Cinsel Yaşam Erkekler sevdiği kadına oral yaptırır mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Erkekler sevdiği kadına oral yaptırırmı? ya da Sevdikleri kadın yapınca daha mı çok zevk alırlar Erkekler sevdiği kadına oral yaptırır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. eşime yaparım evet 0 0 Yorumla
İnci_beyaz Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Erkekler buldukları bütün kadınlara oral yaptırır. Sevmekle ilgisi yok. 4 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yaparsan yok demez ama yapmazsan da istemez. 7 1 Yorumla Egeli-43 1 yıl Aynen Yorumla
Tatmınator89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 84% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yapar ve yaptırır bu gayet doğal bir şey ama tercih etmeyenlerde oluyor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet sevdiğimiz kadın yaparsa çok daha haz duyariz bizde ona yapar zevkimiz katlariz 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Tabii ki sevdiğinle yapmak lazım. Her iki tarafta büyük zevk alırlar.. 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hem hem yapar hem yaptır yok ben yapmam etmem bu ne ya sekste böyle şeyler olmaz saçmalık 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Aslında pek sayılmaz ten uyumu önemli aslında varsa her türrlü olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl erkekler sadece sevdiği kadına yaptırmaz emin ol 2 1 Yorumla Kenank07 1 yıl Yanlış bilgi 🙃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Oral yaptırmaya bayılıyorum, gözlere bakılarak git gel çıldırtıyor beni. Peki sen oral yapılmasını mı yapmayı mı daha çok seversin? 0 0 Yorumla
alfaherkül Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl En çok yapmayı severim temiz ve hijyenikse tabiki yaptırmayı da severim 69 tercihim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Valla yapıp yapmaması ona kalmış ona bırakırım isterse yapar istemezse yapmaz ama ben yapmak isterim ama maalesef yalnızım işte 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninki nasıl peki sevgilin partnerin var mı bilmiyorum ama Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Evet Oda isterse çok zevkli olur 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 734 cevap paylaştı. Oral yaptırır bir de üstüne 5iker de :D :D 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Evet yaptırırım ve yaparım da 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Tabiki yaptirir amasyada 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence oral candır özellikle yapmatı severim 0 0 Yorumla
Cokkalmam Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı. Yine biri birine oral yap demis 🤣 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Yaptırırım yapmak isterse 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sevdiği kadın yapınca daha çok azdırır 0 0 Yorumla
Zekai_kirişçi Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kendi kararı yapmak isterse yapar bebeğem 😏 0 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Oral her kıza yaptırır sevdiğinden extra zevk alır 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yok başka kadınlara yaptırır 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Herkese 0 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
eşime yaparım evet
Erkekler buldukları bütün kadınlara oral yaptırır. Sevmekle ilgisi yok.
Yaparsan yok demez ama yapmazsan da istemez.
Aynen
Yapar ve yaptırır bu gayet doğal bir şey ama tercih etmeyenlerde oluyor
Evet sevdiğimiz kadın yaparsa çok daha haz duyariz bizde ona yapar zevkimiz katlariz
Tabii ki sevdiğinle yapmak lazım. Her iki tarafta büyük zevk alırlar..
Hem hem yapar hem yaptır yok ben yapmam etmem bu ne ya sekste böyle şeyler olmaz saçmalık
Aslında pek sayılmaz ten uyumu önemli aslında varsa her türrlü olur
erkekler sadece sevdiği kadına yaptırmaz emin ol
Yanlış bilgi 🙃
Oral yaptırmaya bayılıyorum, gözlere bakılarak git gel çıldırtıyor beni.
Peki sen oral yapılmasını mı yapmayı mı daha çok seversin?
Deli gibi aşık olduğum kızın ağzına bşaldım kanka olabilir yani
Elbette bu aşağılama vs değil ki neden yaptırmasın?
En çok yapmayı severim temiz ve hijyenikse tabiki yaptırmayı da severim 69 tercihim
Yaptırmazsa bir sıkıntı var
Valla yapıp yapmaması ona kalmış ona bırakırım isterse yapar istemezse yapmaz ama ben yapmak isterim ama maalesef yalnızım işte
Seninki nasıl peki sevgilin partnerin var mı bilmiyorum ama
Evet
Oda isterse çok zevkli olur
Oral yaptırır bir de üstüne 5iker de :D :D
Evet yaptırırım ve yaparım da
Tabiki yaptirir amasyada
sevdiğim kadın isterse neden olmasın
Oralsiz s. KS şekersiz çay a benzer
Bence oral candır özellikle yapmatı severim
Yine biri birine oral yap demis 🤣
Yaptırırım yapmak isterse
Sevdiği kadın yapınca daha çok azdırır