Güncellemeler
1 yıl
Bikaç gün buralarda olamicam gitmeden önceki son sorum eğlenceli olsun istedim😄kendinize cici bakın yorum yapan herkese teşekkür ederim çok güzeldi 🪨🔥🪨😉
Orta çağda seks nasıldı aklımda deli sorular:)

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ateşin icadı böyle olmuştur sanıyorum :>
Evet olabilir tabi
Olur mu olur Barışcım 😂
Yırtıcı hayvan tehlikesi, açlık, soğuk vesaire vesaire. Akıllarına seks geliyorsa o dönemde helal olsun onlara.
Aaa öyle deme seks gelmez olur mu çoluk çocuk nasıl olmuş leylekler mi getirmiş:)
Çok eskilerde seks bir üreme aracıydı, şimdi ise zevk aracı. Belki dediğin gibi bilerek, belki de bilmeyerek ürediler. Sonuçta korunma yöntemleri sınırlıydı o zamanlar. ^^
Ahahah tabiii bak nüfus patlaması sebebi ondandı korunma yook bişey yook en son bakmışlar olacak gibi değil hayvan bağırsağından prezervatif yapıp takmışlar😝😝ıyyyy düşünsene ve bunu harbi kullanmışlar
Tabiki, çok eski yıllarda modaydı hayvan bağırsağından yapılan prezervatifler. Cidden insanda mide olur azıcık. Bağırsağın kokusu yok mu, oral vesaire hiç düşünemedim valla. 😂
Ahahahahha herhalde bağırsağı takmadan yapılıyordu oral manyak 😂😂😂boğğğğ kuscammm
Oral sanki olayın başında yapılıyor gibi konuşma, ortalarda ve sonlarda da yapılıyor, keyfe keder işte 😂
Tamam da bağırsağı çıkarıp bida mı takacaklar o arada 😂😂🤣😝
Galiba, adamları mezarından çıkarıp soramıyorum ki 😂
Ahahhahshs sormayalım onu zaten 😂😂
Saçtan sürükleme işine kadar okey de cidden seks i nasıl buldular acaba girmek ilk kimin aklına geldi 😂
Puhahahqh tövbe tövbee inanışlara girmeyelim bence hiç😂😂
Olası şeyler bunlar neden girmeyelim insanlar girerken bişey olmamış biz konuşunca mı olacak 😅
Acaba doğru yeri bulana kadar nerelere.. :D:D:D:D Kesin oral da öyle bulundu :))
Hahahah oyyy oyy çok güldüm bu doz fazla oldu sanki ama gülünmeyecek gibi değilsiniz 😂😂😝😝
Sen birde neden yontma çağ demişler onu düşün.. Kim neyi neyle yonttu :)))))))))
Hahahahah şu an yontma çağa da girerseem yanarız bak o dersi de başka zaman işleyelim😂😂🤣🤣
Tamam pekiyy :))))))))
Taşı taşa vurup ses çıkarıyorum ama senden ses çıkmıyo bu gece nerdeeeeeee sorular :)))))))
Merhaba,
Sürtünme yolu ile elektrik oluyor, elektriği bulmuş olabilirler! 😅
Ahahah merhaba eveet onu daha yeni çağlarda keşfetmişler biz ateşin keşfindeyiz elektiriğe daha yüzyıllar var😂😂
Ne bileyim 😅mecazi ateş olur direkt ateş olmaz ki 😅sürtüne sürtüne ısınır yanarız ama fazlası zarar maksimum 45 dk makineye zarar vajinaya zarar mola şart 😅tahriş olur
Ateş çıkmış gibi olur ateşi yükselir ama sigara yakmaz 😅makina yakar sjdjd
Pıhqhqnqhhq yaaaaa beni bugün çok güldürdünüz ay sinirlerim bozuldu😂😂
Seksi bile oyun eğlence yaparım anasını satiym gülmekten ayrı zevkten ayrı çıldırtırım 😂
cinselliğin keşfi zor değil n fazla 1 yıl
binlerce yıldır süregeliyor
Biliyorum biraz eğlenelim istedim😉
iyi yaptın 🤣🤣🤣
Seksin filozofu ödülünü vermek için seni sahneye davet ediyoruz. Ödülün bereket tanrısı heykeli 😂😂😂
Seninle uzun uzun sohbet etmek bu uygulamada ki en büyük hayali
