Nişanlımla kapalı havuza gittik (kaplıcada) yüzme öğretecekti sözde. Bu fikir benimdi ama böyle olmasını beklemiyordum, normal mi?

Başta güzel öğretmeye başladı. Havuzda büyük bu arada 2 kişilik değildi herhalde ama ikimiz vardık ikimize özel tuttu neyse. Havuzun tam ortasındaydık sarılmıştı zaten bahane hazır sonuçta. Sonra birden öpüşmeye falan başladı. Bacağıma dokunuyordu. İtip giderdim ama yüzme korkum da var çocukluktan kalma birsey neyse. Havuzun da ortasındayız bırak beni çıkar burdan dedim. Duymadı bile. Normalde asla öyle biri değildi. Güvenmesem gitmezdim zaten. Ama o an o yoktu sanki başka biri vardı. Dinlemedi. Migrenimde var sıcaktan bunalmistim zaten başım dönüyordu bayılmak gibi oldu. Ondan sonra götürdü giyinme kabininin orada kendime getirmeye çalışıyordu. Limonlu soda falan verdi. Kalktım sonra gitmek istiyorum dedim çıktık. Yaptığından özür bile dilemedi. Sadece iyi misin falan dedi. Birkaç mesaj atmış tekrardan iyi misin vs nasıl oldun yazmış gördüm ama cevap yazmadım. Haksız mıyım? Ayrıca çok utanmaya başladım. Birde kıyafetim şöyleydi altta mayo var üstünde özel yüzme elbisesi mayo kumasindan mini elbise boyutundaydı. Ama mayoya göre kapalıydı yani.

Nişanlımla kapalı havuza gittik (kaplıcada) yüzme öğretecekti sözde. Bu fikir benimdi ama böyle olmasını beklemiyordum, normal mi?