Erkekler sorum sizlere düşüncelerinizi esirgemeyin lütfen...
Sevgilinizde basur olsa bu durumu nasıl karşılardınız?
Erkekler sorum sizlere düşüncelerinizi esirgemeyin lütfen...
Sevgilinizde basur olsa bu durumu nasıl karşılardınız?
Güzel arkadaşım erkekler önden giremeyince arkadan girip kaleyi zannetmek ister oysaki arkadan yapmak çok meşakkatli bir o kadarda kadın için risklidir. Önce orayı lagman ile boşaltıp içini 2-3 kere şu sıkıp kalın bagirsagi temizlemek gerekir. Sonra wrkz kasları yağ ile yumuşatmak gevsetmek gerekir. Gevseyincede kasmadan çok yavaşca girip bir süre bekletip alınmasını sağlandıktan sonra yavaş tempoda git gel yapıp orayı genişletmek gerekir bu işleri hiç bir erkek yavaş yavaş yapmaz acıdı deyince durmaz sert yapar seni ağlatır o büzen kasları birden girerek çatlaması sınırlarının kopmasına neden olabilir o yüzden oradan ilişkiye girmek büyük riskli iştir. Bu şekilde ilişkiye giren bir hanim arkadaş herseye razıyım dedi yavaş yapcam dedi diyor beni dinlemeden yaptı 15 gün kıçının üstüne oturamadigini ona razıyım ama ömür boyu gaz tutamam sorunu ile baş başa kaldığını söyledi. Hele hemoroit varsa asla yapmayın derim
Cevap
16Cevap
Basuru varsa ısrarcı olmam. Ama sağlık sorunu yoksa bunu yaşamak isterim.
Zorlaması sevdiğinden şuphe etmeme sebebp oldu. Yani sevmesem bile zorla yapmaya zorlamam
Peki bunu nasıl anlamasını sağlarım yani istemediğimi
Istemiyorum diyeceksin çok ısrar ederse önce sende deneyelim de
Normalde diğer deliklerden giriyor mu Sadece Orası mı kaldı yoksa tek girebileceği delik Orası mı
Basur olsa da olmasa anal ilişki sagliksizdir. Fakat bir çok erkek ve kadın bu durumdan çok zevk alıyor.
Ben almıyorum acıdan başka bi durum değil diye düşünüyorum sağlıksız evet partnerim aşırı istekli bu konuda ona olmaması gerektiğini nasıl kabul ettirebilirim he birde basur olması seks e (normal) engel olur mu yani erkek için bu aşırı sorun yaratır mı
Hayır yaşatmaz. Normal cinsellikte vajinaya gireceği için. Ve evet anal ilişki acı verir. Direkt soyle istemiyorum de. Sizin normal cinsel ilişkiniz var mı?
Uzak mesafe ilişkisi bizimkisi ve doğal olarak mesajlaşma üzerinden konuşuyoruz mesajda dile getirdiği için sorma gereksinimi duydum
O halde eğer ki bir daha teklif edersen sanaldan da yasamayiz demelisin.
Tamam teşekkür ederim vaktini ayırdığın ve fikir verdiğin için
Daha sormak istedigin olursa burdayım canım
Yani isteğiniz var ise yapın ama
Jel kesin kullanın ve kendini fazla kasma
Girince..
Ben sağlıklı bile olsa anal yapmam
Bende sağlıklı bulmuyorum bi çok kez de olmaması gerektiğini dile getirdim ama nasıl diyim baya baya aşkla istiyor adam nasıl tepki vereceğimi şaşırıyorum kendimle onun arasında kalıyorum
Sil gitsin o zaman
Doggy pozisyonunda yalasın o şekilde idare eder belki
Acırmı acaba bi dene bakalım
Sağlığı açısından teklif etmem bile bu durumda
Seven yapmaz kanka ayrıl
Hahaha kesinlikle haklısın
Sağlık sorunun varsa ısrar etmemeli.
ılk sevgılınmı cokmu asıksın?
rahatsızsan sen iizin verme sakın
Aklına koydu yapacak
Iy midem kalktı
Önden niye girmiyor