Hahah ödülümü almak için sahneye çıkacam😎
Bereket tanrısını biliyor musun 😅😂😂
Evet tabiki biliyorum:))
https://voca.ro/19luFnoHeDbV
Dinle deli kız
Dinlemedi yine😂❤️
Yaaaa çok tatlı bi ses kaydıydıı teşekkür ederim güzel düşüncelerin için 🤗🙏🏻dinledim hepsini bereket tanrısından baya korkmuşsun ama sen 😅
Moralimi bozuyor o heykel🙄 tatlı falan diyerek mutlu ettiniz efendimis
Aaaa neden bozuyor aslında şirin de😅😂😂
Neresi şirin. Bildiğin heykelin şeyi benden büyük. Özgüven kırıcı 🥺
Hahah ama o şakacıktan öyle😂
Ne şakası ya kafası kadar başı var🥺🥺
Videolu anlatımı sen iste yeter 😅
🤣🤣🤣 öncelikle hayırlı cumalar çiçeğim Yanyana gelmek yeter bazen ateş çıkması için illa sürtmemiz gerekmez
Aynen oralar birbirine sürerken içine girip daha zevkli oluşunu görünce böyle yapalim demislerdir
herkes çıplak olduğu için erkekye çıkıntı olup kadında giriş olduğunu görünce bunu anlamak çok zor olmamıştır😂
Bugun de bunu düşünelim.
Hahah düşünelim bakalım ama gözünde canlandır bak o dönemi düşün taş ateş seks 😂
O değilde mağarada konforsuz bir ortam da nasil olur bulemedim
Isınmak içindir ya orta çağda ısınma seçenekleri azdı. Kalorifer, elektrik yoktu çiftler mum ışığın da tv izlerken ısınma ihtiyacı hissedince sürtünerek bulmuşlardır 😂
Sana ulaşmak için mülakattan mi geçmek gerekiyor 😂
Mülakatın şartları yıldırıcı geldi dimi:)
Yılsam devam etmem ben kararlı biriyim dır kimseye benzemem
Ugrasmadigin biseyin kıymeti az olur kıymetli sin uğraşıyorum şu an
O ateşi taşı sürterek bulmamıştır ama onlar
Ahahah tabi sürtecek başka ateşleyiciler keşfedilmiştir😂
Zaten elbisede yoktu kadına yaklaşınca degince aha bişey oluyo deyip kakmıştır
Puahhahahahah sesli güldümmmm
Yaprak var mıydı desem onu da mı sonra bulmuşlardı ki acaba😂😂🍃☘️
Utanma yoktuki yaprak olsun herkesin yapragı ortadaydı
Ashdfjkhshj
Çok güldürdüm seni ama ilkel zaman yapragı görüp anlamışlarda o kadarla kalmış zamanla gelişmis seks
Surtune surtunre olabilir😀
Ahahah bence de sürtünmeyle mümkün e aslında mantık aynı değil mi sürtündükçe bi ateşlenme oluşur yani😂
Kesinlikle 😂😂
hayvanlardan görerek öğrenmişler
Ahahah çok troll ama güzelll😎😂
kaynak totom tabii ki adkjaldsa
Ahahah onu tahmin ettim zaten kaynağı yani afgshfj
ama öyledir yani mantıken bence lkjada
Yok bak onu şöyle düşün o dönemler yaprak takma bulunmuş muydu bilinmez belki yaprak var belki yok 🍃değdikçe ettikçe kalkışı görüp aramışlardır bu büyüdü napılıcak diye muhtemelen sensör gibi ya da bi mıknatıs gibi bişey çekmiştir aha burası deyip buluşu gerçekleştirmiş olabilirler diye şey ettim ben ama daha yaratıcı bi fikrin varsa da yaz😅😂🤣
nörolojik olarak erkekler zaten östrojene doğru çekilirler koku his vs yaprak olmayınca da sürekli açıkta olunca uygun bulunduğu zaman anladn işte lkajda kadınlar da tam tersi testestrona doğru yönlenince kamp ateşi yakmışalr jkada
Puhahahhq hehh işte koklaya koklaya sıcaklık ısı testiyle derken derken doğru hedefe ulaşmışlar😂😂😝😝😝
e direkt olmaz ki aljkdakhdas
Nereye gidiyorsun. Güzel paylaşımlar vardı.
Sürte sürte acır ama.
O doğuştan geliyor
Haha biliyorum da olsun orta çağda seks nasıldı:)
O zmn hava soğuktur ateş başında
Töbeee 😃
Hocam tövbe etme vakti geldi mi demek bu yorum😂😂
olabilir 😈
Bence de😂
Aggshahah
Arada randomluk sorular da güzel olur 😂
Bir gğlme geldi pardon 😂
Gülme 🤬
Gülebilirsin pardon demene gerek yok😂
Benim de aklıma somtın bak nasıl acaba 😂
İşte dedim niye tek benim beynim yansın sorayım da onların da yansınn😂😂
Düşünsene ateşi yakmışsın ayı postunu sermişsin yere ordanda bir antilop avlamışsın bir yandan o pişiyor 😂😂 haydaa 😂😂
Ahahshjdjdk ya var yaaa iyi ki sormuşum şu soruyu bugün hiç gülesim yoktu ama yorumlar yıkılıyor süpersinn 🤣🤣🤣🤣post da serili antilop pişiyor hatun yaprağı hafif kaldırıp frikik veriyor falan☘️😂😂😂
Yaaa suss susss 😂😂😂 sonra saçtan tutup mağaraya sürüklüyor falan 😂
Ahahjdkfkflgşg ayyyyyy sonra tam iş başında bi kurt yanaşıyor adam mızrakla onu indirip işine devam ediyor veee mutlu sonla ateşi sondürüp uyuyolar ne romantikmiiişş😂😂😂
Bence gayet güzeö bitti hikaye 😂😂
Mutlu sonları hep sevmişimdir😂😂
Ben de sevmişimdir 😂 mağaradan çıkıp bir yemeğe gitmeleri de lazım bence 😂
Nerde yemeğe gidiyolar adamlar yan mağarada MC donald’s mı varmış😂😂😂
Gitsin 2 balıkta avlasın bir zahmet 😂😂 o kadar ateşi bulmuşuz 😂
Ahahhaha ayyyy yarıldımm balığın yanına şarap var mıydı ki yaa acabaaa düşünsene balık avlanmış ateş yakılmış balıklar kızarıyo ateşte hatun çıplak çıplak elinde iki ağaçtan bardakla şarap getiriyor 🤣🤣🤣
Oyyy denize karşı yakamoz 😂😂
Ay yok sinirlerim bozuldu çıkıp yatıcam mecburen bu orta çağdan çok malzeme çıkartabiliyoruz daha bu uzar bak diim sana hadi yat uyu😂😂😂
Uyuyamıyoruuummm 😂 sen uyuu
O sırada arka komşu İbonun mağarasından yanık sesiyle
Yağmur yağar ıslanırsın, vay aman
Güneş doğar kaybolursun, vay aman
Ay ışığı der durursun, vay aman
Yakamozsun sen 🎶🎶🎶
😝😝😝😝bak bu artık zirvede bırakmak oldu😂😂
Hahahja bence de katılıyorum 😂 zirveyi yaptın
Ulu ordatada heryerde
Hayvanlardan öğrenmişler
Evet sürterken içine kaydırmış
Evveettt, tabiki sürtünme kaynaklı 😉