Cinsel Yaşam Duşta sevişmeyi sevmemek sizce de tuhaf mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sevmiyorum, su tüm kayganlığı alıyor Duşta sevişmeyi sevmemek sizce de tuhaf mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
busegmss Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Sevişmek okey, vuruşmak nain ❌ 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Vuruşmak zaten çok iyi olmadı 😅 bir erkek bir kadın değil sanki iki erkek vuruşur Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence orada oynaşıp yatağa geçmek daha mantıklı 2 9 Yorumla Soran 1 yıl O zaman da yine o vücudun ıslaklık hissi yatağın ıslanması tuhaf geliyor. Ama duşta yapmaktan daha mantıklı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Birbirini kurulayabilirsin hem karşı tarafı da okşamış olursun Yorumla Soran 1 yıl Kurulamadan çok havluyu serip üstüne çıkıyorum genelde 😅 elim zaten hiç durmaz ki benim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok yaş kalma hissiyatını sevmiyorsanız diye dedim Yorumla Soran 1 yıl Anladım haklısınız ama yükselince ateş zor oluyor. Siz de sanırım suda sevmiyorsunuz Yorumla Soran 1 yıl Jakuzide de kötü ya sırf su :( Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Benim bir cinsel deneyimim olmadı ama bunları da denemek istiyordum sayenizde bilgim oldu 😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Hahah evliliği bekliyorsunuz o zaman Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bayılırım kucakta 3 1 Yorumla Soran 1 yıl Aman yerler kaygan dikkat. Yahu sürtünmeyi artırıyor su. Vajinanın suyu kadar kaygan değil Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dene 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Normal 1 1 Yorumla İbrahimafk 1 yıl Sicsk su mu soguk su da mi seversin dus acilcak mi Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. fantezi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sevişmek okey, vuruşmak nain ❌
Vuruşmak zaten çok iyi olmadı 😅 bir erkek bir kadın değil sanki iki erkek vuruşur
Bence orada oynaşıp yatağa geçmek daha mantıklı
O zaman da yine o vücudun ıslaklık hissi yatağın ıslanması tuhaf geliyor. Ama duşta yapmaktan daha mantıklı
Birbirini kurulayabilirsin hem karşı tarafı da okşamış olursun
Kurulamadan çok havluyu serip üstüne çıkıyorum genelde 😅 elim zaten hiç durmaz ki benim
Yok yaş kalma hissiyatını sevmiyorsanız diye dedim
Anladım haklısınız ama yükselince ateş zor oluyor. Siz de sanırım suda sevmiyorsunuz
Jakuzide de kötü ya sırf su :(
Benim bir cinsel deneyimim olmadı ama bunları da denemek istiyordum sayenizde bilgim oldu 😂😂
Hahah evliliği bekliyorsunuz o zaman
Evet
Bayılırım kucakta
Aman yerler kaygan dikkat. Yahu sürtünmeyi artırıyor su. Vajinanın suyu kadar kaygan değil
Denemedim
Dene
Normal
Sicsk su mu soguk su da mi seversin dus acilcak mi
fantezi
Tuhaf