Evli haliyle çocuğu var ve gizliden size yürüyor.. bakışlar falan atıyor. Eşi olmayınca sözlü olarak açılıyor. Fantezilerini anlatıyor.. işe başladığın ilk günden beri sana karşı ilgi duyuyorum diyor. (2017)
Güncellemeler
1 yıl
Arka odaya falan geçelim diyor eşi yokken işler bitmeye yakın
İş yerinde patronunuzun eşi (kocası) sizi arzuladığını söylese tepkiniz ne olurdu?
Benim sevgilim yok. Beğenildiğimi ve arzulandığımı bilmek hoşuma gitmiyor desem yalan olur zaten. Ama yanlış olduğunu biliyorum çünkü evli biri Üstelik eşi de bana karşı çok iyi bir kadın asla böyle bir şey yapamam
Galiba yine istemezdim ya Allah’ın gücüne gitmesin ama bana bakıpta güldüğü zaman içim bi tuhaf oluyor. Kesinlikle tipim değil Rahatsız olduğumu anladı galiba özür falan dilemişti Ama inşallah çirkin olduğunu düşündüğüm için rahatsız olduğumu anlamamıştır
Evet dinledim bir iki kere. Dokunmasına izin vermedim. Sonra açık dille söyledim yanlış olduğunu istemediğimi. Tamam dedi özür diledi. Ama sanki haftaya tekrar deneyecek gibi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ee senin en çok nerene bakiyo? Bide sende istiyor musun onu
Ben istemiyorum
Göğüslerime baktığını bir çok kez farkettim
Dekolten açık mi peki? Ve kaç aydır taniyorsun onu
Yok be ne açığı patron kızıyor zaten öyle. Hep kapalı giyinirim. Ama büyük olunca belli oluyor. 2017 beri
Oo bayadir ilgili senle.. peki senin sevgilin yokmu? Bide hiç hoşuna gitmiyor mu bakması doğru soylr
Benim sevgilim yok. Beğenildiğimi ve arzulandığımı bilmek hoşuma gitmiyor desem yalan olur zaten. Ama yanlış olduğunu biliyorum çünkü evli biri
Üstelik eşi de bana karşı çok iyi bir kadın asla böyle bir şey yapamam
Ya eşi belliki adamı doyurmuyo.. adamda haliyle seni istiyo.. evli olmasa istermiydin onu?
Galiba yine istemezdim ya Allah’ın gücüne gitmesin ama bana bakıpta güldüğü zaman içim bi tuhaf oluyor. Kesinlikle tipim değil
Rahatsız olduğumu anladı galiba özür falan dilemişti
Ama inşallah çirkin olduğunu düşündüğüm için rahatsız olduğumu anlamamıştır
Evet bende anladığım kadarıyla eşi ihtiyaçlarını gideremiyor. Çok istekli bir erkek
Eşi de çok güzel bir kadın değil
Ne fizik nede yüz olarak oda farklı şeyler arıyor bence
E seninde hoşuna gidiyor beğenilmek? esife yaşlı zaten yarın olmaz onun yanında.. bence değerlendir adami
Eşi yaşlı değil. Galiba kendi 37 falan eşide 42 falan herhalde
Bende 30
Eşi demekki ilgi göstermiyor adama. adamda yatakta hala zımba gibidir. e yaşınız yakın birbirine bence degerlndir ya
Senin yaklaşımın nasıl? Bu kadar yakınlaşmasına neden izin veriyorsun
Sert şekilde tepkini koymalısın kendisine. Arzulanmak istenmek hoşuna multlaka gidiyordur elbette ama istemiyorsan tavrını koy
Offf fena hikaye detay istiyorum lütfen empati kurup cevaplarım
Senin ona karşı bakışın nasıl
Ben yanlış buluyorum evli. Ve tipimde değil.
Ama bu kadar açık bir şekilde konuşuyor, ve sende onu dinliyorsun
Evet dinledim bir iki kere. Dokunmasına izin vermedim. Sonra açık dille söyledim yanlış olduğunu istemediğimi. Tamam dedi özür diledi. Ama sanki haftaya tekrar deneyecek gibi.
Ne istiyor sendem peki
Beni istiyor cinsel anlamda
Hayır onu anladım, haftaya tekrar deneyecek dedin ya, bunu nasıl anladın
Şimdi patrona söylesem olay büyür bende işimden olurum kesin
Gülüyor çünkü
Eşine soylememen onu cesaretlendiriyordur
Geçiyor musunuz tenhaya
Bi tık giyimşne dikkat etmeni öneririm 👍
Sert bi dille uyarırım
Boş değilsen geçin arka odaya
Sende boş değilsen neden olmasın
Iyy asla