Ben her zaman azgınım ama anal yaptığımız zaman boşalamıyorum çünkü önden yapamıyorum bakireyim yani bana göre her zaman azgınım ya da istekli olmasam bile sevgilim ne isterse onu yapıyorum onun istekli olması ve benden zevk alması bana da zevk veriyor... Ama soruna gelirsek bir ara anal yaparken ezan okunmuştu🙄 Devamını söylemek bile istemiyorum ben duralım dedim ama yaparken oldu işte... Yani benim azgınlığımı hiçbir şey düşüremiyor her türlü yaparım
51 Yorumla- 1 yıl
Şu an ben bile sana naptım baya iyimis gerçekten bende azginim günde 5-6 boşalma oluyor
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılKokular çok önemli ve davranışların dozunu ayarlamayı bilmek gerekir. Sert olacağım derken gorile bağlamanın alemi yok mesela ya da ön sevişmeyi uzun tutacağım derken uykuyu getirmenin hsh
21 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
1 yılPatates çuvalı gibi yatması
Kıl tüy
Ter kokusu
Ağız kokusu
Selülit
vs00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHep kendisiyle ilgilenmesini istemek, beklemek, harekete geçmemek, elleri aktif kullanmamak
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılOral yapmaması, midem bulanir demesi, kötü kokmasi, argoyu abartmasi
81 YorumlaAcelecilik, duygusuzluk, düşüncesizlik, bencillik, isteksiz tavırlar, başka konu açma, temiz ve bakımsız olması.
20 Yorumla
1 yılKötü kokması, aşırı sert olması, argo konuşması, libidosunun benden düşük olması.
30 Yorumla
1 yılTempoyu düşürmek
Saçma sapan konu açmak
Kotu koku
Kıl tüy olması
Gegrme, gaz çıkarma38 Yorumla- 1 yıl
İhtimaller desek daha doğru olur
- 1 yıl
Aynı kıyafetler mekan pozla instada biri takip edio sn sandm ya bu nasıl benzerlik 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ anlassanz beceremezsnz aynı olmayı 🤦🏻♀️
- 1 yıl
Ayılarla mı çiftleşiyorsunuz? :)
- 1 yıl
Kendim yasadgm içn dğl genel olabilecek ihtimalleri saydm sende yasayabilran karşı cinste@Kama-Sutra
- 1 yıl
Anladım. Kötü ihtimaller olunca bu kadarı akıllara gelmez diye düşünerek sordum bende hahah. Düşününce garip ve komik geldi :)
- 1 yıl
İnşallah yasamazsn 😄
1 yılBilmediğim konular :) evlilik harici ilişki olmaz bizde ilk ve ölene kadar tek kadın Yörük
31 Yorumla- 1 yıl
Gizliye al bari diceklere şimdiden cevabını verim doğru olan bu ve yüzümle olmam burada benim tercihim umarım anlaşılmıştır
Şu görüntü düşürür mesela. Sürekli kadının erkekle ilgilenmesi, erkeği azdırması gerektiği gibi bokdan bir inanış var..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılSertleşme problemi yaşaması, benden daha yüksek libidoya sahip olmaması
61 Yorumla- 1 yıl
Yani bunlari yasiyorsun drmekki normal bence yas itibariyle
1 yılKötü koku, epilasyonsuz bir vücut kan verir gibi yatması ha bir de ilk defa yapıyormuş gibi canım saçma çığlıklar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Koku olabilir , kafada endişe cerici düşünceler olabilir birde tecrübesizlik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. - Hijyen yokluğu
- Sıfır iletişim
- Duygusuzluk
- Tutkusuzluk
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. kötü koku kişisel temizlik olmaması yeterince tempoya ayak uydurmaması 😏
00 Yorumla
1 yılEski sevgiliden bahsetmek
İstenmeyen fanteziler00 YorumlaPartnerin pasif oluşu, mal gibi yatması, birde sınırları olması
00 Yorumla
1 yılMal gibi yatması, özel ilgi beklemesi
40 YorumlaO kişiyi sevmemek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı.
1 yılAt gibi kişnemesi shshsh
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 745 cevap paylaştı.
1 yılSevişirken bile sıkılıyorum canım dar
10 Yorumla Telefonun ısrarla çalması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Kötü koku ve isteksiz davranilmasi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Kötü kokması, traş olmaması, oral yapmaması
00 Yorumla
1 yılSertliğe ayak uydurmaması
00 YorumlaHissizlik
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılTelefonun çalması
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. koku
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası