Bedava veren kızın erkek gözünde neden değeri, kıymeti olmaz?

Ben kendi fikrimi belirteyim. Kolay lokma görürler ve değer vermezler. Ben bakire değilim ve ne kadar kişiyle ilişki yaşadıysam değer vermediler istismar ettiler hunharca saldırdılar tüm değerlerime namusuma kişiliğime herşeyime. Benimle yatıp sonrasında orspu diye psikolojik şiddet uygulayanlar oldu. Haberim olmadan görüntümü alıp paylaşan oldu. Yanlış tercih manlış tercih toplumdaki erkeklerin çoğu bu kişilikte sonuçta. Ha güzeldim de üstelik. Çirkin ve kendini evliliğe saklayan ya da vermeyen kadınlar daha değer görüyor bu bir gerçek. Erkek kendi yapsa bile açılmamış gül goncası arıyor ya da az kullanılmış tercih ediyor. Şimdi beyin yıkamak için kadınların da ihtiyacı var yapabilir diyip bunun aksini söyleyen erkekler olacak beni yalanlayacaklar ama istediğiniz kadar kendinizi yırtın benim gözüm açıldı artık darısı diğer kızların başına!

Güncellemeler
1 yıl
Bir de bedava dedim diye hayat kadını savunuyorsun diyenler olacak parayla mı verecektin diyenler olacak onlara da acı bir gerçek daha söyleyeyim evet hayat kadını bedava giden kızdan daha değer görüyor çünkü erkek karşılığında bir bedel ödüyor
Bedava veren kızın erkek gözünde neden değeri, kıymeti olmaz?