Gizli Üye(30-35)1 yılOral yapıyorsa benim için itaatkar sayılır ama onun haricinde onu da bana herkes yapamaz bana göre kendimi teslim edeceğim biri ise okeylerim. Kadınlar oraldan çok hoşlanmaz aslında 😄 Ama bunu erkeğe yaptırabilen kadın o erkeği ele geçirir
133 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAbartı olan ne ki
Cevap sahibi1 yılOral mı yapmak istiyosun erkekler her kadına yapmıyomuş doğru mu
Cevap sahibi1 yılKadınlar hoşlanıyomuş gibi rol keser evet te erkekler de her kadına yapmıyomuş diye duymuştum erkeklerden
Cevap sahibi1 yılAbooo küçüğü büyüğü de mi oluyo🤣🤣
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum arkadaşlara sormak lazım değeri evet oralla ölçerim ama öyle bi vibe 🔥
Cevap sahibi1 yılKomedi :D küçük büyğk siz de oluyodu dime hahaha
Cevap sahibi1 yılYoo şarap döküp içmişliği şişe gezdiren neler neler sösmskslslş ama işte oral kriter değil sadece beni çok isteyen ayrıntılara takılmayan birisi ise evet duygusal bağ kurabildiğim biridir oralın değeri bu.
Cevap sahibi1 yılBaşlı başına değil ama kendini ele veren erkeğin ipuçları. Evet o güzel oluyo bence bal dökebilirsin 😜 .. vs nutella iyi bi fikir
Cevap sahibi1 yılBunu ben soruyosam bir erkeğe sıkıntı ama kendisi istiyosa baştacı 😉 fark bu
Cevap sahibi1 yılGüzel fantezi oldu 🤣🤣 anlamışsındır herhalde
Cevap sahibi1 yılBirine onu hayal ettiriyorsam ve bunu söylüyosa süper bişey😋 Karamel
Cevap sahibi1 yılOna şüphe yok zaten albayım belki şu an kuru bir çiçek sizi hadsiz yapamaz neyse iyi geceler
Cevap sahibi1 yılGetirseydin o zaman slak şey 🫦
Cevap sahibi1 yılGizlilik önemli albayım marifet anlamakta çiçekleri soldurmak kolay :)
Cevap sahibi1 yılTschüs şimdi
Cevap sahibi1 yılSırrı burada çözebilene aşk olsun ✌🏻 Patron
- Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılSadece yalayıcı
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
çok guzel oral yapan erkek iyidir evet ama degerlimidir? o ayrı bi konu.
31 YorumlaDeğer bictigin şeye bak 🤣🤣
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok değerli olursun elmas olmasan Fa altın olursun
00 Yorumla
1 yılDeğerini belirleyen bir şey değildir bence
31 Yorumla- 1 yıl
Güzel oraldan sonra o yükselmeyle sert sevişirken orgazme ulaşınca kadınların gözleri ışıldıyor nasıl değerini belirleyen bir şey değil.
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. oral önemli
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar