Israr etti her şeyi anlattırdı, aradan çok zaman geçti ama şimdi de bazı detayları rüyasında görüyor ve sorun şu ki rüyasında gördüğü şeylerin çoğu doğru ve bana ara ara böyle rüyamda biriyle özel konuşmalarını gördüm, biriyle samimiyet kurduğunu gördüm falan diyor. Kendi pek bir şey yaşamamış anlattığına göre yaşasaydı bile benim rüyama girmezdi herhalde en son yine bir rüya görmüş benimle ilgili ama ısrar etmeme rağmen anlatmadı, üzülmeni istemiyorum dedi. Bu kişiyle ömür geçer mi? Ondan önce çok kişiyle flört ettim ama büyük şeyler yaşamadım ve ona hep sadık kaldım yine de çok büyük günahlar işlemişim gibi hissediyorum kendimi. Sürekli bir sebepten kendimi suçlu hissediyorum zaten ama onu da çok seviyorum sizce ne yapmalıyım?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Güzel manipülasyonmuş ha😂😂 "rüyamda gördüm, şöyle oldu", "anlatırsamüzülürsün" fakan filan. İyi sallıyor. Bir ömür geçmez bu yiple. Sürekli aynı psikolojik şiddeti görürsün. Bir noktadan sonra daha beter olur
Bu çocuk psikolojik şiddeti iyi kullanıyor belli ki. İyi düşün ömrünü yemesin
Manipüle mi ediyor sizce? Peki rüyasında gördüğü detayların gerçek olması?
Rüya sadece bir yumuşak giriş, anlattığın şeylerin etrafını dolaşsa bile inanacaksın. Tıpkı medyuma gidip, hayatını anlattıktan sonra ondan duyduğu yuvarlak cümlelere inananlar gibi... İyi bir manipülatif zahir...
İyi de neden? Derdi ne ki... Kabullenemiyorsa ayrılsın kendi de emek harcıyor, zaman veriyor manipüle etmek için. Kazancı ne yani😂
Narsist nedir bilir misin, iyi hissetmek için
Evet aslında narsist bireylerin tüm özelliklerini taşıyor
👍👍👍
anlayan ınsana anlatmak daha mantıklı ya sence?
yanıtla ama
Beni sevdiğine inanıyorum ama yine de bazen yargıladığını hissediyorum ne kadar rüyamda gördüm dese de bu durum hoşuma gitmiyor. Bütün detayları bilmeye de hakkı olduğunu düşünmüyorum ondan önce yaşanmış sonuçta.
senle uzunca konusalımmı soru cevap gıbı ıcını dokmek ıyı gelır
Hayır!
kanka dost gıbı demıstım kırdın benı :(
Habire gecmisini hatirlatip huzurunu bozacak biriyle omur gecmez, onune bakmaniza engel olur.
Zor bir durum, hangi aşamadasnuz?
8 aydır birlikteyiz
Sevgilin mi sadece nişan filan var mı
Sevgilim
Aklından atamaz unutamazsa sıkıntı, neler yaşadığını hazmedemiyor ise ilerde daha sıkıntı olacaktır nişanlı iken karısı olunca filan aklına geldikçe ihanet etmişsin gibi hissedecektir
Bunun bir çözümü yok mu? Hiç anlatmasam daha mı iyiydi o zaman?
Öyle de kendi öğrense hiç güvenmezdi sana
Yürür ama o ne yaşadı sen neler yaşadın bunlar önemli ve akılda çok soru bıraktı bende
Ne gibi?
Yazamam ki böyle buraya çok
Sg o zaman
Tamam
Geçmişi kirli olan biriyle evlenilmez
Esc değildim herhalde! Hayatıma giren insanlarla arkadaş gibi konuşmamı bekleyemezsini değil mi? Kaldı ki kadının geçmişte bir birliktelik yaşamış olması da onu kötü veya kirli kılmaz zincirlerinizden kurtulun artık
Benim ilerideki eşime başka bir erkeğin dokunmasını kabullenecek kadar geniş biri değilim kendin gibi geniş bir insan bulursun umarım
Benim zaten hayatımda biri var bir arayış içinde değilim ayrıca ona biri dokunduğunda sen hayatında değildin. İnsanlar hata yapabilirler...
Bana şu ana kadar kaç kız teklif etti biliyor musun İzmirde yaşarken kız ilk tanıştığımız gün evine geleyim dedi ben kendimi koruduysam karşımdaki de aynı olmalı. Dediğim gibi senin gibilerle evleneceksin
Ya iyi de kadınlar bu konuda kandırılmaya daha müsait, ilgiye, sevgiye açız zaten erkekler de bunu bildikleri için çok rahat suistimal edebiliyorlar önce seviyormuş gibi güven verip sonra tekmeyi basıyorlar. Hele ki aile sevgisi görmemiş bir kız bir erkeğin manipülasyonuna çok rahat aldanabilir. Senin gibiler deyip yaftalamak kolay. İleride kızın böyle bir şey yaşasa ona da aynı şekilde mi davranırdın? Yargılayıcı davranıyorsunuz.
Canım ben kimsenin hayatına karışamam. Ama dediğim gibi saf temiz bir kızla evlenmek istiyorum ben. Çünkü geniş bir insan değilim aşırı kıskanç biriyim
Geçmişini sakın a şatma