Zor kadın olman bir şeyi değiştirmez. Sadece süreci etkiler. Seni elde ettiğini hissettiği an senden uzaklaşacaktır. O yüzden özellikle zoru oynamayı tercih ediyorum diyorsan tercih etmem
19 Yorumla
Soran1 yılHayir evlilik disi iliski yasayacak biri degilim ve benim evlilik icin birileriyle görüştüğümü biliyor
- 1 yıl
Evlilik için biriyle görüştüğünü bilmesi de eğer ki niyeti sadece seni elde etmezse bir şeyi değiştirmez. Çok fazla kolay elde edilen kadınlarla takılıyor dediğin bir adamdan da ben farklı bir niyet beklemem açıkçası. Genel olarak erkekler zor kadınlar için uğraşırlar evet ama bunu sadece sonuç olarak seni elde etmek için yaparlar elde edildikten sonra da hiçbir değerin kalmaz onlar için
Soran1 yılEvlilik amacıyla ben biriyle görüşürken morali bozuk oluyo pek konuşmuyor benle. Benim onla normal takılalım amacli görüşmeyeceğimin farkinda
- 1 yıl
Tamam işte diyorum ki zaten kolay elde edebileceği kadınlarla bolca zaman geçiren bir insanken amacı evlilik olan biriyle tanıştığın zaman zaten uzaklaşman gerekir çünkü senin amacının o olmadığı barizdir. Ama aksine bu konuda fazla iyimser olup ümit veriyorsan senin amacın başkadır. Her şeyine okey diyen ve seni hayal kurmaya teşvik eden hiçbir erkeğe güvenme. Sonra iş işten geçtikten sonra bana böyle böyle akıl veren olmuştu da dinlememiştim dersin
Soran1 yılHaklisin ama her seyime okey demiyor hayal kurdurmuyor iste. Biz ayni arkadas ortamindayiz bana bariz yürümüyor ama bazi hareketlerinden bana ilgisi olduğunu anliyorum ben o kadar acik davranamiyor zaten cekiniyo hatta bence
Soran1 yılEn basitinden beni kiskandigini hissediyorum direk soylemiyor ama hakindan surat ifadesinden vs anliyorum ben veya benim hayatimla ilgili anlattigim seyleti dikkatle dinledigini hissediyorum
- 1 yıl
Aynı hikayeyi bir tanıdığım yaşamıştı hoşlandığı kişi fazlasıyla kolay elde edilen kadınlarla takılıyordu kendisiyse pek o işlerin insanı değildi ve niyeti ciddiydi. Zamanla o kişinin diğer kızlara oranla ona bambaşka davrandığını ve olgunlaştığını söylüyordu ve işin sonunda evlendiler de. Şimdilerde kızın 2 tane çocuğu var ve onları tek başına büyütmeye çalışıyor. Kocasıysa her gün başka bir kadınla birlikte oluyor ve onları umursamıyor
Soran1 yılEvet anlatmak istediğim buydu
En İyi Cevaplar
Zor kadını severim aslında kendini kolay ele vermiyor ne güzel işte diğer kadınlardan bir tık farkın oluyor herkes kendini bu devirde kolay ele veriyor...
012 Yorumla
Soran1 yılEvet iste onda iyi biliyo nasil biri olduğumu beni kıskanıyo baska erkeklerden ama beni ne sekilde düşünüyor olabilir
Soran1 yılBenim evlilik istediğimi ve o sekilde görüşmediğimi biliyo
Soran1 yılGerçekten sevmesi uzak bi ihtimal mi
Soran1 yılNeden?
Soran1 yılDiretmiyor ki
Soran1 yılOzelden yaziyim mi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkadına göre değişir bu
01 Yorumla
Soran1 yılNe gibi acar misin biraz
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Beni diğer kızlar gibi görme ben evlenmeden onlarla yaptığını yapmam bunu bil de öyle kabulde devam edersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılZor kadınla uğraşmak çok daha iyidir , zevklidir yani 👍🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeni skr sen geç anlarsın kullandığını
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZoru elde etmesi hosuma gider.
00 YorumlaUğraşmam
01 Yorumla
Soran1 yılPeki bi sekilde benim etrafımda bulunmaya çalışması ne sebepten olabilir
- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
1 yılZor derken
04 Yorumla
Soran1 yılCinsellik yasamayan hatta kolay kolay her türden erkekle görüşmeyen biriyimdir
- 1 yıl
Ne güzel bumu zorluk 😂
Soran1 yılKarakter olarak da zor biriyim baya seciciyim insanların çekindiği türden biriyim
- 1 yıl
Kendini zorluyorsun 😂
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bakmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
1 yıls1km3k için istiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılUgrasmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne