Ben eski sevgilimle sevisirken ön sevismeyi kısa tutup hemen icime gjrmek istiyodu bu yüzden gevşeyemiyodum o da sürtünme iliskisiyle bosaliyodu ondan ayrıldıktan bikac ay sonra bulustugum bi cocuk tarafindan iliskiye zorlandim ilk basta opustuk sonra birden iliskiye girmeye calisti ben direndim kendimi zor kurtardim boyle seyler yasadigim icin vajinamı istemsiz kasıyorum ve gevşeyemiyorum içine parmağımı bile sokamıyorum bu durumu nasıl yenebilirim ve ilk ilişki anında özellikle kadınlardan cevap bekliyorum ne hissediyorsunuz yani p*nisin vajinaya giriş anında ve girdikten sonra orada nasıl bir his oluşuyor bunu merak ediyorum lütfen yanıtlar mısınız bilgiye çok ihtiyacım var 19 yaşındayım ve deneyimim yok bu konuda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılOdaniz temiz havalandirilmis ve loş işik olsun öpuşerek başlayin yavas yavaş aşama aşama soyunursunuz. Öpüşme devaminda kendini sevismeye birakir. Vucuduna dokunur boynuna goguslerine opup yalar asagi iner bacaklarin gobegin derken. Orale baslar. En az iki kere oralle hem opup yalar hem eliyle klitorisi bulup titretir. Boşalirsin gevşersin vajinal kaslarin ve vajina ağzin açilir vucudun iliskiye hazir hale gelir ona birakirsin kendini. Belinim altinda yastik olmasida da iyi olur dizleri kirip yana ayirirsin. Sonra kondomunu takar. Eğer yeterince islak degilsen ya da panik yapiyorsan kondom disina kayganlastirici sürer daha rahat olmasi icin. Sonra yavasca surtunur surtunmesi hosuna gider surtunmeyi hizlandirirken senin hazir oldugunu gorfugu anda yavasca iceri girer. İlerler ilerler. Kendini kasmaman sıkmaman çok önemli. Hymen adli doku var vajina girisinde orta delik boru gibi halk arasinfa kizlik diye bilinir ama sogan zari gibi degil. Eger kendini cok kasarsan azicik kanayabilir kasmazsan hic kanamayabilir veya sonradan kanayaabilir iliski bitince ya da sonraki ilişkinde. Bunlari bilmeniz önemli. Sonra eger kanama oldu diyelim korkmayin. Yavasca sona kadar diplesin. İçinde durucak alisana kadar. Sonra cikartip kondom degistirip vajinayi hafif kan varsa 3-5damla sizinti sekilinde akar onu kurulayip kayganalsitirici tekrar surup nazikce tekrar giricek. 2 bacaginda omzunda olabilir ya da tektr olabilir rahat olur. Dibe ulasinca bi yandan yavasca gitgel yaparken isaret ve orta parmaginla hizlica klitorisini titreticek. Hic durmuycak parmaklari sen daha da islanip gevsiycek iliski esnasinda tekrqr boslaicaksin. Gitgeller hizlanicak ve ortalamasini bulunca esin o da bosalicak. Sonra kondom yenliyep biraz daha sevisip 2. Kez iliski farkli bir pozsyon. Sevisme opusme sana yaptigi oral cok onemli. Utanma, korkma gecicek merak etme.
04 Yorumla
Soran1 yılben kanamasından hiç korkmuyorum sadece acıyı farklı tanımlıyorlar kimisi cok acıdı diyor kimisi sinek ısırığı gibi diyor ama sorun da tam olarak bu vajinamda sinek ısırığı kadar küçük bi acı hissettiğim anda bile istemsiz hızlıca iterim ve kasarım bacaklarımı gibi geliyo ve vajinam cok cok darmış gibi geliyo bana
Cevap sahibi1 yılVajina agzin oralle islaninca acilacka dediklerimi uygularsan partnerinle sorun yaşamazsin. Psikolojik rahatlik ve kendini kasmaman onemli. Bu aci degiskenliginin sebebi organ yapilarinin hymen dokularinin farkli olmasi. Partnerlerim fsrkli olmasi ayrica partnerin yaklasim bicimi. Kimi cok sert olurken kimi cok nazik cok yavas yaklasabiliyor.
Soran1 yılben kendime o deneyimli partneri buldum diyelim onu yeterince tanımadan güvenmeden birlikte olamam bu da uzun bir süreç bu yüzden kendi kendime bunu aşmam gerekiyo denemem lazım ama parmağımı nasıl sokacağımı bilmiyorum deniyorum girmicek gibi geliyo vazgeciyorum
Cevap sahibi1 yılParmaginla yapma bence bu deneyimi boyle yasama bence. Partner ve zaman konusu senin kisisel tercihin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkiyi evleneceğin mutlu olacagin biriyle yapmayınca içindeki şeytan yaptığın doğru değil o girerse basın derde girer diye uyarıp sana o bölgeyi kasma sinyali veriliyor doğru biriyle olunca için rahat olur kasmadan iyi bir sevisme güzel oral yapıp sulandirinca sıcacık yuvaya yağ gibi kayar girer sen o işi doğru adamla yapman gerekir
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 695 cevap paylaştı. Ruhunu gevşetip, bedenini iyice rahatlatması lazım... Seni iyice hazırlayıp, arzulu bir hale getirmesi lazım partnerinin. Zaman alacak bir süreç. Belki psikolojik bir destek alman gerekebilir.
04 Yorumla
Soran1 yılben bu bahsettigim iliskileri 18 yasinda yasadim ve o zamana kadar bu kadar azgjn bile degildim onlardan ayrildim birkac ay icinde baska bir cocukla bu konular hakkinda konusmaya basladik ve bu sekilde bazi fantezilerimi ve ne kadar istekli oldugumu kesfettim onlarlayken ben kendimi libidosu düsük biri olarak tanimliyodum ama o cocukla konusmaya basladigimda oyle olmadigimi anladim
Soran1 yılhayir daha yaşamadım işte yeterince tanımadan yaşamak istemiyorum
Gizli Üye(25-29)1 yılİlkimi aşık olduğum biriyle ve ön sevişmeyi çok uzun tutarak yapmıştık ağrıyı bırak kanama bile olmamıştı. Ama ondan sonraki 3 sevişmemizde yine acı olmasa da kan gelmişti. Biraz karşındaki adama bağlı. Eğer gerçekten seviyorsan ve o da yalamayı ve öpmeyi seviyorsa hiç bi şey hissetmezsin bile. Bi anda o içinde doluluğu hissediyorsun ve çok iyi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılBende sevgilimle yakınlaşmaya korkuyorum o çok istiyor ama ben alışkın değilim yapma konusunda da emin olamıyorum
45 Yorumla
Soran1 yılben de emin olamadığım için gevşeyemiyorum hiç ve sanki o oraya giremicek korkusu var
Cevap sahibi1 yılBu belkide karsindakine güvenmediğin için sevdiğin biriyle isteyerek beraber olsan bunlaari yaşamazsın sırf cinsellik için takılma amaçlı ilişkiler yaşama degmez
Soran1 yılzaten cinsellik icin iliski yasamadim 10 aylik sevgilim vardi onunla denedim ama o pek beceremiyodu sanırım ben de hazır hissetmiyodum bu yüzden bacaklarım bile reddetti onu belki gerçekten hazır olduğum güvendiğim biriyle olursa olucak bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılDediğim gibi güvenip sevdiğin biri olursa zaten kendini bırakırsın ona bu kadar tedirgin olmazsın sorunu kendinde arama belkide kişi doğru değildir
Soran1 yıltesekkurler🙏🏻💗
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Nasıl anlatayım on sevisme en önemlisi gevsemelisjn
06 Yorumla
Soran1 yıltek başima yenmek istiyorum bunu kendim mastürbasyon yaparken cok islansam bile parmagimi sokamiyorum korkuyorum kasılıyorum
Soran1 yılbilmiyorum daha once iliskiye girmedigim icin parmak sokmaktan cekiniyorum daha onceki partnerlerim de hic deneyimli ve anlayisli degildi sevismeyi 3 dk tutup hemen girmek isterlerdi bu yuzden herhalde
Soran1 yılevet bence de
Gizli Üye(30-35)1 yılBu bahsettiğin iki davarla rahatlayamaman normal, seni gerçekten isteyen biriyle, sana iyi gelen biriyle sevişmen lazım doğru cevap için
06 Yorumla
Soran1 yılpeki ben neden mastürbasyon yaparken parmağimi sokamiyorum yani bir kez cok islandigimda denedim sokmayi ve yapamicam gibi hissettim bir kez de pen*s kafasi genişliğinde bir spreyi sokmayi denedim 2 3 cm kadar girdi ama devamini almaktan çekindim normal mi bu
Cevap sahibi1 yılNormal, herkeste aynı rahatlık olmaz bu durumda. Belli ki çekingen birisin, heyecanlı. Bu durumda seni yatakta güvenebileceğin, sana zarar vermeyeceğine ikna olduğun, tecrübeli bir erkek alıştırabilir
Soran1 yılonlardan ayrilana kadar ben kendimi libidosu dusuk biri zannederdim sonra hayatimda kimse yokken bi cocukla konusmaya basladim ve o kadar istekli birine donustum ki kendimden asla beklemiyodum bile sanirim cidden sıkıntı o iki davarda
Cevap sahibi1 yılSöylediğim gibi, sana iyi geleceğine inandığın biri bu korkunu yenmende faydalı olacaktır, beraber olurken kendin de unutma partnerine de unutturma hassasiyetini, bir kez olduktan sonra daha rahat devam edeceksindir
Soran1 yılişte ben bunu biriyle beraber olmadan önce kendim çözmek istiyorum içime parmağımı sokarak ama tedirginlik oluyo
Cevap sahibi1 yılAktif bir hayatın olsaydı seni biri bu konuda rahatlatabilirdi birleşmeden
Gizli Üye(25-29)1 yılBende çok korktum çok fırsat teptim. 26 yaşında 1 ay önce ilişkiye girdim o da kız da hastalık varmış bana bulaştırdı 1 aydır orşit ve idrar yolu enfeksiyonu çekiyorum beter bir şey bir türlü geçmedi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeni anlayan biri ile olursa becerebilirsinn anca rahat ol gevşee
010 Yorumla
Soran1 yılbeni anlayan gevşeten biriyle hiç olmadım diye mi böyleyim yoksa cidden vajinismus muyum diye dusunmeye basladim
Cevap sahibi1 yılSeni anlayan birisi olsa farklı olur
Sen kendini tatmin ediyor musun
Soran1 yılevet ama parmagimi sokarak degil oksayarak
Cevap sahibi1 yılParmagını sokmayı denedin mi
Soran1 yılbaya islandiktan sonra bir kez denedim ama yapamicam gibi hissettim ve biraktim bi kere penjs kafasi genisliginde bir sprey sokmayi denedim 2 3 cm kadari girdi ama devamini almaktan korktum
Cevap sahibi1 yılİlişkide daha ferklı olabilir
Tam gevşemek ve rahatlatmak gerekli
Başka yerden konussak olur mu bişeyler sorabilirmiyim sana
Soran1 yılne gibi seyler?
Cevap sahibi1 yılÖzel şeyler
Soran1 yılben durumuma yardımcı olunması için soru sordum buraya
Cevap sahibi1 yılYardımcı olmak için sorabilir miyim dedim zaten
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. Denetimli bir erkekle tabiki de
00 Yorumla
1 yılYorumda anlatılmaz ki
04 Yorumla
Soran1 yılanlattt