Arkadaşlar sevgilim bir kızla ilişkiye girdiğini itiraf etti ama bana bu aralar çok bozuk çok kavgae ediyoruz ve ben inanmadım ona hani kuzgun olduğu için yalan söylediğini düşündüm inanmadım ona kuran çarpsın Allah çarpsın dedi yemin etti sizce yalanmı söyliyo çünkü ben hala inanmıyorum ve yalan yere yemin ettiğini düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılPeki senden öncesi ya da senden sonrası senin sorunun derdin olmamalı ilişkiyi yipratirsin öyle sen seninle olduğu zamana bak gündemi yakala keyfine sevgine saygina sahip çık yalan ya da doğru eline ne gecicek ya da ne olucak soylermisin kavga sebebinden başka bir şey olmaz seninde dediğin gibi
020 Yorumla
Soran1 yılBenimleyken yapmış ama
- 1 yıl
Peki seninleyken sen adamın ihtiyaçlarını karşılıyor muydun yani birlikte oluyormuydun?
Soran1 yılHayır
- 1 yıl
Peki bu konuda ona kızmaya hakkın olabilirmi
Soran1 yılNeden olmasın
- 1 yıl
Sonuçta seni kandırıp seninlede ilişkiye girerdi
Soran1 yılO kızı kandırmışmı
- 1 yıl
Sen bakire değilmişin sonuçta
Soran1 yılBakireyim
- 1 yıl
O zaman seni sevip kiyamadigi için başka biriyle sadece günü birlik cinsel ilişkiye girmesine saygı duyman gerek lakin sende istekliysen ilişkiyle girmek istiyorsan kendisinden öğretmesini isteyip sadece ona ait olmasını sagliyabilirsin
Soran1 yılMesela sevgilim in eski sevgilisinide aynı şekilde aldatmış ama o kızla ilişkiye giriyomuş neden aldatmış onu sor bi
- 1 yıl
İlişkiye girerken bile aldatiyorsa ona abaza aç gözlü denir elindekinin değerini bilmeyen bencil denir
Soran1 yılAma kız çok ağlıyomuş ve ilişkide isteksiz miş
- 1 yıl
Ne diye agliyormus ki anlamadım peki seninle ilişkiye girmek istese ne yaparsın?
Soran1 yılHayır tabikide evlilik denen bişi var ondan önce olmaz
- 1 yıl
Bu durumda çocuğa hak vermelisin bence diğerleri ile vakit geçirmek varken seninle olmasını sebebini öğren o zaman her şey ortaya cikar
Soran1 yılher şey cinsellikmi
- 1 yıl
Hayır tabikide lakin karşındaki insan için önemli ihtiyac genç ve libidosu yüksek olduğu icin daha ne istiyorsun sana zarar verip zarar verecegine sevgisini saygısını senle yaşasın cinselligini başkasıyla yaşasın sende ona göre hareket et
Soran1 yılBenimle cinsellik yaşasaydı beni sevmiyomu olucaktı
- 1 yıl
Hayır tabikide bu durum biraz farklı sana nasıl acikliyim bilemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
5Cevap
1 yılYalan yere de olsa söylenmez inanma yani seni kaybetcegin düşündüğü için palavra sıkmış sonda yeminler falan etmiş
44 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani yalan söylüyor dimi
- 1 yıl
Bence oyle günahını almayim
Soran1 yılAma kuranın üstüne yemin etti
- 1 yıl
Bilemem belkide doğrudur
1 yılSeni hayatından çıkarmak için elinden geleni yapıyor yani.
21 Yorumla
Soran1 yılBende öyle düşündüm
Gizli Üye(25-29)1 yılİtiraf etmiş işte yalan yere yemin ediyorum bide koy tekmeyi
25 Yorumla
Soran1 yılAyrılıyimmi
Cevap sahibi1 yılAyrıl
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılİyi misin sen?
Soran1 yılEvet
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aynen o wyaklarla seni elde etmeye çalışıyor inandırıcı olsun diye yalan soylüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBöyle bir şey yalan bile söylenmez bence nabzını yokluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ya yaptim diyor neden inanmiyorsun saka mi bu
211 Yorumla
Soran1 yılYalan söylediğini düşünüyorum
Soran1 yılBana sinirli çünkü tartışıyoruz felan
Soran1 yılNeden
Soran1 yılAyrılıyimmi
Soran1 yılNeden ya
Soran1 yılSizin gibi derken
1 yılAyrıl gitsin delimi ne
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yalandır
01 Yorumla
Soran1 yılDimi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDürüst çocukmış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim bir kızla ilişkiye girdiğini itiraf etti, ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat