Malum sert seks sırasında erkekler bedenimizi zapt edip hareketlerimizi kısıtlıyorlar; "dur; yapma; hayır" filan da dinlemiyorlar istediklerini yapıyor bize ait de olsa bedenlerimizi istedikleri şekle sokuyorlar zaten o sırada 10 kaplan gücüne eriştikleri için yapabileceğimiz bir şey de olmuyor...
Böyle durumlarda öfkelendiğiniz oluyor mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Tecavüz bu, bu tip şeyler iki taraf da onay veriyorsa normaldir
Sert seks esnasında bu her zaman olur.. her pozisyon için izin istemez erkek
Izin istemek zorunda. En kötü öncesinde sınırlar, istekler konuşulur ve tartışılır. Siz tecavüze uğruyorsunuz fark etmeden.
Fark etmeden tecavüz mü olur? Bir kere fazla öfkelendim küfür ettim... benim ellerimi bağladı ağzımı da tıkadı...
Biraz sonra ben ona öfkeyle baktım... ağzımı açtı "istersen gideyim" dedi... "hayır gidemezsin bu halde beni doyurmadan gidemezsin" dedim...
Sınra gitmek için ısrar edince yalvarmak zorunda kaldım gitmesin diye
Cidden hoşuna gitmeyen bir şeyi yapmaya devam ediyorsa ırzına geçiyordur evet. Bdsm bile olsa önce sınırlarınız hakkında konuşur, neyden hoşlanmadığını falan söylersin. Ama senin içten içe hoşuna gidiyormuş zaten. Sorduğun soruda böyle söyleseydin bu şekilde cevaplamazdım.
Hoşuma gitmeyebilir ama hoşuma gitmese de olabilecek şeylere engel olamayacağımı hatırlamak da dişil bir ihtiyaç bana göre...
Bu arada öfke hoşa gitmeme anlamı taşımak zorunda değil. O acizlik anı akıl tarafını öfkelendirirken dişi tarafının ihtiyacını da görebilir.
İtaatkarlıkla dişiliğin bir bağı olduğunu düşünmüyorum. Yönetilmeyi seviyorsun muhtemelen. Yönetilmekten hoşlanan erkekler de var, kadın daha dominant olsun isteyen falan.
Yooo... öyle olsa o kadar öfkelenmezdim. Ellerimi çözsün de istedim geröekten serbest olmak istedim. Açıkçası yatağa girerken senin fikrindeydim. Yani hatta adamı yönetmek domine etmek istedim ama o gücüyle beni aciz bıraktığında bir yandan aynı senin gibi düşünüp öfke duydum. Diğer taraftan ise onun gücü ve benim güçsüzlüğümün altını çizen bu durum beni biraz daha tahrik etti...
Sonunda beni bırakıp gitmesin diye yalvarma sebebim ise seks moduna girmiş olmam yani sadece yönettiği için domşne ettiği için değil. Ellerimi çözsün ve öyle devam edelim istedim. Ama o kadar tahrik de olmuşum elim ayağım uyuşmuş çek git diyemedim.
Açıkçası ilk Ellerimi bağladığı zaman zevk almamak için de kendimi kastım aynen senin dediğin gibi düşünerek... ama başaramadım.
İtaatkar olsam önceden de böyle erkekler isterdim.
Dahası öğrendiğim kadarıyla bu adam yatağına giren her kadını da bu kıvama getiriyormuş
Sen bundan tahrik olmuşsun zaten, gerçekten istemediğin ve reddettiğin bir durum olsa o moda girmezdin ve ne olursa olsun çığlık atar durmasını isterdin. Konu bu diye diyorum. Yani cinsel ilişki anında herhangi bir şeyde gerçekten istemediğin bir durumun zorla yapılması tecavüzdür. Sınırlar konuşulur önceden, sağlıklı olan budur. Misal, anal ilişki yaşamak herkesin onay vereceği bir şey olmayabilir ve bir erkeğin hayır cevabını aldığı halde devam etmesi, durmaması tecavüz olur.
Hayır cevabı aldı ama durmadı zaten. Ama ben sels modundan çıkmadım hatta çıkamadım...
Sonra da elimde olmayan kontrolün bende olmayışı bir yandan öfke diğer yandan da tahrik unsuru yarattı...
Seninki gerçekten rahatsızlık duyarak hayır demek olmamış ki. Ben bir şeyi istemiyorsam net hayırdır ve durmak zorunda, devam ettirmem veya bundan zevk duymam ama onun seni bağlaması sende bir yandan heyecan uyandırmış, cidden istemediğin bir şey olsa net kalırdın bu konuda
Bence daha çok hirslandirir 😅
Diye tahmin ediyorsun
Evet