Erkek arkadaşımla 2 saat falan seviştik ama ilişki olmadı ben memelerimi yalattim penisini elledim sonra kıyafetimizi çıkarmadan sürtündük beni * gibi yaptı domaldim ileri geri yaptı ama boxer vardı ona rağmen canım çok yandı sorumuz şu ki 5 yıl oldu ilişkimiz beraberiz beni çok sevdiğini biliyorum ama bu tarz yakınlaşma yaşayınca acaba diye düşünüyorum siz sevdiğiniz, evlilik düşündüğünüz kızla bunları yaşar mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBu tür yakınlaşmalar, ilişkideki sınırları ve duygusal bağlılığı etkileyebilir. Herkesin ilişkilerdeki sınırları ve beklentileri farklıdır. Eğer erkek arkadaşınızla olan ilişkinizde güven ve sevgi varsa, bu tür deneyimlerin ilişkinizi nasıl etkilediğini açıkça konuşmanız önemli. Evlilik düşündüğünüz biriyle de benzer yakınlaşmalar yaşanabilir, ancak bu tamamen karşılıklı rıza ve anlayışa bağlıdır. Hislerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmak, ilişkinizin sağlığı açısından faydalı olabilir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 5 yıl olmuş sevişmeniz normal ciddimi düşünüyor evlilikle ilgili konu açıyor mu
013 Yorumla
Soran1 yılEvet sürekli dile getirir askerde şu an zaten askerligim bitsin de seni alicam diyor
Soran1 yılEvet onun tüm sulalesi tanıyor beni benim annem biliyor sadece
Soran1 yılYok 5 yılda zaten sadece buna izin verdim ilk kez seviştik daha fazlası olmazz
Soran1 yılYa şu an sevgilimi çok sevip guvensem bile bazen bunu bile yapmasa mıydık diye soruyorum sonuçta zina ve günah oluyor ki o ilk sevgilim onun da öyle tek birisiyle her şeyi yaşamayı tercih ederim ona da güvenmem lazımdı güvendigim ve sevdiğim için yaşadık ama daha ilerisi birbirimize helal olduktan sonra olur kocam olsun da kölesi de olurum onunnn
- 1 yıl
Çok doğru düşünyorsun 5 yıllık ilişki az değil sevişmek öpüşmek koklaşmak bunlar bu süreçte olur zaten helalin olacak helalin olunca hergün istediğiniz gibi yapacaksınız seven insan zaten beklemeyi bilir.. benden uzaklaşır diye ilk günden seks yapanlar ikinci gün ilişkiyi bitiriyor seks yapmak ilişkiyi güçlendirmez sonuçta muhabbet sohbet uyum ilişkiyi güçlendirir.
Soran1 yılKesinlikle ve çok saçma ucuz geliyor bana ilk günlerden o zaman ayrılıp sevgili olduğun herkesle ilişkiye gir ne anlamı kaldi bazı şeyler özel olmalı bence
Soran1 yılBence dee
Soran1 yılRica ederim 🫠
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yıl5 yıl birbirinizi tanımanız gayet yeterli bence bunun artık adını koymak lazım ilişkinizi evliliğe döküp surtunmek yerine gerçeğini yaşayabilirsiniz sürün sürtün nereye kadar 😂
212 Yorumla- 1 yıl
Evet atesi yeniden icat edecekler sanırım:)
- 1 yıl
@Serkan3207 haha 😂😂.
- 1 yıl
Sen nasıl bir güzelliksin ya maşallah :)
Soran1 yılHahahahshjs ya çok güldüm okul ve askerligi bekliyoruz kendisi askerde
- 1 yıl
Bu arada diz 🔥 ateşi bulup yangına geçersiniz. İtfaiyeye yakın oturun bari. :)
Soran1 yılUahahahasjjs
- 1 yıl
- 1 yıl
@Serkan3207 çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🥰
- 1 yıl
Ama gerçekten çok tatlısın nazar değmesin:)
Soran1 yılAyyamin inşallah teşekkür ederim
- 1 yıl
🙏🙏🥰🙏🥰🙏🥰🥰
- 1 yıl
Dm kapali olmasaydı keşke:)
5 yıl az bir zaman değil ama mesele ileriye dönük düşüncelerin ne kadar olduğu ve ailelerin tanışıp tanışmadığı 5 yılda aileler bile tanışmadıysa ne beklediğinide anlamak lazım.
26 Yorumla
Soran1 yılAileler tanıştı benim sadece annem biliyor ama sevgilimin tüm sulalesi biliyor ve sürekli evliliği dile getirir zaten evlenmek istiyorum seninle gibi gibi askerde şu an asker bitsin de alicam seni diyor hahshsjjd
Soran1 yılYok bundan fazlası olmaz 🥲🥲
Soran1 yılAhahhsjs napalimm
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
34Cevap
1 yıl5 yıllık bir ilişkide yakınlaşma olması çok doğal. Her iki tarafın da rızası varsa sorun yok bence.
51 Yorumla
Soran1 yılEvet isteyerek yaptık
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılBen evlenmeden önce 4 yıl normal ilişki yaşadım. Sevgiliyken sevişmek daha iyi bence birbirinizi tanırsınız
10 Yorumla herkes evlenene kadar aynını yaşıyor. evliliğe bişey kalmıyor maalesef. 2. değil 20. el olan bir kızla ben evlenmem.
14 Yorumla
Soran1 yıl5 yıldır sadece ilk kez seviştik ilerisi olmayacak zaten o b nim kocaammm
Soran1 yılÖyle bir derdim yok zaten kuldan önce ben günah diye düşünüyorum diğer erkekler umrumda değil çünkü hayatımda biri var tek onunla yaşadım 5 yıldır bu kadar tuttuysam istersem 5 yıl daha tutarım ilk kez sevismekle kalmayacaksın demen mantıksız?
1 yılNormal yaa 5 yıl olmuş bir zahmet yaşayın bunu yani
10 Yorumla
1 yıl5 yılda hiç yol kat etmemişsiniz. Sabırlıymış sevgilin. Ben ilk üç ayda o işi bitirirdim olmazsa devam etmem zaten.
09 Yorumla
Soran1 yılSende çok hizlisin öyle olmazz sınır koymak lazım sevişirken kafamı tuttu hadi yala biraz dedi hayır dedim çok ısrar etmedi ama kocaman ve dimdik olmuştu ben de yalamak istiyorum da sabırlı olmak da bazen önemli
- 1 yıl
Çok sabırlıymış gerçekten yani 5 yılda ben 500 kere en kötü oral yaptırırdım.
Soran1 yılAhahshhsj o da sevişirken istedi yala biraz dedi kafamı tuttu hayır dedim çok ısrar etmedi ben de bazen istiyorum ama daynamam lazimm
- 1 yıl
İşi biliyor ama ))
Soran1 yılBilirr sexting yapınca çok hayal kuruyoruz o tarzda ahahhsj
- 1 yıl
Evet sen yazınca ben bile etkilendim
Soran1 yılKocamın kölesi olurum evlenince her şeyi yapacağız erkeğimi özledim bak
- 1 yıl
Güle güle kullan ))
Soran1 yılAskerde şimdi 😞😞 gelsin de
- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılÇok komiksiniz, ama bu yakınlaşmalar dayanılmaz bir hal alır ve gerçeğe döner bence biran önce evlenin
01 Yorumla
Soran1 yılHahwhhshahah ben de öyle düşünüyorum
Knk rahatlatman lazım ztn sevgilini video izleyecegine senle yapması mantikli
22 Yorumla- 1 yıl
Mesaj kutuna neden bakmiyorsun
Yani halen sürtünmek nedir beş yıl olmuş sürtünerek çocuk alev alacak yapma böyle şeyler.
018 Yorumla
Soran1 yılHahahsjsjsjsj ne yapayimmmm
Soran1 yılBen bekâretten ziyade günah kısmına bakıyorum sonuçta zina sayılıyor
Soran1 yılKocam olsun sonra kölesi olurum yani
Soran1 yılSevişirken kafamı tuttu hadi yala birazcık dedi teklif etti ama boxer vardı çıkarmadı ama kocaman dimdik duruyordu hayır dedim sonra ısrar etmedi bende yalamak istiyorum ama sınır koymak zorundayım
Soran1 yılbazen oralla bosaltsam mi diye düşünüyorum sence yapmalı mıyım seviştikten sonra beni kucağına aldi zipladim biraz boxer var ama dimdik olduğu için giriyor gibiydi canımı acitti sonra boşaldı ilk defa yanımda boşaldı arkasını dönüp orada boşalması doğru mu sence
Soran1 yılNeden ki
Soran1 yılHayırrr o benim erkeğim sadece beni sever
Soran1 yılBen indiririmmm
Soran1 yılKocam nasıl isterse öyle
Soran1 yılİkimizin arasında
5 yılda millet 6. çocuğunu yapıyor siz hâlâ sevişme aşamasındasınız mk
01 Yorumla
Soran1 yılçok istesek de biraz sınır koyduk anca ahshhdjxjs ikimize de bıraksak hamileydim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 2 saatte kaç kere boşalttın. Sen kaç kere orgazm oldun
07 Yorumla
Soran1 yıl1 kere bosalltim ama 2 saat dediğim 1.5 falandır ya arkasını donup boşaldı
Soran1 yılSevişerek boşalttım o zaten kucağına oturup zipladim mi fena oluyor elledim bir de
Soran1 yılBen orgazm oldum da olmadım gibi
Soran1 yılDoyurur çünkü kocaman ama tam ilişkiye grmedigimiz için belki orgazm olmadim yani bosalmadim ama çok zevk aldım daha uzun surseydi ve içime girseydi cildirirdim
1 yılBen direkt yatarım evleneceğim kadınla 5 sene mi ohaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGercege doner her ann bencee icine alirsin bigunn peki iki deligini yalattinmi hicc kokusuna dayanamayip yaladimi
08 Yorumla
Soran1 yılKocam olunca yalayabilir
Soran1 yılKocam olunca içine alırım tabii ki kölesi de olurum
Cevap sahibi1 yılOf harikasinn yaa koklar yalar iki deliginidee
Soran1 yılYalasin kocama her şey feda
Soran1 yılSuanlik memelerimi yalıyor daha
Cevap sahibi1 yılHim anladimm ama diger yerlerinide yalar benve yakindaa
Soran1 yılBen yalatmak istiyorum da zamanı var daha şimdi olmaz şimdi yalarsa devamı da gelir dayanamam sevsin isterim beni
Cevap sahibi1 yılHimm ama o kokuyada ihtiyaci var bencee arada koklat iralarinii sever tabiki senide
5 yıldır iliskiniz var sürtün sürtün nereye kadar adım atın artık.
00 Yorumla
1 yılvermemen lazım. sakın zükmesine izin verme.
evleneceğiz nasıl olsa diyip seni zükebilir.00 Yorumla
1 yılİlişkiniz de bir kere zaten evlilik düşünmeniz saçmalık yaşayabilirsiniz bunda ne var kağıt parçası mı sizi kurtarıyor
04 Yorumla
Soran1 yılKurtarmasından değil biz günah tarafını düşünüyoruz sonuçta zina oluyor o yönden biraz pismanlik duyduk onun dışında bi anlamda sormamistim aslinda
- 1 yıl
Müslümansiniz büyük ihtimalle Müslümanlık da zina olabilmesi için 4 kişinin şahit olması lazım yani 4 kişinin oğlanın cinsel organın kadının cinsel organına girdiğini görmesi lazım bu şekilde zina işlemiş olursunuz bu kişilerin de kadın olmaması lazım kadının şahitliği sayılmıyor o yüzden böyle bir şey de olmayacağına göre zina diye bir şey yok 1-2 kişi görse bile yine zina sayılmıyor kısaca zina serbest böyle bir durumu ancak 4 kişiyle grup seks yaparsanız olur
Soran1 yılYok artık
- 1 yıl
Evet bu anlattığım gibi Muhammed in eşi Aişe yaptığı zina yi sahihi hadiselerden okuyun
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıl5 ılda hersey olur ztn
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal. Ama sürtünmeyle nasıl acıttı 🤔
03 Yorumla
Soran1 yılÇünkü boxeri çıkarmasına rağmen sokar gibi yaptı dimdiktiekalkmisti o yüzden canım acıdı
Soran1 yılYok hafif soktu boxerla benim de pantolonum vardı
1 yılBöyle kızla evlenen güzel kardeşim
04 Yorumla
Soran1 yılAnlamadim
- 1 yıl
Sistem kendi düzeltmiş gvt demek istedim
Soran1 yılNeden ki
- 1 yıl
Bilmem bana öyle geldi heralde
- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılCanın neden yandı anlamadım
01 Yorumla
Soran1 yılSoktu resmen ondan
- Cinsel Yaşam konusunda 973 cevap paylaştı.
1 yılDemekki içten içe sevilmediğini hissediyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılValla hiç hissetmedim bugüne kadar sadece öyle bir algı seven erkek kıyamaz vs. Diye ama seven zaten sevdiğini ister o açıdan sordum
- 1 yıl
O zaman böyle saçma şeyler düşünme ilişkinin tadını çıkar
Soran1 yılBence dee
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide sevismek keyifli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıldevam kankaa yetmez ama evet :D
00 Yorumla
1 yılevlilik düşünmediğim için fifi
00 Yorumla
1 yılYaşarım ne bar bunda ve bu soru kalkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİki saat ne yaptınız
08 Yorumla
Soran1 yılSeviştik
Cevap sahibi1 yılGirmedi mi
Soran1 yılGirmedi
Cevap sahibi1 yılNiye
Soran1 yılKocam olduktan sonra girecek
Cevap sahibi1 yılÇıplak mi sevistin
Soran1 yılyarı
Cevap sahibi1 yılNe kadar yarı
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşamasan şaşırtıcı
04 Yorumla
Soran1 yılAhahhs niye
Cevap sahibi1 yılUzun yıl olmuş ondan
Soran1 yılDoğru ama önceden izin vermem saçma olurdu gerçekten sevip güvendiğim bi iliskide yaşamak isterdim yaşadım
Cevap sahibi1 yılEe elbet öyle olur
Gizli Üye(25-29)1 yılMerak ettim neden şeyini yalatmadin ona. Kokuyomu
02 Yorumla
Soran1 yılO kadar ileri gitmenin manasi yok
Cevap sahibi1 yılEger birbkere yalatursanardi arkasi jesilmez emin ol alacagin zevki hayal bile edemezsin
1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaslar kac ve meslekler nedir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yaşamazsan gider
08 Yorumla
Soran1 yılSeven erkek de mi
Soran1 yıl5 yıldır gitmedi 2 defa sevistik sadece ilişkiye girmedik ama sexting de yaparız haftada 2
Soran1 yılbence de yeterli yani şimdilik kocam olunca kölesi de olurum ileride
Soran1 yılNasıl yanmaz boxer varken kocaman dimdikti canımı acıttı
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılsevgilin ne şanslı
04 Yorumla
Soran1 yılNedenn
- 1 yıl
cenneti yaşatmışsın
Soran1 yılKocam olsun kölesi olurummm
- 1 yıl
ya ne güzel. onun yerinde olmak vardı :)
1 yılKnk çocuk 5 yıl iyi sabretmiş
01 Yorumla
Soran1 yılNiye be
Evlilik düşünmeye gerek var mı bunları yapmak için
010 Yorumla
Soran1 yılNeden
Soran1 yılYani erkekler genelde sevdiğime dokunmam falan derler ya ondan
Soran1 yılBence de
Soran1 yılHahahshs hiç istemem
Soran1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYaşanır
00 Yorumla
1 yılKayınvalidemle yaşadım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl5 yılda Nisan aileler tanışma olmadimi
09 Yorumla
Soran1 yılOkulumun bitmesini bekliyoruz ve askerligi
Cevap sahibi1 yılO iş olmaz bence haberin olsun kendini kaptırma
Soran1 yılNiye ya Allah korusun onun tüm sulalesi beni tanıyor ve ben tanıştım ailesiyle akrabalarıyla benim de annem tanıştı ve sürekli evlenmek istediğini dile getirir benim kocamm askerlik bitsin de seni alicam diyor şu an askerde
Cevap sahibi1 yılTamam sen yinede bir şey yaşama erkek bu anladın melek değil
Cevap sahibi1 yılBeni dinle da
Cevap sahibi1 yıl5 sene vajiina peşinde koşan binlerrce erkek var ilk yaptığında girişte bekareti alıp terk ediyorlar çok var binlerce
Soran1 yılYok 5 yıl olmuş sadece ilk defa seviştik bundan fazlasına izin vermem zaten
Cevap sahibi1 yıl😉 tamam işte bir daaha yapma kendini garantiye al bekaret halen on erkekten 9 takıyor anladın
Soran1 yılEvet ben kocamı bekliyorum beni alsın da kölesi de olurummm
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşadım🙈
10 Yorumla
1 yılTabi ki rahat ol
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkek arkadaşımla 2 saat falan seviştik ama ilişki olmadı, evlilik düşündüğünüz kızla bunları yaşar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler