Yani hakkında bilgi vermek gerekirse kutu oda neyse artık oraya girip bir delikten vücudun erojen bölgeleri uzatılıyor genelde not bırakanlar şu boyda şu şu gibi şeylerde olur diyerek beklenilen ve o delikten içeriye uzatılan pen*s le temas ediliyor ancak bu kadar yumuşatabilirim
Duyan zaten biliyor, duymayan araştırıp detay öğrenebilir.
Böyle bir şey denemek ister miydiniz?
Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan
Güncellemeler
1 yıl
Başlıkta iki defa aynı kelimeyi kullanmışım özür dilerim düzeltilirse teşekkür ederim.
Fantazilerin gizemle ve gizlilikle yaşandığı yaşandığı diyelim Gloryhole dener miydiniz?
Hocam zaten doğrusu o ama insanlar artık her noktaya cinsel dürtü yerleştirir oldular bir pazarlama şeyi vardır se* her zaman satar derler.
Bunun için güzellik ve estetik açısından ve arzu bakımından kadın bedenini arabadan tut her sektöre adapte etmişlerdir.
Hali ile bu günümüz de anayasanın değişmez maddelerini değiştirmek isteyen bir çok zihniyetin ekmeğine yağ sürecek noktada.
İlişkiye girip ya o benim eşimdi diyen aceleyle dini nikah kıyıp aldatmaya kılıf uygulayanlarla yaşıyoruz. Böyle ortamda doğru olanı aramak Kaf dağının ardı gibi kalacak.
Aklımda ne olduğunu neden öyle düşündün ki açıklamaların beyin fırtınası ve bakış açısıdır, tartışmak makul düzeyde iyidir severim. Düşünceni ortaya koy lütfen!
Sbsjdjd milletin muhafazarkarligi da komedi he... is gezileri, bayi toplantilari neden tayland'da orada burada yapiliyo saniyolar acaba :D adamlar bunun pazarini kurmuslar. Kadinlari da is gezisi diye kekliyolar iste... hem de muhafazakar kesimden biliyorum, lol.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlginç şahsen istemezdim ilk deneyim eşle olmalı ve ölüme kadar sadık olmalı hocam Türkiye'den önce de şimdiden soyumun ve Atalarımın yaptığı gibi
Hocam zaten doğrusu o ama insanlar artık her noktaya cinsel dürtü yerleştirir oldular bir pazarlama şeyi vardır se* her zaman satar derler.
Bunun için güzellik ve estetik açısından ve arzu bakımından kadın bedenini arabadan tut her sektöre adapte etmişlerdir.
Hali ile bu günümüz de anayasanın değişmez maddelerini değiştirmek isteyen bir çok zihniyetin ekmeğine yağ sürecek noktada.
İlişkiye girip ya o benim eşimdi diyen aceleyle dini nikah kıyıp aldatmaya kılıf uygulayanlarla yaşıyoruz. Böyle ortamda doğru olanı aramak Kaf dağının ardı gibi kalacak.
Her kula satamazlar bu şekilde 🙂
Sadece malum kitleye satar çoğunluk olan yapsınlar bakalım hayatlarını boşa gereksizlerle geçirsinler
2 defa okudum hiç bir bok anlamadım 🤣
Neyse beni sonra aydınlatırsın
🤣🤣 Elbette 😎
Çok hoş bir şey ara sıra aklıma gelip izlediğim de oluyor
Her artı 18 gibi izlemesi keyifli olan şeylerden doğal ve spontane olduğu için izin komik saçma ve keyifli videolar ortaya çıkıyor 😀
Değişikmiş baya
Anonim fantezi
Denerim denerim
Cesurca 👏
Abi o nasıl bir şey ya😂
Anlatayım mı illa 🤣🤣
Ajanız dedik ya bilmemek değil neden bilmiyoruz bizim işimiz 😎
Tm tm
Zaten senlik bir şey değil genellikle zenginlerin çiftlerin özel kulüplerde filan denediği şeyler
Merdiven altı olanlar var ama riskli 🤣
🙈🙈🙈
:D neyse..
🤔🤔 Hınzırlık modu neyse 🤣
Yazarim da... linc yerim simdi aklindaki seyler degil ama... cinsellikle ilgisi yok daha cok din ile ilgili haha
Aklımda ne olduğunu neden öyle düşündün ki açıklamaların beyin fırtınası ve bakış açısıdır, tartışmak makul düzeyde iyidir severim. Düşünceni ortaya koy lütfen!
Koyarsam problem cikar, anlayamazsin.. :d
Gizemli gizemli konuşma kız nasıl anlamam kız masaya yatıralım bunu eleştiri örnek ve betimlemelerini merak ediyorum
Anlayacak olsan zaten anlardin bro. Gloryhole benzeri biseye tapinanlar var. Daha da zorlama.
Sbsjdjd milletin muhafazarkarligi da komedi he... is gezileri, bayi toplantilari neden tayland'da orada burada yapiliyo saniyolar acaba :D adamlar bunun pazarini kurmuslar. Kadinlari da is gezisi diye kekliyolar iste... hem de muhafazakar kesimden biliyorum, lol.
Pattaya rezilliklerini görmekten öğk geldi artık 😀
Düşünelim
Harika olur