Cinsel Yaşam Penisi küçük biriyle sevgili olmaya devam eder miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Boyu çok uzunnn 1.82 falan ve benim beklentim büyük ve kalındı küçük çıktı ve 16 cm diyor bilmiyorum ki anlamadım bırakmakta istiyorum Penisi küçük biriyle sevgili olmaya devam eder miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sizde ne istediğinizi bilseniz keşke ne küçüğü beğenirsiniz nede biyüğü 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Sanane Yorumla
Ayzibeyzi Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl 16 cm de iyi be etekte olunca büyüyor zaten djshdhs 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Zaten bunlar erekte olmadan ölçüyorlar ahahaha Yorumla Soran 1 yıl Ay erekte olmadan demişim erekte olunca onu da ölçmezler küçücük bamya sonuçta ahah Yorumla Ayzibeyzi 1 yıl Ayyy o zaman kötü jdjshxbsbdbs😂 Yorumla Dlooy 1 yıl Bence daha iyisi olabilir 😊 Yorumla Soran 1 yıl İşaret parmağı boyutu birde yarım eklem boyutu kadar kızlar kısa yani Yorumla Ayzibeyzi 1 yıl Oha o kadar kısaysa... iyi değil ya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Benimki 5cm. Gercekten bir kadini tatmin etmez. Tercih etmeyin bizi 0 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kompresör le şişirtsin sanayiye gidip, 😏 4 1 Yorumla RüzgarrBeyy 1 yıl Helal sana be Yorumla
RüzgarrBeyy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Aradigin makine bende canim olsanda tadina baksan bi offf0 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Seni tatmin etmedim yani seks yaptınız mı 0 8 Yorumla Soran 1 yıl O an yer müsait değildi biraz mesafeli yerden geldi arada olunca böyle oldu işte Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Yani açtım ve boyutunu mu gördün sadece Yoksa içine girdi mi Yorumla Soran 1 yıl Hayır seks yapmadık Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Peki boyutunu nasıl gördün küçük olduğunu nasıl anladın Yorumla Soran 1 yıl Ee gördüğüm için Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl İşte ben de onu diyorum seks yapmadıysanız nasıl gördün Nasıl anladın Yorumla Soran 1 yıl Kanka illa açayım mı sevişme anında ya da ne bileyim göstermek istemiştir göstermiştir çok ihtimal var sadece seks yapıldığında mı gözüküyor Yorumla Olgunvenetadam 1 yıl Ya durduk yere çıkarıp niye İnsan cinsel organını göstersin ki garip geliyor bana böyle şeyler çok çocukça geliyor Ayrıca bir bak bakalım Seni tatmin edip etmediğine üstünde Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl 16 cm küçük mü be? 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Sana diyorum ki 16 cm diyor ama öyle değil anlamadım yazdım en sonda Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Deneme yapmadın mı 0 0 Yorumla
Karagümrügg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İstekli görünüşe önem veren biri isen tatmin etmez 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 16 yokturama boyuharikadır 0 1 Yorumla S93S94 1 yıl teftiş ettün ni Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen bakiresin anlaşılann 0 4 Yorumla Soran 1 yıl He kanka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi dene beğenmezsen bi üst modelini alırsın skdkdkjdjd Yorumla Soran 1 yıl Olur öyle yaparım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yadaa direk bana gell bak yorumla ona göree hoşuna gidersee Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Sana kalın 17-18 mı lazım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kalın damarlı 16 var olur mu 😃 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 16 küçük mu 😄 çok mu p*rno filmi izledin ufaklik 0 5 Yorumla Soran 1 yıl 16 diyor ama anlamadım demişim kıt mısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neyi anlamadın Yorumla Soran 1 yıl Yani görüntü küçük ama 16 cm diyor onu anlamadımmmmm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman 14 falandır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya da 13 😄 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. ideal o 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Aldın mı peki hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Sizde ne istediğinizi bilseniz keşke ne küçüğü beğenirsiniz nede biyüğü
Sanane
16 cm de iyi be etekte olunca büyüyor zaten djshdhs
Zaten bunlar erekte olmadan ölçüyorlar ahahaha
Ay erekte olmadan demişim erekte olunca onu da ölçmezler küçücük bamya sonuçta ahah
Ayyy o zaman kötü jdjshxbsbdbs😂
Bence daha iyisi olabilir 😊
İşaret parmağı boyutu birde yarım eklem boyutu kadar kızlar kısa yani
Oha o kadar kısaysa... iyi değil ya
Benimki 5cm. Gercekten bir kadini tatmin etmez. Tercih etmeyin bizi
Kompresör le şişirtsin sanayiye gidip, 😏
Helal sana be
Aradigin makine bende canim olsanda tadina baksan bi offf0
Seni tatmin etmedim yani seks yaptınız mı
O an yer müsait değildi biraz mesafeli yerden geldi arada olunca böyle oldu işte
Yani açtım ve boyutunu mu gördün sadece Yoksa içine girdi mi
Hayır seks yapmadık
Peki boyutunu nasıl gördün küçük olduğunu nasıl anladın
Ee gördüğüm için
İşte ben de onu diyorum seks yapmadıysanız nasıl gördün Nasıl anladın
Kanka illa açayım mı sevişme anında ya da ne bileyim göstermek istemiştir göstermiştir çok ihtimal var sadece seks yapıldığında mı gözüküyor
Ya durduk yere çıkarıp niye İnsan cinsel organını göstersin ki garip geliyor bana böyle şeyler çok çocukça geliyor Ayrıca bir bak bakalım Seni tatmin edip etmediğine üstünde
16 cm küçük mü be?
Sana diyorum ki 16 cm diyor ama öyle değil anlamadım yazdım en sonda
Neyine yetmiyor..
Deneme yapmadın mı
SENİN boy kilon kaç peki
İstekli görünüşe önem veren biri isen tatmin etmez
16 cm se ucuna kanca misina bağlasın balık tutmaya gitsin 😁
16 yoktur
ama boyu
harikadır
teftiş ettün ni
Sen bakiresin anlaşılann