Sevdiğiniz kişiye karşı sevginizi nasıl gösterirsiniz? Sarılarak? Öperek? hediyeler alarak? ona ilgi göstererek? Nude atarak? veya onu ne kadar arzuladığınızı göstererek mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Sevdiğiniz kişiye karşı sevginizi nasıl gösterirsiniz? Sarılarak? Öperek? hediyeler alarak? ona ilgi göstererek? Nude atarak? veya onu ne kadar arzuladığınızı göstererek mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
https://www.instagram.com/reel/C_58MXet30x/?igsh=Zmx6cTVoenE4Y3Zt
Böyle:)
sen bu? he he tamam aynen öyledir kesin... Birileri özlem çekiyor sanki 🤣🤣
Öyle beyfendi tanımıyorsunuz ya beni nerden bileceksiniz zaten 😊 ne özlemi anlayamadım?
ayyy unuttum pardon tanışmıyorduk dimi ya :(
Ahahaha üzülme be o kadar gel tanışalım istiyosan 😛
Olur neden olmasın belki hoş bir arkadaşlık olur aramızda :D
Gerçi vazgectim ya bu sitede olan ya delidir ya sapık kimbilir sen nesin hoş arkadaşlık çıkmaz 🫤
💔💔💔 kalbim kırıldı gözyaşım pıt etti aktı 😪 ben masum masum sizinle konuşmak ve muhabbet etmek istemiştim sadece
Yaaa ne masum e ben istemiyorum işte 😊hadi bye lar sana
hem kendi teklif ediyor hemde istemiyor ayarsız kadın ya 😡🙄😒
Ahahaha benimde ayarları biri oynadı gevsedi kusura bakmiycan artik😚
yetenekli biri olmalı 🤣 baksana ne dediğini şaşırtıyor insana sanki AKLINI BAŞINDAN ALMIŞ gibi 😏😏
Zaten pek aklı başında değildik be yetenekli sayılmaz ondan 🤣
kim olduğunu merak ettim cidden... aklınızı almış da baya baksanıza tanımadığınız kişiye öpücük atıyorsunuz ama sonra istemiyorum diyorsunuz... ağır bir tramva olmuş galiba onunla ayrılmak size 🤣🤣
Yani düşünün o kadar berbat ki bu kadar kısa sürede travma yaratabiliyo erkenden kurtuldum iyi ki 😊
Demekki sizin de iradeniz zayıfmış ki bu kadar kısa sürede etkilemiş sizi... helal olsun valla ona büyük başarı :) :) :)
Öv öv hemcinsini pis erkolar hepiniz cehenneme gidin 😒
Bu da FEMİNAZİ çıktı... erko kardeşime helal olsun umarım seninle güzel vakit geçirmiştir de bu Feminist yanınla muhattap olmamıştır... gerçi olsada fark etmez ERKO kardeşim sana hakkını vermiştir pis Feminist hepiniz cehenneme gidin 🙄🙄
Sorma çok fena verdi hakkımı shwjxjs hiçbir şeyi düzgün BECEREMEYEN biriydi acıyabilirsin erko yoldaşına
Eski Yorumlarına Baktım Ve Buldum erkeğini 😏 Bana çok fena şeyler anlattı özelliklede BECERME konusunda... Ortalık burada bile ISLANDI da 🍑💧💧💧💧
Erkeğim felan değil olamadı cok tırı vırıydı anlarsin ya lafta herseyi icraata geciremiyo sana palavra sıkmıstir😂
Yazışmalarınızı gördüm de hiç öyle durmuyordu haliniz hanımefendi 😝 Daha derine gir bebeğimler içime akıt bebeğimler hatta bir ara kanka gözüyle baksanız bile üstüne çıkıp zıplamışsınız... vay be bu kadar istekli olduğunuzu bilmiyordum hanımefendi ilgimi çektiniz işte şimdi 😘😘
Hepsi montaj yok öyle şeyler 🫥
inanmıyorsanız instagram gelin kanıtlıyayım hanım efendi 💋💋💋
Iggggg ölsem gelmem artık 😒
Neden gelmiyorsunuz hanımefendi yoksa tekrar ISLANMAKTAN mı korkuyorsunuz... hem bakın kaç zamandır kuruydunuz birbirimize yardımcı olabiliriz bence bazı ISLAK konularda 😈😈😈
Ahahah sen ıslatma da kim ıslatırsa ıslatsın istemiyorum hihhhhhhh
önceden sadece durma devam et hepsini içimde istiyorum derdin şimdi sen ıslatma diyorsun tih tih tih ne nankörlük ama bu modellere de iyilik yaramıyor valla 😏 bu modellerin anladığı dili biliyorum da neyse hadi
Neymis benim anladigim dil 😒
Dil işte anlarsın sen 🥵 hani şu tek bir damlasını bile israf etmediğin dil 😈😈 🍑💧💧
Pislik 🤬
niye öyle diyorsunuz hanımefendi bir şey mi anımsattı size hani eskiden gelen bir şey 25 gibi bir şey😏
Hiçbir sey anımsatmadı beyfendi uzaklaşın lütfen hih😒
ama olmaz ki yanımda olup bana sarılmak isterdiniz hep "keşke şu an yanında olsam falan" ahhhh ahhh ne günlerdi ya o zamanlar yaramaz ama güzel bir kızdın... :)
Hatirlatma mi geciyon sen hiç aklimda kalmamis niyeyse önemsizse demek 😊
hatırlatmam gerek o halde kendimi instagramdan desene 😏
Silinen seyleri nasıl hatirlatcaksan artık neyseee😒
Neyseki silinen her şeyi geri getirecek kadar yazılım biliyorum 💋💋 anılarımızı da tazeleriz hem
HAYIR
EVET
😒😒😒
Instagram geç de biraz hasret giderelim bari demiştin ya hani arada nasılım sorarsın herhalde diye😝
Istemiyorum 😒
ben istiyorum ve olucak dedim beni kızdırmak istemezsiniz hanımefendi 🍑💧💧
Ahahahaha kizarsan kiz banane senden 😝
sen seversin sana kızmamı bilirim ben fazlasıyla haşin oluyordun kızınca :D :D
😒😒 yok öyle birsey
yapma ama bebeğim seninle eğlenceli gecelerimizi nasıl da unuttun hemen sabahlara kadar süren o ISLAK yolculuğu 🍑💧💧💧💧💋💋
Bebegin değilim hic olmadim unut sende 😊
doğru sen benim bana Seksi miuwlayan kediciğimdin nasıl da unuttum :D
Sen baska kediciklerle karistirmissindir ben senin kedicigin değildim 😠
Fazla ilgi gösteririm öperim koklarım
😍😻💖
Onu anlamak için dinleyerek ve umursayarak
öyle yapınca uzun sürüyor mu bari ilişki 😅
Deneme sürecinde işe yaramıştı sadece