Ben işitme engelli birey olarak bunu sorun görmüyorum, aynı organlara, aynı dile aynı bedene sahibiz, sadece işitmeme gibi durumum var bunu sorun etmiyorum aksine daha mesut oluyorum, ne zaman dünyadan sıkılsam cihazımın kapağını kapatmama bakıyor.
Ben birisiyle konuşur iken veya iletişim hâlinde iken dudağına bakmadan anlamıyorum, dudak okuyorum. Birisi yanımda gıybet ettiğinde onu işitmiyorum ve yanımda hakkımda konuştuğunda benim duymuyor olmam onun için büyük avantaj çünkü eğer ben onu duyar ve işitse idim boksörlüğümün kötü yanını kullanmak zorunda kalacağım. Allah'ın yarattığı cana zarar vermek gibi niyetim yok, şomineye odun atmadan önce odunu silkeleyip karıncayı bile incitmiyor iken kula zarar vermek neymiş.
Bu yorumum fiziksel, duygusal olarak engelli olupta sorunlu görenlere ışık olması amacıyla yazdım.
Konuya gelecek olur isek o kişinin rızası var ise tabii ki yapılır, her insanda cinsellik hormonu var, kimi zaman artışlar vs. oluyor o yüzden rıza ile evet girerim. Buradaki iki bacak arası düşkünlüğüm yok sapık gibi karşı kişiyi rahatsız etmiyorum ikimizin arasında rıza var ise cinsel konuşuruz yoksa konusunun açılmasına izin vermem.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKendi rızası olursa olabilir. Sonucta o da insan onunda cinsel ihtiyaçları illaki olur. Her insan gibi sırf engelli diye hicbirsey yasamasin bu yanlış. Sonucts cinselliğe engel bir durum yoksa olabilir.
20 Yorumla
1 yılBen girerim net bir şekilde. Beni öyle abaza biri olarak görme gayet üniversite mezunu holdingde çalışan spor yapan kaslı yakışıklı biriyim. Ama yaparım
10 Yorumla
1 yılÇok mu düşündün soruyu
21 Yorumla
Soran1 yılÇok düşünmedim sormamın bir sebebi var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
1 yılevet ülke neden gelişmiyor? cevap ekte
44 Yorumla
Soran1 yılNeymiş cevap
- 1 yıl
bu soru
Soran1 yılNesi var sorunun
- 1 yıl
ve bunu normal karşılayıp cevap verenler
biz engellilere selam bile vermiyenler arkadeş olmak istemiyorlar
ilişkiye hiç girmezler ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılCinselliğe engel bir durum yoksa sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Onlar da insan değil mi, onların da zevk almaya hakkı yok mu sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılTekerlekli sandalyeli bir kadınla girmiştim yıllar önce kendisi istemişti yalnız yaşıyordu
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılNerden çıktı bu soru neyi merak ediyorsun
Cevap sahibi1 yılNeden soruyorsun bunu
1 yılfantezi dünyanı merak ettim. Ne tür fantezilerin var?
00 YorumlaBu konuyla alakalı çok önemli bir kaç durum anlatmak istiyorum ama burdan değil.
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi isterse girerim ama hamile bırakmam, Türkiyedeki erkeklerin çoğu bedensel engellidir, yani sünnetlidir, kızlar engelli erkeklerle ilişkiye giyiyorsunuz.😂😂😂😂😂😂😂👍
00 Yorumla
1 yılAllah muhafaza. Allah göstermesin, olmaz, yakışmaz. Ayıp
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Sevgi hoşlanma varsa zaten engel mesela değil..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıla*q ne mal vasıfsız insanlar var , buranın a-ptallarla dolu olduğunu biliyordum ama bu kadarda leş insanlar olduğunu düşünmüyordum, ya pislik
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkli olarak bir engeli olmadığı ve rızası olduğu sürece hiç de problem etmezdim. Fiziksel engeller sevmeye sevilmeye ve cinselliğe engel olmamalı.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
1 yılhayır olmadı böyle biriyle ama kesinlikle deneyimlemek isterdim, hatta sabit ilişkim olsun isterdim.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. İstek önemli neden olmasin ki. Sen peki?
10 YorumlaNeden beni seviyorsa bende seversem olur evlenirim
00 Yorumla
1 yılBu kadar Cringe soru benim aklıma bile gelmezdi
12 Yorumla
Soran1 yılAkıl yoksa demek
- 1 yıl
Zihinsel engelim var
1 yılEvet hayır için seviştim mutlu ettim onu :)
010 Yorumla
Soran1 yılYalanlarini
- 1 yıl
@Betülcüm hayır işledim dua anlamında. Sabaha kadar dua etti bana
- 1 yıl
@Betülcüm herkesin inancı ve yaptığı günahlar bireyseldir. Ayrıca zeka olarak çok ileri seviyede birisiydi. Kendini net ifade edebilen bir karakteri vardı. O yüzden ikna oldum bende 😂
- 1 yıl
@Betülcüm onun mutluluğunu on planda tuttum aslında amaç onu mutlu etmekti. Çok şükür hayır dualarını aldım. 😂
- 1 yıl
@Betülcüm iş kurdum zengin bile oldum sen ne diyorsun 😂
hayır
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYürüyemeyen bir kızla girdim
10 YorumlaSen engellimisin
02 Yorumla
1 yılBu onun karakterine bağlı uzuvlarına değil
00 Yorumla
1 yılSoru çok itici ve ötekileştirici
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Girmedim. Eşim ya da sevgilim değilse girmem
00 Yorumla
1 yılKalpsiz biri sayılır mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu özel kişi senmisin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBenimde eksik nolmuş ki olabilir.
01 Yorumla
Soran1 yılBişey olmuş demedim
1 yılHayır öyle bir ilişkim olmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAnlık duruma göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı. Sevgilim ise evet değilse hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMalum organı eksik olmasın dhhd
00 Yorumla
1 yılben girdim penisimin üstüne etti
00 Yorumla
1 yılNooo sen girdinmi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hic yasamadim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
1 yılİstedi ama girmedim
00 Yorumla Fırsatım olsa yaparım
00 YorumlaOlmadı ama olabılır
00 YorumlaGirmem
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılo kafani degiş mk
02 Yorumla
Soran1 yılKes defol
Cevap sahibi1 yılmk sapik ruh hastasi
1 yılGirerim
10 YorumlaYok yapmam
10 Yorumla