Merhaba, Güzel sözler, tak fişi bitir işimi, çok iyisin, mükemmelsin, şu daha güzeldi bu daha güzeldi, on numara gidiyorsun, devam et hayatım, devam et bebeğim! 😅
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Küfür sevmiyorum ama iyi olduğumu onu az💥dirdigumi ve vücudum ile ilgili güzel iltifatlar beni daha çok zevke getirir
biz genelde bir role playın içinde oluyoruz. Eşim ya o an benim altımda kiralık bir or. spu oluyor. ya da çalışanım. Genelde de küçük or. spum, ne ayıp, fhişe diye sesleniyorum o an.
Ben mistik kelimeleri seviyorum, Mesela bi kadının mastürbasyona otuzbir testise dașak göğüs yerine meme vajina yerine de aamcık demesi beni mahvediyo 😍🔥
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Ben sadece çok sert severim o inilti çığlık sesini duymayı severim. Kendim ne diyorum hiç hatırlamıyorum 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Yavaşş diye inlemesi beni delirtiyor. daha da hızlanıyorum ve ooo niye yavaşlayayım senin gibi o yu bulmuşum diyip ağzını kapatıyorum.
Süper
Sana böyle zorla *, tecavüz eder gibi yapacak biri lazım 😅😄
Ben şahsen iltifat seviyorum. sekste çok iyi olduğumu söyleyince daha iyi oluyorum. Birde sert sik diyince. Adımı söyleyince. Sik mik diyince 😄😅😀
Bari i harflerini yıldızlı yazsaydın:D
Okuması azdırır diye sansür koymadım 😄
@1kahveyenedersin o değil de KS nasıl izin vermiş salağı mali sansürlüyo buna niye yapmamış
Belki niyeti halistir, bilemem😎
Cevab versene bana soran kişi. Sen sert mi seviyorsun. Seni döverek mi yapsın. O mu desin. Tokatlasın mı tecavüz eder gibi mi sevsin
Merhaba,
Güzel sözler, tak fişi bitir işimi, çok iyisin, mükemmelsin, şu daha güzeldi bu daha güzeldi, on numara gidiyorsun, devam et hayatım, devam et bebeğim! 😅
Küfür sevmiyorum ama iyi olduğumu onu az💥dirdigumi ve vücudum ile ilgili güzel iltifatlar beni daha çok zevke getirir
Evet en güzeli bu benve
Nefes nefese hafif inleme sesleri 🤣
Evet birde kadın aşağıda erkek yukarıda git gel yaparken gözlerinin içine bakıyorsun dudağını ısırıyor göğüsler sallanıyor efsane cidden
biz genelde bir role playın içinde oluyoruz. Eşim ya o an benim altımda kiralık bir or. spu oluyor. ya da çalışanım. Genelde de küçük or. spum, ne ayıp, fhişe diye sesleniyorum o an.
Sert ve küfürlü becerilmeyi seven İtaatkar ve xürtük ruhlu Zayıf vücutlu küçük memeli kadın eritiyor beni
Aynen çoğu kadın benim orp. m denmesinden küfürlü konuşmalardan hoşlanıp aldığını söylerler senide etkilermi
Böyle söylendiğinde gücünüze gitmiyor mu peki?
Sekste sadece hoşuma gidiyor
İlginçmiş 👍🏻. Azdırıyor demek ki bu kelime..
Evet ilk duyunca ben de şaşırmıştım ama söylendikçe haz veriyor tabi sadece sekste
İlginçmiş. 👍🏻
Sert davranışlardan ve kaba sözlerden hoşlanıyorsun. Sebebini anlayamasam da, farklı bir fantezi.
Yüksek hazdan hoşlanıyorum vahşi olmalı erkek😁
Bu gibi şeyleri, burada paylaşırsan eğer tüm abazaları üstüne çekersin
Gizliyim dostum djs
Ben mistik kelimeleri seviyorum, Mesela bi kadının mastürbasyona otuzbir testise dașak göğüs yerine meme vajina yerine de aamcık demesi beni mahvediyo 😍🔥
Ben sadece çok sert severim o inilti çığlık sesini duymayı severim. Kendim ne diyorum hiç hatırlamıyorum 😂
Bende severim. Orpp. -A. ağızlı - annskrmmmm amnnkrmmm daha argoları da var tabi
Beni * yeterli anama gerek yok
Nasıl istersin
Bak şu küçük o. ya 😂
bilmem hiç öyle düşünmedim doğal takılsın kafasına göre
Sözlerle değilde bende çok özel bazı fetişlerle doyum yaşanır
Her türlü küfür etmek, benim dediklerimi ondan duymak
adını sayıklamam onu daha da uçuruyor
Güzel bende farklı şeyler duymaktan hoslaniyorum
Cilve yapması yeterli
Sana göre cilve nasil bir şey
Çok güzel bir şey
cenneti yaşatıyorsundur sen
Peki sen?
daha nasip olmadı :/
baska erkekleride arzuladigin anlamina gelebilir.
Faaahişşe nasıl peki?
her kadın asagılanma ve kufur ıstıo
İlişki esnasında super olur... 👍
Erkeğim becer beni demesini bende severim
Erkeğim demesi beni ucuruyor
Bende severim onu
O kelime ilişkide kullanınca hoşunuza gidiyor biliyorum da burada onu belitme derim başka bir gözle bakarlar size
Çoğu kadın sever doğru
Kim sevmez ki😎
Zevk aldığını belirtmen önemli
sdfgsdfg güldüm
Irısıpı seni 😅
Deneyelim bakalım o... u
Aynı düşünüyoruz bi de f… e diyince
Bir tane daha istiyorum demesi
Beni becer gibi cümlelere bitiyorum
Daha sert daha sert
Sert sert sk diyorum o da azdırır mı
Tabiki de inleme olucak