder etmez umrumda değil
1 yılÜzücü
02 Yorumla
Soran1 yıl:(
- 1 yıl
Fotonuzu at sana merak ettim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılTerket
07 Yorumla
Soran1 yılAhahaha açık açık bunun için ayrılmak istediğimi mi söyleyeyim
- 1 yıl
He valla iyi beceremiyorum daha beceriklisini bulmam lazım de😀
Soran1 yılJlygclfkxhckgzdxj kibarca konuşunca ağlayacak kadar gurur yapıp sinirlenen birisi bunun için ayrılınca ülkede adımı çıkarır herhalde
- 1 yıl
O zaman şöyle de ona, sen daha iyilerine layıksın ben sana layik değilim
Soran1 yılAynen bi sonraki ona gerçekleri söyleyene kadar ben kurtulmuş olurum kgkfkgkgjg
- 1 yıl
Ama ayrılınca bana gel 😀😀🤣🤣
- 1 yıl
Takip atarmisin
- Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılBencilce
01 Yorumla
Soran1 yılAynen 😒
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılAçık ol
05 Yorumla
Soran1 yılHangi konuda
- 1 yıl
Cinselliğini beğenmediğin son derece rahatsız olduğun ve bu ilişkiyi yürütmek istemediğin konusunda
- 1 yıl
Tam tersi olsa böyle bir kadın olsa çekmem cinsellik kesinlikle ihtiyaç ve tadında yapılmalı sınır yasak bana gelmez
Soran1 yılE öyleyim zaten yazdım ya bu düşüncelerimin hepsini
- 1 yıl
Ayrılacaksın cinsellik ilişkinin tam göbeğindedir
1 yılSen çık tepin
015 Yorumla
Soran1 yılÜstünde mi
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılKaç kere yaptım ama hemen içimde sönmüş balona dönüyor ben tabi umursamadan yapmaya çalışıyorum o da telefona bakıyor o sırada işi bitmiş diye zevk almıyor güya
Soran1 yılBu yüzden ben de sinirden ve zevksizlikten bırakıyorum iniyorum
- 1 yıl
Amin güzel mi
Soran1 yılSenin derdin başka abi bi hadi ordan
- 1 yıl
Güzel defilse adam yapmak istemeyebilir
Soran1 yılAhahaha inan bayılıyor yanında değilken fotoğrafını görmek için yalvarıyor zaten hayatında tek kisiyle azicik yapmış genç bir kızın kukusu daracık ve tanedir bunu bilmen gerek
- 1 yıl
Kiminle azıcık yapmış axiciktan kastın ne
Soran1 yılTek erkek arkadaşım oldu o da bu onunla da 1-2 hafta da bir yapıyorum ve saniyeler sürüyor sence çok yapmış sayılıyor muyum
- 1 yıl
Ne birde ex mi var
Soran1 yılSenin kafan mi güzel hayır ne alaka neyi nasıl anlıyorsun sen yaa
- 1 yıl
Anlamıyorum seni
Soran1 yılDiyorum ki hayır başka kimseyle yapmadım bugüne kadar tek bir kişiyle yaptım o da Bu soruda bahsettiğim erkek arkadaşım O da zaten taş gibi vücudun var bayılıyorum harika diyordu hiç kötü yorum almadım öyle bir şey olsa açık açık söylerim kusur olarak görmüyorum ben
- 1 yıl
Neyi kusur olarak görmüyon
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne