5 dakika kadar sonra yoruluyor. Böyle olunca yapmak istemiyorum haksız mıyım? Yapmak için kırk takla atıyor sonra Kendi boşalıyor hemen ben de mal gibi kalıyorum öyle canımı sıkıyor ya
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılTürkiye de yaşayan kadınların stresi ile erkeklerin stresi arasındaki fark budur.. yetersiz beslenerek büyüyen bir kadın yine çocuk doğurur ama yetersiz beslenerek büyüyen (hem maddi hem sevgi olarak aileden gelen psikolojik etkiler) bir erkek çocuk arasındaki fark cinsel ilişkiye kadar kendini gösterir.. Bu ülke erkeklerinden çok fazla şey bekliyorsunuz.. bu yüzden bunu sağlayabilen erkekler * erkekler oluyor.. erken boşalmayan erkek kalmadı ülkede.. sebebi erdoğan.
01 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl* lı yere p*ç gelecekti.. bu sitenin küfür sansürü akpnin sansüründen beter.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılHaklısın sadece kendi zevkini düşünmemek lazım ben yeter diyene kadar yapıyorum artık acıdı denilince geliyorum yorulmak nedir hem senin işin zor ben 7 yılda bir defa erken kontrolsüz boşaldim bunun için soyunmaya değmez dedi hatun düşün kovarim yataktan bir dahakine dedi
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. boşan yahu çekme bu çileyi
koca dediğin yalayarak bir kaç kez boşaltır ardından kadının istediği pozlarda kadını defalarca boşaltır.
yoruldum ne demek ya01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
39Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Bence yorulmadan kaynaklı değil o. Erken bosalama sorunu var. O yuzden surekli pozisyon değiştirip zaman kazanıyor. Ayrıca sevismeyi de bilmiyor maalesef... öğrenmesi gerek. Senin ilkin mi sende onun ilkimisin?
06 Yorumla
Soran1 yılOlabilir bilmiyorum onunki ilk değil benimki ilk ama o da bi 5 yıldır yapmadı sevgiliyken daha yeni evlendik zaten 4 ay oldu
Soran1 yılAramız iyi. Sadece bunu yapmayı sevmiyorum. Libidom düşük değil aksine baya da yüksek. Bazen giyinip süsleniyorum, sırnaşıyorum, kadın gibi hissetmek istiyorum ama çok sıkılıyorum pişman ediyor bişey yaptığıma da. Dayak yemiş gibi oluyorum sonrasında. Nasıl öğrenecek ki 30 yaşında
1 yılÖyle koca mi olur ya. Kendisinin işi bitince senide düşünmeli. Hadi erken bosaliyor diyelim. Sonrasında senide boşaltmali. Ki ayrıca erken bosalmaninda çözümleri var. Yazık gerçekten.
01 Yorumla- 1 yıl
Seni kadın gibi hissettirmeyen seni bu durumdan seksten soğutan birisi olması çok üzücü. Oysaki bir kadına öyle hissettirilmemeli.
Bu yorulmak değil erken boşalma problemi var
11 Yorumla
Soran1 yılYok erken boşalma değil ilkinde ön sevişme olurken de hep dik, elime de alsam boşalır zaten. İkincisi 20 25 dakika falan sürüyor ama yoruluyor çabucak dk başı pozisyon değiştiriyor ben bişey anlamıyorum yaptığım şeyden
Vah Vah Vah Garibim ya :D 5 dk da nefesi kesiliyorsa artık bu işlerden çekilme vakti gelmiş onun yazık :D :D :D
00 YorumlaKendine göre biriyle evlenmeliydin bende sevgili olduğum kişilerde tatmin olmayınca sıkılıyorum ilişkimiz kısa sürüyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. seks yaparken acele eden erkek genelde performansı düşük erkektir acele eder seni yarıda bırakır..
00 Yorumla
1 yıl@SosyoAltuNn bu öyle yenge bundan çok şikayetçi 10 sn sürüyor sonra 1 saat uyuyormuş duyumlarima göre
01 Yorumla- 1 yıl
Şwmdlwdnwl şimdi görmek ister misin diyecektim de neysee
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Çok erken bosaliyormus en az yarimsaat 45 dakika her pozisyonda yapmak lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı. Spor yapsin kondisyon çalışsın biraz. Sağlıklı beslenin. Ve öncelik seni tatmin etsin.
00 YorumlaSpor yapsın. Birde geçici olarak sen üste çık o altta kalsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Üzüldüm durumuna zevkin yarıda kalması üzücü güçsüz bi kocan var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYavrum, sen bu işi konulup bir an önce orgazm olman lazım. Mümkünse birden fazla. Bunu başarsın. Üzülme, çöz!
00 Yorumla
1 yılhıc cekılme boylesı bencılı dm den yazarmısın ınsan on sevısme yapar oral yaapr kadınını hazırlar hatat ılkını oralla esını mutlu eder ve sonrası ısıne koyulur
00 YorumlaKıyamam sana ya, kadınına orfanzm yašatamayan erkek evlenipte ş tatlı kadın look ara yazık etmesinler. İlerde işin dahada zorlaşacak maalesef. Farklı önerilerim olblr...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok kötü ya. Sen de karşısında mastürbasyon yap elletme 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılnapıyorsun sende kendin mi devam ediyorsun yoksa yarım kalıp uyuyormusun?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kötü. İşini görüp seni bırakıp arkasını dönüp yatıyorsa iş sakata gider
00 Yorumla5 dakikalık şey için duş alıyorum diyorsun dimi 😀
06 Yorumla
Soran1 yılE yani. Haksız mıyım ama
Soran1 yılHayır değil
Soran1 yılÖyle olsa hiç başlamam zaten bi yükselip başlıyorum yarıda kalınca da üzülüyorum böyle
1 yılYeni mi evlendiniz, aşık mısınız?
01 Yorumla
Soran1 yılEvet 4 ay oldu
Gizli Üye(18-24)1 yılMacun yap ona hap ver
314 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHayır evli bile değilim
Cevap sahibi1 yılİnternet Z kuşağı falan herşeyi biliyoruz biliyorum
Cevap sahibi1 yılNe sitesi aga burada her şey var
Soran1 yıl😂😂
Cevap sahibi1 yılAşağılamak gibi olmasın ama olabilir
Cevap sahibi1 yılAraştırman okuman öğrenmen gerek
Cevap sahibi1 yılTarifini araştır
Gizli Üye(36-45)1 yılÇok kişi bu durumda emin ol.
22 Yorumla
Soran1 yılE niye azıcık şey için yalvarıyolar slk mı bunlar
Cevap sahibi1 yılSok çikar boşal, işte, kadin ne yapar sa yapsın,
Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Kaç yaşında eşin
00 YorumlaCinsel açlıkla bas etmek zor olsa gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSeks denilemez ama buna
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSen kendin yapsan o yorulunca kucakta gibi
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEşin de biraz şişman biri sanırım
Soran1 yılBiraz göbeği var ama çok değil. Kucakta içim sızlıyo gibi oluyo sebebini bilmiyorum ama daha yeni evliyim belki alışmadığımdandır
Cevap sahibi1 yılOlabilir işte belki o da yorgundur bunu problem yapıp ondan soğumak yerine bence beraber çözmeye çalışın o organzm olduğunda senin için ne yapıyor
Cevap sahibi1 yılSen nasıl organzm oluyorsun
Soran1 yılSoğumuyorum ki üzülüyorum. Daha hiç olmadım ikincisi 20 25 dakika sürüyor ama sürekli pozisyon değiştiriyor yorulduğu için. Bişey anlamıyorum böyle de çoğunda ikinciyi istemiyorum zaten sıkılıyorum
Cevap sahibi1 yılO ön sevişme tarzı ya da başka bi şekilde seni okşama filan olmuyor mu bunlar hadi seks kısmı o şekilde diyorsun da
Soran1 yılorada da hiç nazik değil ya canımı yakıyor okşamıyor sıkıyor ısırıyor ne bileyim anlamadım ben bunu karşısında sanki kadın değil de cansız manken var gibi
Cevap sahibi1 yılAnladım istersen özelden söyleyeyim burdan biraz kaldırılacak gibi
Gizli Üye(30-35)1 yılEn az 3.4 saat surmeli
02 Yorumla
Soran1 yılAbartma sen de
Cevap sahibi1 yılYoo ben 4 saat sonra partnerim yorulunca yeter diyor öyle bırakırım
Gizli Üye(30-35)1 yılBugün de yapın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkılolu bırısımı?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSen bensin
52 Yorumla
Soran1 yılSen de mi yapmak istemiyon
Cevap sahibi1 yılGenelde öyle oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Bencil bir kişi kilo var mı peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılÖnce seni zevke getirmesini söyle yoksa yapmam de
00 Yorumla
1 yılSpora yolla
02 Yorumla
Soran1 yılGitmiyor ki
- 1 yıl
O zaman verme sende
1 yılÇok kötü ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yalat
00 Yorumla
1 yılTahrik gücünü arttir
00 YorumlaKondisyonu zayıf
00 Yorumla
1 yılSen haklisinn
00 Yorumla
1 yılÜzücü ya aldatmaya kadar gider
00 Yorumla
1 yılBaya kisa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılhaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYas farki mi var
05 Yorumla
Soran1 yıl5 yaş var aramızda ben 25 o da 30 yaşında
Cevap sahibi1 yılDaha çok gencsiniz ya 5 dakkada yorulmak nedir. 20 25 dk içinden çıkmaması lazım.
Soran1 yılİlki 5 dk sonraki 20 25 dakika sürüyor zaten de yoruluyor işte sürekli pozisyon değiştiriyor ben hiçbir şey anlamıyorum ki böyle zırt pırt değişince
Cevap sahibi1 yılYok benim dediğim sabıt bi pozisyonda en az 10 15 dk girip çıkmalı. O alırken zevkli sert yapmalı bide
Cevap sahibi1 yılKaç posta atıyor bari
Gizli Üye(36-45)1 yılEliyle devam etmiyormu
02 Yorumla
Soran1 yılEdiyor da onu da yapamıyor acıtıyor sadece
Cevap sahibi1 yılSeks oyuncaklarıyla devam edebilirsiniz aslında eşin yetersiz kaldiginda onunla devam edersiniz
Gizli Üye(36-45)1 yılKadersiz kızım benim
00 Yorumla
1 yılNormal.
00 Yorumla
1 yılİlaç al ver içsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri