Cinsel Yaşam Bir günü tamamen eşe ayırmak nasıl fikir, doya doya bütün gün cinsellik? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bekarım ama sıkar mı iyi fikir mi merak ettim Çok iyi Sıkıcı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir günü tamamen eşe ayırmak nasıl fikir, doya doya bütün gün cinsellik? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Sıradan33 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Sizin canınız çekmiyor mu bu nedir erkek kovalıyor kadın kaçıyor 0 16 Yorumla Soran 1 yıl Niye çekmesin Yorumla Sıradan33 1 yıl Ya bazen kadınlar durmadan bahane uyduruyor ona sinir oluyorum Yorumla Soran 1 yıl Ne gibi bahaneler Yorumla Sıradan33 1 yıl Başım ağrıyor 😅😅 klasik Yorumla Soran 1 yıl Evet baya klasik Yorumla Sıradan33 1 yıl Sen sevgiline/eşine bahanen oluyor mu Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Sıradan33 1 yıl Yaş kaç Yorumla Soran 1 yıl 23 Yorumla Sıradan33 1 yıl Sen sevgilinle bu dediklerini yapabiliyormuşum Yorumla Soran 1 yıl Sevgili yok evlilikte olur olursa Yorumla Sıradan33 1 yıl Cinsellik yaşadın mı Yorumla Soran 1 yıl Yokk Yorumla Sıradan33 1 yıl Eee😅 bir gün nasıl dayanacaksın bilmediğin şeye😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Bişey olmaz Yorumla Sıradan33 1 yıl Belini kırarlar kız😅😅 düzgün yürüyemezsin bak sonra 😂 fantazin var mı Yorumla
wudst Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Güzel de, eşin var mı? 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Yok maalesef Yorumla wudst 1 yıl Bizim gibi birini bulursan, uçarsın, hemde baya baya, iyi seçmelisin ondan? Yorumla Soran 1 yıl Farkındayım Yorumla wudst 1 yıl Nasıl birini istersin peki? Var mı belirlediğin bir şey? Yorumla Soran 1 yıl Dindar biri olmalı Yorumla wudst 1 yıl Aa, ne güzel Yorumla wudst 1 yıl İstersen yazabilirsin, ister misin? Yorumla Soran 1 yıl Hayır sağolun Yorumla wudst 1 yıl Sen sağol, ama Pişman olmazsın eminim Yorumla wudst 1 yıl Yinede sen bilirsin tabii, zorlamam Yorumla wudst 1 yıl Yazmak istersen buradayım Yorumla
Tanju34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Yeni eşler bunu yapar zaten😂 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Hadi ya yeni bişey değil demek Yorumla Tanju34 1 yıl Eskimeyen bir şey güzel oluyor Yorumla Soran 1 yıl Öyledir Yorumla Tanju34 1 yıl Evlimisiniz? Yorumla Tanju34 1 yıl Güncelini yeni gördüm✋️ Yorumla Soran 1 yıl Değilim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Sürekli olmazsa iyi olur çünkü sürekli yapılırsa sıkılma olabilir 0 8 Yorumla Soran 1 yıl Haftada bir gün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Gayet güzel olur senden var mı başka bende onla evleneyim 😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Vardır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamam ben bulayım onu bi sende daha güzel fikirler var gibi geldi paylaş hepsini Yorumla Soran 1 yıl Kaldırılır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Haydaaaa olmadı çok merak ettim şimdi bi tkp at sen olmadı Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tamamdır ☺️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Offfff düşününce bile ölüyorum 1 10 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl boyun kilon kaç merak etttim Soran 1 yıl Niye Cevap sahibi 1 yıl merak ettim sadece ben 182 80 Soran 1 yıl 157,60 tahmini tam bilmiyorum Cevap sahibi 1 yıl çok iyiymiş balık etli misin yani Soran 1 yıl Eh işte biraz var Cevap sahibi 1 yıl istekli misin şu an asdasdasd Soran 1 yıl Sexting falan yok Cevap sahibi 1 yıl Ben böyle bişi ima etmedim Soran 1 yıl Söyledim öyle deyince
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Ayda bir iki lazım böyle aktivite 1 0 Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çeşitli senaryolar gerçekleştirilir 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. bekarken bile böyle düşünmen iyi 1 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Benim yapacağım şey 😂 1 0 Yorumla
Ustabilir Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı. Eksik kalan bir yer olmasın (sevgi üstüne) 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl Yorumla Ustabilir 1 yıl Ne bileyim yani buradan mı yazayımBaşbaşa güzel vakit geçirmek evet şunu niye yapmadık aaa şunu unutmuşuz diyeceğiniz bir şey kalmaz diye düşünüyorum Yorumla Soran 1 yıl Evet doğru Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Güzel ama sevgilin var mı 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konya ya yakınsan tanışalım benimde cinsel fantazilerim senin gibii Yorumla Soran 1 yıl Değilim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Konuşabilir miyiz Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sizin canınız çekmiyor mu bu nedir erkek kovalıyor kadın kaçıyor
Niye çekmesin
Ya bazen kadınlar durmadan bahane uyduruyor ona sinir oluyorum
Ne gibi bahaneler
Başım ağrıyor 😅😅 klasik
Evet baya klasik
Sen sevgiline/eşine bahanen oluyor mu
Yok
Yaş kaç
23
Sen sevgilinle bu dediklerini yapabiliyormuşum
Sevgili yok evlilikte olur olursa
Cinsellik yaşadın mı
Yokk
Eee😅 bir gün nasıl dayanacaksın bilmediğin şeye😂😂
Bişey olmaz
Belini kırarlar kız😅😅 düzgün yürüyemezsin bak sonra 😂 fantazin var mı
Güzel de, eşin var mı?
Yok maalesef
Bizim gibi birini bulursan, uçarsın, hemde baya baya, iyi seçmelisin ondan?
Farkındayım
Nasıl birini istersin peki? Var mı belirlediğin bir şey?
Dindar biri olmalı
Aa, ne güzel
İstersen yazabilirsin, ister misin?
Hayır sağolun
Sen sağol, ama Pişman olmazsın eminim
Yinede sen bilirsin tabii, zorlamam
Yazmak istersen buradayım
Yeni eşler bunu yapar zaten😂
Hadi ya yeni bişey değil demek
Eskimeyen bir şey güzel oluyor
Öyledir
Evlimisiniz?
Güncelini yeni gördüm✋️
Değilim
Sürekli olmazsa iyi olur çünkü sürekli yapılırsa sıkılma olabilir
Haftada bir gün
Gayet güzel olur senden var mı başka bende onla evleneyim 😅😅
Vardır
Tamam ben bulayım onu bi sende daha güzel fikirler var gibi geldi paylaş hepsini
Kaldırılır
Haydaaaa olmadı çok merak ettim şimdi bi tkp at sen olmadı
Yok
Tamamdır ☺️
Offfff düşününce bile ölüyorum
boyun kilon kaç merak etttim
Niye
merak ettim sadece ben 182 80
157,60 tahmini tam bilmiyorum
çok iyiymiş balık etli misin yani
Eh işte biraz var
istekli misin şu an asdasdasd
Sexting falan yok
Ben böyle bişi ima etmedim
Söyledim öyle deyince
Ayda bir iki lazım böyle aktivite
Çeşitli senaryolar gerçekleştirilir
bekarken bile böyle düşünmen iyi
Sürekli yapmıyosan sıkmaz
Benim yapacağım şey 😂
Eksik kalan bir yer olmasın (sevgi üstüne)
Nasıl
Ne bileyim yani buradan mı yazayım
Başbaşa güzel vakit geçirmek evet şunu niye yapmadık aaa şunu unutmuşuz diyeceğiniz bir şey kalmaz diye düşünüyorum
Evet doğru
Güzel olur
Harika fikir
Güzel ama sevgilin var mı
Yok
Konya ya yakınsan tanışalım benimde cinsel fantazilerim senin gibii
Değilim
Konuşabilir miyiz
Hayır