Erkekler ilk haftadan yatağa attığı kız hakkında ne düşünür?

1 haftalık flörtümdü arabada cinsellik yaşadık. Daha sonra evine çağırdı. Evde daha ilerisini yaşadık sadece anal ilişki yaşamadık ve bakireliğime dokunmadı birde bikini bölgemi yalamadı.

Duygusal boşluğuna denk gelmişti ilişki yaşadıktan sonra babasının onda arabayı istediğini hastaneye bırakması gerektiğini söyledi kuzeni aradı ben omzunda yatarken oda mesajlaşıyor büyük ihtimalle planlı yaptığını düşünüyorum. Bana ilk günlerde 3 aylık ilişkisinin ona birileriyle bir şey yaşamadığını söylemiş ve sonra yaşadığını söylediğini söyledi ve kızdan ayrılmış bana sordu için rahat olsun dedim ilişki yaşadıktan sonra biz bana tekrar sordu bende dedimki geçmiş geçmişte kalmıştır senden konuştuklarım oldu dedim ama öpüşme ilerisini geçmedi dedim bana yalan söylüyorsun dedi ve ayrıldı. Ayrıca fotoğraf cekilmemizden rahatsizmis ve benim takipci sayımın fazla olması birileriyle illa birsey yasamisimdir yaşamamam imkansizmis ben sevgi ve ilgimi belli ettim bukadar aceleci olmam onu süphelendirmis bunların hepsi bana bahane geldi. Ve beni heryerden engelledi. Ben aslında evine gitmek istememiştim onu arzuluyordum ama bir yandan bunlarin yanlış olduğunu ve benden soguyacagini düşünüyordum bana ne yaşarsak sogumam dedi ve sürekli her dakika yazisiyorduk bana ilgili olması ve tensel temasimiz beni ona bağlamıştı

Erkekler ilk haftadan yatağa attığı kız hakkında ne düşünür?