Cinsel Yaşam Öpüşürken dudaklarımızın tatlı olması hoşunuza gider mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Glossumun icine pudra şekeri koymayı dusunuyorum opusurken ise yarar mi? Ksjdkslslasjk Öpüşürken dudaklarımızın tatlı olması hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Efenizz19 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Bikeresinde bi kız dudağına nemlendirici gibi bir şey sürmüstü ve onu öperken kusacak gibi oluyordum tadı hiç güzelde değildi bence ruj dışında başka bir şey sürme 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hafiften tatlımsı dudaklar hoş olur bence Yorumla Efenizz19 1 yıl Bilmiyorum hiç pudra şekerli gloss tatmadım galiba Yorumla
Somebody123 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gloss zaten sekerli gibi ne gerek var formulunu bozmaya makyaj malzemenin 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Yok benimki sekerli degil Yorumla Fakuli 1 yıl Hocam size makyaj yakışmıyor, natürel görelim Yorumla Somebody123 1 yıl Bana her sey yakisir, fikrini merak etmedim Yorumla Somebody123 1 yıl Sekerli glosslar al canim Yorumla Fakuli 1 yıl Arti artiz cevaplar geliyor ne iş Yorumla Soran 1 yıl Tımm Yorumla Somebody123 1 yıl Gereksiz yoruma boyle cevap Yorumla Fakuli 1 yıl İyi bakalım senin için gereken yorumları yaparız komutanım Yorumla Soran 1 yıl Gereksiz soruya cevap verme o zaman Yorumla Somebody123 1 yıl Sana demedim, ustteki sahsi gormuyor musun fakuli mi ne her cevabimin altinda bitiyo sumuk gibi Yorumla Soran 1 yıl He anladım askim onu engelledim zaten skhska Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben öpüşmeden bir gün önce akşamdan dudaklarımı karamelli yoğurtta bekletiyorum, ertesi gün partnerim tarifini istiyor. 0 0 Yorumla
MasrEmsn Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Dudakların zaten tadı var bunu bırtek gurmeler anlar 😀 ama vajına dudagında ıse yarayabılır 😁😀 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Hayır glossa koyacam ise yarar mi yaramaz mı Yorumla MasrEmsn 1 yıl Yanı zaten alınacak tat 2 dk surmez rujunuz bıle kalmıyor opusurken Yorumla Soran 1 yıl Dimi ama olsun ya nolcak Yorumla MasrEmsn 1 yıl Sen dıger dedıgımıde dene bence var mı dıgerınu optırcegın bırı Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hiç bir sey surmesenizde gayet tatlı zaten 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Oyy diyosuun Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yalan yok özel MAC ruj almıştım kırmızı bir aroması yoktu ama ona kırmızı çok yakışıyordu 🤯🫢 0 0 Yorumla
Fakuli Takip Et Xper 6 Yaş: 27 1 yıl karabiber sür 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Aa niye Yorumla Fakuli 1 yıl fena yakar Yorumla Fakuli 1 yıl Demek öyle Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bikeresinde bi kız dudağına nemlendirici gibi bir şey sürmüstü ve onu öperken kusacak gibi oluyordum tadı hiç güzelde değildi bence ruj dışında başka bir şey sürme
Hafiften tatlımsı dudaklar hoş olur bence
Bilmiyorum hiç pudra şekerli gloss tatmadım galiba
Gloss zaten sekerli gibi ne gerek var formulunu bozmaya makyaj malzemenin
Yok benimki sekerli degil
Hocam size makyaj yakışmıyor, natürel görelim
Bana her sey yakisir, fikrini merak etmedim
Sekerli glosslar al canim
Arti artiz cevaplar geliyor ne iş
Tımm
Gereksiz yoruma boyle cevap
İyi bakalım senin için gereken yorumları yaparız komutanım
Gereksiz soruya cevap verme o zaman
Sana demedim, ustteki sahsi gormuyor musun fakuli mi ne her cevabimin altinda bitiyo sumuk gibi
He anladım askim onu engelledim zaten skhska
Ben öpüşmeden bir gün önce akşamdan dudaklarımı karamelli yoğurtta bekletiyorum, ertesi gün partnerim tarifini istiyor.
Dudakların zaten tadı var bunu bırtek gurmeler anlar 😀 ama vajına dudagında ıse yarayabılır 😁😀
Hayır glossa koyacam ise yarar mi yaramaz mı
Yanı zaten alınacak tat 2 dk surmez rujunuz bıle kalmıyor opusurken
Dimi ama olsun ya nolcak
Sen dıger dedıgımıde dene bence var mı dıgerınu optırcegın bırı
Hiç bir sey surmesenizde gayet tatlı zaten
Oyy diyosuun
Yalan yok özel MAC ruj almıştım kırmızı bir aroması yoktu ama ona kırmızı çok yakışıyordu 🤯🫢
karabiber sür
Aa niye
fena yakar
Demek öyle
Gider
İşe yarar
Ben çok seviyorum öyle. Tatlı tatlı
o zaman bakrz
Aşırı azdırır