- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılNe amaçla arzulandığına bağlı. Yani seni arzulayan kişi seni seven biriyse bunda sıkıntı yok ama sana obje olarak bakıp arzuluyorsa o kötü ama bu o çocuğun kötülüğü.
21 Yorumla
Soran1 yılçok doğru haklısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBana bunu çok erkek söyledi bence güzel bir şey değil sevmediğim hoslanmadigim veya arkadaşça konuştuğum insanlar günün sonunda konuyu hep buraya getirdi ve bazıları açık açık seni düşünerek yapıyorum dedi açıkçası mide bulandırıcı benim hoşuma gitmiyor sadece sevdiğim insanin beni arzulamasini istiyorum
15 Yorumla
Soran1 yılevet ıste çok çekildim sana bakınca dokunmak ıstıyorum kendımı kaybedıyorum gıbı cumleler bende aldım dırekt kestım
Soran1 yılama sımdı ıyılerde ya boyle dusunuyorsa dıye kafada kuruyorum
Cevap sahibi1 yılEvet düşünüyorlar benim iyi zannettim bir arkadasim vardı bana resmen gece rüyamda seni görüyorum hep dedi bende nasıl görüyorsun dedim orasını boş ver falan dedi ama anladım yani konusmayi kestim
- 1 yıl
cok mu dıkkat cekıcı gıyınıyorsn
Cevap sahibi1 yılHayır kendime ait bir tarzım karakterim ve düşünce yapım var öyle açık saçık giyinen biri değilim hemen olayı buna getiriyorsunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılCevap kişiye göre değişir ama arzulanmak genelde insanlsrın hoşuna gider
14 Yorumla
Soran1 yılaçıkcası bunu duyunca kotu hıssedıyorum bır objemıs gıbı hıssedıyorum ve ama hep duyuyorum yakın cevremde ıste fızıgı dıkkat çekıyor falan sonra gercekten seven adamı da sadece seks geldiğini düşünüyorum
- 1 yıl
Amaan madem güzelsin tadını çıkar😅 neden obje gibi hissediyorsun, öyle olmak için çaban yoksa senlik bi olay da yok
Soran1 yılkafada kuruyorum ıyılerde acaba oyle dusundugu ıcın bana ıyı davranıyor gıbı
- 1 yıl
O konuda haklısın ama amacı o olan zaten belli eder kendini
Cinsel Yaşam konusunda 571 cevap paylaştı. Kötü değilde bütün istekli düşüncelere meze olmak da hoş değil ama
010 Yorumla
Soran1 yılhayır dişi enerjin çok ve cilvelisin gerçekten dikkat cekiyorsun dıyen kız arkadaslarım dahı var ama bilerek yapmıyorum
- 1 yıl
Çekici kızsın demek ki bilerek yapmıyorum deme insan kendini bilmez mi hani şunu bunu bırak Birgün ciddi bir ilişki ya da evlilik olursa bu senin canının sıkılmasına eşinin ise rahatsız olmasına yol açar buda seni sıkıntıya sokar dolayısıyla prenses insan kendini bilir dediğim gibi o tavırlardan kaçınmak senin için en iyisi olacaktır 😉
Soran1 yılama ben cocukkende bu hareketlerım vardı ve her ortamda hareketım ses tonum falan dıkkat cekıyordu evet bazıları benı boyle beğenip sonra sırf başka ınsanlar ne kadar enerjin yüksek demesi falan kıskanıp kalıplar sokan vardı
Soran1 yılya normal bırsey temas bıle cok etmem temas bagımlıgım oldugu halde ama evet hep arkadaslarım bıle nasıl mıletı yıne büyüledin lafları duyorum aslında tam tersi umrumda değil ve sadece kendim ve durusum ses tonum ve sevecenliğim çekiyor bence
- 1 yıl
Bak arkadaşım bazen temasa falan gerek yoktur bir kelime nedir ki YAHUTTA bir tebessüm bu bile insanı birine çekebilir insan oğlu böyle bir şey yani illa temasa falan gerek yok hissen böyledir bu ses tonu çok önemli mesela herşeyi geçtik bi erkeği tamamen tahrik etmek bile mümkün bu konuda yani her anlamda gerek sevgi gerek başka türlü yani bu mümkün...
Soran1 yılyok be değer gordum adam akılı da gordum saadece bunlar sayesınde ıyılerde kaynıyor bazen ya da bunun ıcınse ılgı ıcın degıl bu benım yanı ınsanlar aman baksın ılgı versın degıl kendımı bıldım bılelı boyle
Soran1 yılsınır oluyorum tamam mı sankı herkes benı yataga yapsın dıye sımdı narsıstlık gıbı oluyor ama sınır oldum bu durumdan
Gizli Üye(45 üstü)1 yılOlur mu arzulanan, yani sana bakıp sertleşmek çok güzel. Bir de memelerini görebilseydik
01 Yorumla
Soran1 yılterbiyesiz
1 yılDeğil onu düşünenler ayıp ediyor
01 Yorumla
Soran1 yılbencede
1 yılNe arzusu isteyen gitsin
01 Yorumla
Soran1 yılshshshs
1 yılsen mi hahahahahaha sana öyle geliyordur
02 Yorumla
Soran1 yılaçıkcası bunu duyunca kotu hıssedıyorum bır objemıs gıbı hıssedıyorum ve ama hep duyuyorum yakın cevremde ıste fızıgı dıkkat çekıyor falan sonra gercekten seven adamı da sadece seks geldiğini düşünüyorum
- 1 yıl
sks önemli
1 yılBeğenildiğini gösterir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılAksine harika bir şey...
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılneden kötu olsun sevgılın arzuluyorsa
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bunu sana sormak lazım
09 Yorumla
Soran1 yılevet dişi enerjisi yuksek bırıyımm ve hosuma gıdıyor bu ama dıkkat etmek ıcın degil
Soran1 yıl21
Soran1 yılbu nasıl bır tavır ama Şu an tanıstıgım var evet
Soran1 yılben isteyinceğe kadar açmıyor
Gizli Üye(30-35)1 yılCok guzel bencee sen nasil hissediyosun
03 Yorumla
Soran1 yılkötü
Cevap sahibi1 yılAnladimm seven biri zaten sana obje gibi yaklasmaz ama
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aksine bence güzeldir
010 Yorumla
Soran1 yılbence değil
Soran1 yılcunku obje ıcın mı yaklasıyorlar ondan kuruyorum
Soran1 yılılgı bence erkeklerde sever
Soran1 yıltabıkı kadının dişil enerjisi var
Soran1 yılevet sevmıyorum ama
Gizli Üye(30-35)1 yılBüyük çoğunluğa yayıyorsa iyi şey değil
00 YorumlaKötü
01 Yorumla
Soran1 yıldemi ya
Arzulanan kız arzulayan a veririyormu
06 Yorumla
Soran1 yıl?
Soran1 yılayn kanka canım hergun verıyorum ben kımseyle olmadım
Soran1 yılkes sesini
Güzel
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı.
1 yılhayır asla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Avantaj
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim hoşuma gidiyor
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Super
00 Yorumla
1 yılMiss
00 YorumlaGüzel bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır değil
00 Yorumla